Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madsam

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
Apró, de hasznos ajándék: plusz egy pendrive sosem árt, különösen, ha ilyen jól néz ki: 2 GB-os fém pendrive, elegáns dobozban, Audi A1 felirattal. Ráadás Instant charge pólóval XL-es méretben. Kérdés: Melyik két henger kap mostohagyerekként kevesebb levegot a hagyományos…..
madsam 2010.12.11 16:14:47
Néha minket is meglep, mennyire be tud spájzolni a Hiéna egy-egy ajándékból. Ezúttal az Ez Washt húzta le rendesen, hiszen itt megint egy külső-belső prémium mosásnak tűnik, ami ilyenkor télen jól jön ám!Tessék: Melyik - idén, általunk vezetett - személyautóban volt a…..
madsam 2010.12.11 15:53:57
A következő kérdés a csikósistáknak szól, és szinte biztos, hogy rengetegen tudják, úgyhogy égjen az a klaviatúra, izzon a küld gomb, mert itt a gyorsaság fog számítani. Tehát mi volt a rendszáma Csikós állólámpásának, amelyet negyvenezerért lakatoltak és esküvői autó is…..
madsam 2010.12.11 15:43:35
Ha te is lélegzet visszafojtva követted Csikós Ponton vásárlási saga-ját, akkor könnyen megnyereted ezt a szuper KTM motormodellt. A kérdés mindössze annyi, hogy: Melyik hónap melyik napján rekedt Csikós és a Ponton Puttgardenben? ..
madsam 2010.12.11 15:32:39
madsam 2010.12.11 15:33:58
Dension pulcsi, Michelisz sapka, Dension nanotartó, Dension egér. Csábító mi? Ha láttad a Dömsjő filmet, az fél siker, de a válasz nem a letöltött bitek között lakik, hanem a papírfüzetben, ami a DVD tokjában van. Maga a mű roppant szórakoztató, most is hangosan kacarászva…..
madsam 2010.12.11 15:22:44
madsam 2010.12.11 15:24:20
Hiánypótló diagramot közölt a Slashfilm: helyre tette azokat, akik a nerd, geek és dork szavakat egymás szinonimájaként használták. Nem is beszélve a dweebről, amit én speciel most hallottam először. Biztosan azért, mert geek vagyok, legalábbis a diagram alapján bátorkodom magam…..
madsam 2010.03.30 19:57:45
Nem volt vita egy percig sem. Nem is lehetett volna, hiszen a képeket először megpillantva azonnal tudtam, hogy kiomlott belekben térdig gázolok, ha kell, de ez az autó ott lesz a standunkon. Nem volt rá szükség, akit kérdeztem, az csak bólintott. Winkler a V8 miatt, Bende az…..
Levélírónk érdekes cikket talált az óvodáskorú gyerekek nevelésére vonatkozóan. Új irányelv jelenik meg, kerülni kell a nemi szerepek megjelenését, meggátolva ezzel a társadalomra ezek szerint káros hagyomásnyos nemi szerpek beidegződését. Nagy szerencséjük van a…..
madsam 2010.03.01 23:15:20
@ionsrác:

kicsit OFF:

a fű lehet neked már nem rossz, már nincs mit károsítson :)

de az esetek többségében a lelki függőség létrejön, mint a ciginél. és ez azt jelenti, hogy nem csak egy joint-ot elszívsz úgy félévenként és szevasz.

gondolkodj állam bácsi fejével: a fű hatására boldogságot érzel át. nem dolgozzol mert "kakilsz" rá. ha sokan fűveznek kevesen dolgoznak.

nem hülyesség amit írsz, hogy az állam mindinkább törvénykezik, annál inkább beleszól az életedbe. De ezt a te, és a társadalom érdekébe is teszi.

Gondolj bele, mi lenne, ha a gyerek nem kapna nevelést, azt csinálna amit szeretne. Neveletlen lúrkók szaladgálnának mindenfele, félhetnél te is tőlük, hogy csak úgy poénból nem öntenek le benzinnel, és gyújtanak meg, mert kiváncsiak, hogy milyen egy ember amikor ég. (durva példa tudom, de megeshetne ez is)

szóval nevelésre szükség van, az állam a törvényeivel részben ezt teszi.
madsam 2010.03.02 00:19:06
@ionsrác:

off

úgy tűnik nagyon érzékeny vagy, nem akartalak lehülyézni, bocs ha úgy érzed. (lehet rákéne gyújtanod valamire)

kicsit fáradt is vagyok, ezért nem tértem ki részletesen a dologra. (nem aludtam, meló miatt két napja)

de amit írsz, sajnos igaz.

"25 és 40 közötti bírók, orvosok, ügyvédek, tanárok, egyetemi oktatók, könyvelők, programozók, mérnökök, szülők élnek vele rendszeresen."

gondold el, mi lenne, ha legalizálnák? ha úgy sutyómban is ennyi a fogyasztó. a fű károsító hatásáról meg nem írnék itt részletesen.

