Regisztráció Blogot indítok
Adatok
én-életem

480 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fizesd újra!(Magna Cum Laude: Színezd újra! )ÁtiratFizesd újra! Fizesd újra!1./Megkóstoltad és ráragadtál,A mézes madzagon rángatnak már.Elsodort az árfolyam, nincs már takaród,Rólad lehúzták.2./Már tudod, túlvállaltad magad,Csapdában vagy, beljebb húzod a…..
Elég volt (Tóth Gabi – Elég volt)Én írtam nekedEgy pár szövegetDe nem elég jóAz a pár szóMit összeszedtemÍgy hírtelenTíz percbenDe jól tettemHogy sietveÉszveszejtve kapkodtamGyorsan mertKéső van márSzólt a naptár(mikor) megtaláltamEzt a kiírástDe mikor…..
 Én életem (Pa-Dö-Dö – Szabó János)Az úgy történt, hogy megtaláltamE pályázatot a net-enEl is ment, egyből az a kevés eszemSohasem hittem, csak hallottamHogy van bennem némi hajlamS állandóan fülembe szól a sok dallam(De) dalszöveget soha még nem írtamÁm azt, az…..
 Diszkót ver a szívem (Disco in my head)Hajnalban az utak deresekKutatom majd akit keresekDe nem találom őtÖnfejű vagyok, senki sem hajtSzomorú vagyok, vonzom a bajtMindjárt elesek, vigyázz, kész, rajt!AztánA végénMegtalállakÉs zúgni fog a fejemCsillagokat látokMiközben…..
Erik Sumo Band - Disco In My HeadEzer éjszakán kerestelekHogyha elhagysz, én veled megyekHogy mezítelen lelkemnek Te szőhess szép új ruhátReggel ágyadból ébreszt a fényTe vagy az én háborúm s békém.Még! Nem elég!Ahogy nézel, lásd a páncél porba rogyA földi út, az égi lét e…..
Álmodd újraHa állandóan csak álmodozomÉs magamon is már szánakozomBolyongok, céltalanul - az emlékeddelZavartalanulMost így jó! nem kell, hogy más legyenEz az álom szép ezen az éjjelenS nem akarom, hogy jöjjön a reggelDe, ha felébredek csak suttognod kell; hogyrefr.:Álmodd újra,…..
Tóth Gabi: Elég volt (T. verzió)Én tudtam kezem,Mint a jég oly hideg.Talán beteges láz,A hideg is ráz.Bebörtönözve, ösztönömbe, untam már, ódon vár.És kínzó volt mindig,Hiszen nem bírtam egyszerre.Szívem nem jár, de nekem is fáj,Az éji mámor, az eltűnt boldogság.Amikor az…..
Dalszöveg:Szabadság(Tóth Gabi: Elég volt)Verse 1Lelkem az égbe szédülszárnyalok szabály nélkülha neked ez fájmondd hogy good bye,de én sem kértemhogy csukott szemmelminden szívenátsétáljÉn hagytam ha másra néztél,engedtem hogyha kértél, sose szóltam,de míg veled…..
Itt vagyok veled,hogyha kellek neked.El kéne hinned már,mindig engem látsz.E test oly könnyed, összetörhet, ugyan már, gondold át!Én ott állok mindiga bizonytalan kék szemmel, testem csakvár.Ki ez a lány, aki mindig vádol, ki a tükörben áll?Fejemben sok száz szó jár, szívemben…..
A hot-dog árusÉtlen, szomjan szédülökA csillagokat is látomHarapható táplálékra vágyom!!Enném már a tegnapotKrumplinak elszórt haját, Istenem, küldj nekem valami kaját!És akkor feltűnik ő, s nem hisztizekAhogyan virslivel tölti a kifliketMennyei mustárt nyomA hot-dog árus.…..
Ő, meg a Szalontáncos /padödö/Az úgy történt, hogy sztároltam őt,őt, meg a szalontáncost,Rám szóltak, hogy most máraztán...válossz!Hiába tudtam, hogy átráznak,ő, meg a szalontáncosRossz hírük van, az egyikük egész sármos...))Ma már minden éj kék s álomtalanMindjárt…..
 Roy - Ádám - TrambulinBiztass, kell a szó…Írta: Szűcs Helenailike46@citromail.huNézd, árny kullog mögöttedgyáva vagy, és megfutamodsz.A fény, veled bújócskát játszik, oh jee…s ne hagyd, hogy ő legyen a jobb.Légy az első,menj célod felé,ha félsz a rögös…..
Elég volt (Tóth Gabi – Elég volt)(Én) mentem veled(S ez) tetszett neked(Tudom), buta voltam(Mert) nem gondoltam(Hogy) attól kezdveKéz a kézbenKell járniJöhet bármi(Most) ordítok, megfulladok, nem kapok levegőt, (a) nyomomban járszEz, azért gáz (Mert) nem hibázok Mégis rémet…..
