Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Screepy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csótányok legendás túlélők, nyilván nem fognak a -10C-ben az utcán éjszakázni, úgyhogy fogták magukat és például beköltöztek a Mammuttal szembeni Il Trenoba. A napokban olyan hideg lehetett, hogy egyikük a kemencébe csusszant, ahol naiv ügyfél pizzájára sült. Azért…..
Nem a felsőoktatás helyzetéről és nem a tandíjról szeretnék írni, ebben az ügyben ugyanis duplán elfogult vagyok: egyrészt a munkahelyét féltő egyetemi oktatóként, másrészt egy ésszerű mértékű, a tanulást és a minőség számonkérését ösztönző tandíj híveként.…..
Screepy 2012.12.11 18:53:42
Nagyjából az a gondolkodási mód határozza meg Orbánék logikáját: alkotmányellenes egy jogszabály? Ki nem szarja le, majd módosítjuk az Alkotmányt! Akarom mondani az Alaptörvényt. Ezt történt például a választási regisztrációval kapcsolatban. Miniszterelnökünk a minap…..
Screepy 2012.12.04 21:33:38
Lehetetlen a regisztráció - Schmuck Andor bebizonyította
A Magyarországi Szociáldemokrata Párt elnöke szerint technikailag kivitelezhetetlen a választásra való regisztráció. Schmuck Andor a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában arról beszélt, hogy, ha 160 nap áll rendelkezésre a regisztrációra, akkor egy jegyző a napi nyolcórás munkaidejében összesen 25400 főt tud regisztrálni, ha semmi mást nem csinál. Ez pedig azt jelenti például a XI. kerületben, ahol 130 ezer választópolgár van, hogy negyedük is alig fog tudni regisztrálni.

Ám regisztrálni elektronikus úton is lehet, de csak annak, akinek van ügyfélkapu regisztrációja. Schmuck Andor felkért negyven embert, hogy próbáljon első körben csak időpontot szerezni az önkormányzatnál, hogy ügyfélkaput nyithasson, ez két óra alatt sem sikerült. A IX. kerületben például azt mondták nekik, hogy kérjenek időpontot az ügyfélkapun keresztül. Amikor emlékeztették arra, hogy éppen ügyfélkapu nyitáshoz kérnének időpontot, azt közölték az önkormányzatnál, hogy kérjenek meg valakit, akinek van már ügyfélkapuja.

Ahol találtak végre olyan okmányirodát, ahol lehet személyesen is időpontot is kérni, ott is bonyolult volt. Az automaták, melyekből időponthoz lehetett jutni, félórás időközönként adott ügyintézési időpontot, ami annak fényében érdekes, hogy Gulyás Gergely fideszes képviselő korábban úgy fogalmazott: „indokolatlan a félelemkeltés és semmilyen akadálya nincs, hogy a választópolgárok az egy percet igénybe vevő névjegyzékbevétel után gyakorolhassák a választójogukat”.