"szülő vagyok, nem gyerek, a gyerek kapjon nevelést a szülőtől, a szülő ne kapjon nevelést senkitől, akitől nem kérte."

ebben nem értek veled egyet. ha nem lenne törvény, nem lenne mit betartani, mondanom sem kell, hogy mi lenne annak az eredménye. tehát szívás, de egy társadalom mükődéséhez szükségesek ezek. Te sem meg Én sem tudunk különösen beleszólni a dolgok menetébe sajnos.

annyit tehetünk, hogy elmegyünk szavazni.

aztán, hogy kiveszi át a volánt, az majd meglátjuk.
idegesítő, hogy ha egy olyan buszban utazunk, ahol a sofőr nem tud vezetni, és faltól falig csapkodja azt. frusztráló.
de sofőrre akkor is szükség van. csak jó sofőr kell.
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
DJ Assault az élet minden területét úgy tűnik a helyén kezeli. Ezért gondoltuk, hogy ha már 2003 után ismét hazánkba látogat, segítségét kérjük olyan olvasók problémáinak megoldásában, 'melyek az élet valamely területén elakadtak legyen szó családi, baráti vagy…..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
madsam 2010.02.05 08:26:24
Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor…..
madsam 2010.02.03 18:06:58
@UltimateUbul_:

egyet tudok érteni.

én is egy régi 1.5-ös 72 lovas colt-ot hajtok. bár nekem nem tetszenek a japán csajok, de ha átváltozna egy japán csajjá, már csak szeretetből is...

nekem jobban tetszik mint az egyes, kettes golf. kifinomultabb sokkal, nincs olyan puritán hatása. nem egyszínű fekete a belső, hanem szürke-bézs kombináció, izléses. meg vezetni is nekem jobban bejött. tény, hogy olyan sokan nem szeretik a régi japánokat, mivel nincs is sok belőlük az országban. megtudom érteni a golf fanokat is (nem tudják mi a jó :)
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
madsam 2009.12.14 15:06:36
@NGA: aztán meg azt látját a gyerekek, hogy anya mit csinált...

ha fiú, akkor megtanulja, hogy a nők olcsó szajhák, ha már az anyukája is ezt csinálta...

ha lány, akkor meg megtanulja a szerepét, hogy így kell csinálni, így jön a pénz.

Sajnálom a bepalizott lányokat, mert bizony a munkájuknak lesznek következményei.

A csajok meg annyiban nem okolhatók, mert a társadalom zöld utat add ezeknek, a tv-ből ezerrel az jön, hogy mutasd meg magad, mutasd meg a tested, hisz a nőnek CSAK ez az értéke.

Szerintem, a következő generációnak természetes lesz, hogy valamelyik rokonát látja ilyesmi filmben.

Elösztönösödik a világ, visszamászhatunk a fára.
Először is, hadd köszönjük meg a rengeteg vidám kommentet, amit ma olvashattunk tőletek itt a Totalcaron, a Karácsonyi Hiéna-overkill kapcsán. Az ajándékokat köszönjük meg együtt az ajándékozóknak, cégek, magánszemélyek is voltak közöttük. Könnyeink potyogtak, és minden…..
Belsőség Kisautó, nem játék! 2009.12.12 19:45:00
Kisautó, nem játék! A Totalcar-ajándékzuhatag következő cseppje igencsak kövér: egy vadiúj, menetkész RC autómodell. Minden benne van, ami a játékhoz kell, csak az akkut kell feltölteni, és irány a parkoló, vagy a legközelebbi pálya. Ráadásul a HiMoto nem is a legegyszerűbb…..
madsam 2009.12.12 19:47:52
madsam 2009.12.12 19:49:39
Belsőség Mindent az RX-8-ról 2009.12.12 19:30:00
A Wankel-motor bazi érdekes, még ha vannak kétségeink is a jövőjét illetően. Az autó, ami körülveszi, az RX-8 önmagában is vele azonos mértékben izgalmas. Egyáltalán, a Mazda szuper dolgokat művelt az elmúlt harminc évben, a múltja csupa-csupa technika. Ezekről a dolgokról…..
Belsőség Quattroporte 2009.12.12 19:15:00
Kell-e többet mondani? Van ennél egyszerűbb és jobban hangzó típusnév? Az olasz nyelv tán a legalkalmasabb arra, hogy egy mégoly egyszerű kifejezést, mint a négy ajtó ilyen finoman csengő, dallamos betűkötegben fejezzen ki. A Maserati Quattroporte mindig is szép volt, még a…..
madsam 2009.12.12 19:16:21
Belsőség A Syncro nyomában 2009.12.12 19:00:00
Kettes számú 1 gigabájtos Transporterünk várja sasszemű gazdáját. Íme a kérdés: A Totalcar adásban szereplő kék Passat Syncro a hátulján összesen hány helyen és hol szerepel a Syncro felirat? A kitartás meghozza gyümölcsét. (A Porsche Hungaria ajándéka.)..
madsam 2009.12.12 19:00:39
5
madsam 2009.12.12 19:02:16
-1
Belsőség A nagy WRC könyv 2009.12.12 18:45:00
Rali-bloggerünk és a kiváló fotós, Bálint Ricsi végre megcsinálta azt, amit már régen meg kellett volna: kőprofihoz illő kiadványt a jelenlegi WRC világáról, erről a motorbőgéstől és benzintől hangos, kavargó-forró porfelhős közegről, ahol csak a legjobbak maradnak talpon,…..
Belsőség A Matáv és a Porsche 2009.12.12 18:30:00
Hogy mi köze egymáshoz a Matávnak és a Porsche Supercupnak? Lényegében semmi, de egy kis utánajárást talán megér a minőségi, L-es méretű Supercup-póló és béjzbólsapka. A megfejtés triviális. Miért használta a Matáv a HTD és a HTE rendszámokat a HTC mellett? (A Porsche…..