Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zecske

0 bejegyzést írt és 286 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zecske 2019.04.12 20:23:11
Hamarosan kikerülnek a 7. Filmelemző Oscar első nevezői is! Valamiért hibás fájl-nak írja az inda, de ha a jobb-alsó sarokban átállítjátok 720p-re, akkor elvileg jó lesz!  ..
zecske 2017.03.11 08:48:36
Újabb paródia, és talán a legborzalmasabb mind közül...
Egy Aura hasonmás, csak minden létező tekintetben pocsékabb. Biztató, ugye?  ..
Technikai problémák miatt két részletben kerül fel a vágatlan szenvedésünk, amit a Baaad Movies elindítója és egyben örökös mumusa, a Versus okozott...
zecske 2016.03.30 22:44:16
Ezzel a videóval szeretnénk mindannyiótoknak Boldog Újévet kívánni!..
Steven Seagal egyik korai filmje, amit gyerekként rengetegszer láttam, de felnőttként is abszolút mértékben elismerek. ..
Sajnos a film annyira szar, hogy képtelen voltam egy videóban összefoglalni minden hibáját. A következő részre azonban valamivel többet kell majd várnotok, mivel jövő héten nyaraláson leszek, és csak utána tudok nekikezdeni az elkészítésének. Addig Sorter majd tartja a frontot.…..
zecske 2015.05.29 07:01:55
Eredetileg hagyományos Baaad Movies bemutatót szerettem volna készíteni, erre azonban sajnos nem került sor. Kárpótlásul elővettem azt az "alkotást" amit már sokan javasoltatok, és megpróbáltam sajátos módon bemutatni, mivel a hagyományos videó lehetősége jelen esetben teljesen…..
Eljött hát ez a nap is! Pontosan ma hét éve, hogy útjára indult a Baaad Movies, és ahogy minden születésnapkor, most is csak hüledezünk, ha belegondolunk, mennyire nem számítottuk az elején ennyire hosszú életűre.  Persze ezt elsősorban nem magunknak köszönhetjük, hanem…..
Ez az élménybeszámoló volt eddig a legnehezebb a számomra. Hogy miért, az a videóból kiderül. :) ..