Schmuck Andor azt is felvetette, ha a jegyző megbíz mondjuk tíz embert az ügyintézés gyorsításához, akkor a rendelkezésre álló hét hónapban, ha mindenki ezzel foglalkozik, akkor megáll az élet, mert nincs születés, halálozás, autó-, lakás ügyintézés…stb.
(Klubrádió)
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=150075
Tisztelt Cím!     Kérem tegyék közzé az én, ill. az elhunyt feleségem történetét, mindenki okulására!   A feleségem 2010. november 5-én, 60 évesen hunyt el rákban. A feleségem –igazolhatóan – 2002-től járt Mammográfiás szűrővizsgálatokra a…..
Screepy 2012.07.22 12:23:44
@csak néha benézek ha marhaságot látok:
Kedves Ismeretlen!
Papírokkal tudom igazolni! 2004-ben babszem nagyságú volt,műtétet követően a kivett csomó 5x4x2 cm-es porckemény tapintatú idegenszövet!Ami még borzasztóbb,most épp a második rákból gyógyulok.Mivel nincs emlőállományom,ezért ez a szörny a nyakamon,és a tüdőkapuban lévő 2 nyirokcsomóban jelent meg.1-2 hónap leforgása alatt szintén 5 cm-es daganat nőtt a nyakamon!!!!Egyik pillanatról a másikra lett ott.Sem én, sem a környezetemben lévők nem láttak semmit,és egyik este amikor odanyúltam a nyakamhoz,tapintottam meg és akkor láttam meg a tükörben, hogy egy tyúktojás nagyságú elmozdítható nagy csomó éktelenkedik ott.Másnap szövetmintát vettek belőle,és PET CT-n állapították meg a nagyságát és kiterjedését.Szóval Ön lehet,hogy ilyennel még nem találkozott de van ilyen!!! Sajnos!
Feltehetően jól időzít az RTL Klub, amikor hétfőn este kétszer is végrehajtja az ORTT korábbi büntetéseit, mivel a Chile-Brazília (20:30 m1) meccs miatt egyébként sem lenne nagy nézettsége a csatornának. Arra egyelőre még nem kaptunk választ, hogy milyen műsorokra kiszabott…..
Screepy 2010.06.27 20:11:39
Praxis Ordibáltak a betegekkel 2010.06.23 06:00:00
Sajnos rossz tapasztalat nem csak a pszichiátrián terem. Édesanyámmal a neurológián esett meg az alábbi történet. Közel 2 hónappal ezelőtt sajnos stroke érte. Viszonylag hamar kórházba került, a felépülése is a körülményekhez képest gyorsan zajlott. Újra tudott beszélni, a…..
Screepy 2010.06.23 10:38:17
Én egy igen friss esetről írnék,ami tegnap este történt,ez sztem tükrözi az egész ganét ami az eü-ben van!Mamámat kellet bevinnem este,mert beutalták (egy idióta szakorvos!) du.a rendelőből egy csúnya sebbel a lábán a kórházba.Sajnos csak késő estére 1/2 8-ra értünk be,így a sürgösségire irányítottak minket.Várakoztunk.90 éves nagymamám a tolószékben üldögélt és várta,hogy vki megvizsgálja.A betegek gyűltek,csak gyűltek,ki rosszabbul nézett ki,ki "jobban".Másfél óra várakozás után rákérdeztem,hogy mikor jön már valaki végre.Azt mondták a sebész orvos épp műtőben,ha az végez lejön a sürgösségire.A mamám nem volt halálán de volt ott 1-2 igen beteg ember!Az egyiket egy szirénázó mentőautó hozta be,életveszélyes állapotban (szegény a fájdalomtól üvöltött),a másik csak ült a padon,a rokon vigasztalták,próbáltak bele életet lehelni,mert majdnem lecsúszott már a székről a rosszulléttől!A kutyát nem érdekelte!A nővérek,hogy lefektessék valahova?Kizárt!Pedig volt ott egy kórterem is ahol voltak ágyak üresen.A szívem majd meg szakadt,ahogyan ott panaszkodott a rokonainak.Orvos sehol!2 óra múlva megjelent és elkezdte megnézni a betegeket.Mi is nagy nehezen sorra kerültünk,majd 1 órát vártunk még utána,hogy a papírokat megkapjuk.Potom 3-4 óra alatt végeztünk is a sürgösségin!Az a felháborító,hogy 1 orvost osztanak be a sebészeti osztályra,aki akut esetben a műtőbe kell,hogy menjen,majd még jöjjön le a sürgösségire,ahol ismét előfordulhat életveszélyesállapotban lévő beteg ugyebár.Kérem tisztelettel,itt a beteg meg is dögölhet akár!UNDORÍTÓ hova lezüllesztették az egészségügyet.A felszerelésről még nem is írtam.Olyan tolószéket kaptam a mamának (nem bír lábon sem állni a fájdalomtól),hogy az egyik fele hiányzott,féltem,hogy kiesik belőle.Szóval KÁOSZ!ne legyünk betegek,mert annak rossz vége lehet!
  Ma egy tanfolyam reális ára 130-150 ezer forint. Aki 50-60 ezerért hirdeti az oktatást, biztosan trükközik, ennyiből még a költségeket sem lehet kigazdálkodni. Vélemények az azonos című írásunkról...
Screepy 2010.04.07 15:11:28
Sziasztok!
Ez a téma számomra nagyon is friss,ugyanis épp ma kaptam kézhez a jogsimat,múlthét hétfőn vizsgáztam forgalomban.Minden vizsgám elsőre sikerült.40 éves vagyok és igen csak megdolgoztam érte 5 hónap alatt.Először is lecseréltem az első oktatómat,ugyanis az első "4" óra az abból állt,hogy egyhelyben üldögéltünk és mindenről beszélt még a családi életét is megismertem de vezetni tanítani nem akaródzott.Kb.ha 20 percet próbálgattam a tanpályán sokat mondok,arról nem is beszélve,hogy minden oktatónál 2 óra vezetés az 90 perc és 2 órának veszik és 2 órát is fizettetnek ki veled!Rutinból 6,forgalomból 12 óra pluszt vettem,mert azt mondtam,hogy nem akarok megbukni!A második oktatóm már a letelt kötelező óraszám után akart vizsgára küldeni,de mondtam neki,hogy ezzel a tudással nem vagyok hajlandó menni.Tiszta ideg volt miatta,el is árulta,hogy nincs már türelme oktatni (gondolom ez nekem szólt,mivel igen nehézkesen vettem az akadályokat).Sokszor gyomorgörccsel jártam vezetni de azt mondtam,hogy akkor is végig csinálom,mert utálom már a BKV-t,utálom a tömeget és a koszt ami miatt betelt nálam a pohár.Most,hogy meg van a jogsim,most meg attól tartok,hogy autós társaimnak sem lesz türelme,hogy egy "T" betűs autó csámpázzon elöttük.Én mindent megteszek,hogy ne akadályozzak senkit se az úton,bár eddig sem 20-al mentem csak a "nagyok" valahogy még az 50-el közlekedőket is ledudálják az útról!Mindazok nevében,akik még igen csak kezdőknek számítunk,kérlek titeket,"öreg motorosok",legyetek velünk egy kicsit türelmesek és adjatok nekünk is időt,hogy rutint szerezzünk az utakon!Gondolom ti is voltatok kezdők :-)
A 2026-os országgyűlési választások előtt három héttel szinte minden eldőlt, csak egy kérdés maradt nyitva. Éspedig az, hogy bejut-e a parlamentbe a Magyar Demokrata Fórum. Dávid Ibolya, az utolsó rendszerváltó politikai alakulat elnöke – akit a sajtóban egy ideje a…..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..