Írta: Szűcs HelenaEmail: ilike46@citromail.huTegnap a fájó múlté… esőben fázva vártalak.Kegyetlen, nem jöttél, csak másnap.Hiába áztam, csak vártam,ablakodból rám lestél, hátsó kapun osonva, el is mentél.Refr.Bizalmam már rég elveszett,gyakran mondtam már neked,kár a…..
Hidd el újra!Hidd el újra, hidd el újra!Az íródeák elbújhatna!Én Édesem, Egyetlenem!Fogalmam nincs, hogy mi legyen!Vezess rá a helyes útraÉletünk egy kaland...túra...Nem vagy már távoli idegenAkitől kikészül az idegemVigyázz rám, kérlek nagyon,Pirulámat, ha kihagyomMindenem…..
Ne állíts megCsak egyszer nevetsz,gyere, fogj és vezess.Ez egy romlott vágy.Monoton rág.A szívbe törve,röghöz köt nem bánom már,ha felkiált.Csak egyszer szeretsz,de te félsz és remegsz,pedig közöny nem vár,ha szakad a szál.Menj, ha mondomne nézz vissza rám!Szememben a kérdés…..
Tóth Gabi: Elég voltKaptam szerepet, az élet szeretett, hát mosolyogj már, címlapbulvárSzem lesütve, rúzs kikenve, s bámulj rám, hisz ez vár rám.Pörgesd a kerekeket, adj gázt így jó lesz NekedSzakítsd hát át, a felső határtNem kell félned, csak túl kell élned már.Nem is…..
Magna Cum Laude: Színezd újraAjkad az ajkamhoz…. ……Írta: Szűcs HelenaEmail: ilike46@citromail.hu Szerelmedben égnem mámor…Szerelmedben égnem mámor…Mikor várok Rád a fák alatt,kigombolom kopott kabátomat.Mert a lázam úgy ráz, mi égeti…..
INDÍTSD ÚJRA (MAGNA CUM LAUDE-SZÍNEZD ÚJRA)Ha lyukban a kulcs, indíthatokAz utakon is száguldhatok.Fék nélkül gurulok le délreoly sebesen! Hát legyen, átadom magam,A verdám csak úgy rohan,S ha a kocsi bekrepálna,Kulcsomat majd majd neked adom, hogy: Refrén:Indítsd újra,…..
Az úgy történt, hogy casting utánaz értesítésre vártamfelhívtak, és leesett az államCsak annyit mondtak, hogy hibáztammert a nevem Szabó Jánosés íly névvel nem sztárol engem a stáb mostR.: Így sajnos egyikük sem hívogatde még a pótcastingra sem tartogatmert kinek kell egy…..
Sorsvonat (Trambulin)Ó, jaj! Én rossz vonatra szálltamMég rég, elkezdtem kiabálniÁlljon meg, le akarok szállni, (ha lehet)De tovább száguldott velemÚgy szeretnék végre már más vonatra szállniDe szűk torkomból nem bírok kiabálniAkkor úgy haladtAz a sorsvonat,Mint egy eszeveszett…..
Tóth Gabi: Elég volt...Írta: Szűcs HelenaEmail: ilike46@citromail.huBay Boy!Előtted állok,vad ritmusra várok,lendüljön a karod,Te is akarod....Jó lesz a buli, nem lesz nyugi,égnek már a lámpák.Karjukat is rázzák,lüktet a vérem, már baby..Ma ne is várj,mert jó a buli,együtt…..
Kenyérlángos(Szabó János)Kicsi voltam mikor a szomszédAddig járt a kocsmábaAmig el nem kopott a lábaEgy reggelen nagyon megéhezettS éppen engem kérdezettVeszek-e a péknél neki kenyérlángostAkkor azon a napon pénzt adottVettem is neki egy jó nagyotSietve vittem a…..
Magna Cum Laude - Szinezd újraÁtíratKeverd újra /leka Felkeresem a kedvenc helyemHarsog a zene, s nem fáj a fejemEgy pakli kártya az asztalomonHol a boldogság lesz a talonMa mindenem egy lapra teszem,A veszteséget észre se veszem,Légy a tüzem, ha fények fakulnak,Ha lapjaim a földre…..
Ne zárj be (Trambulin)Hé, én szabadnak születtemHidd el, te sem tudsz bezárniNe szólj, ha új utakon járok (nélküled)Ne reméld, hogy te is jössz velemNe is próbálj meg engemkalitkába zárniki akarok repülniS csak önként visszaszállniMert én ott vagyokMindenkorMindenben és…..