Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cC

65 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég beszámoltunk nektek az egyik első magyar mobilvásárlási megoldásról, az OTP Mobil által gründolt Simple-ről. Örömmel vettük a hírt, hogy egyre többen csatlakoztak a kezdeményezéshez, egyre több helyen lehet vásárolni vele. így elérkezettnek láttuk az időt, hogy…..
 Március 22-én, kedden lesz a víz világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány víztesztet, amely azt hivatott megkérdőjelezni, hogy vajon tényleg jobb- e, finomabb-e, egészségesebb-e az ásványvíz, mint a csapvíz, vagy csak a szokásos marketingfogás áldozatai…..
cC 2011.03.21 23:17:32
@nudlee: igen, erről is volt szó, olvass vissza, ez már a lakóközösség hibája, hogy nem csináltatja meg a vezetékeket...a vízszolgáltató a víz házba lépéséig garantálja minőséget. De ezt feljebb jól kivesézték nálam sokkal okosabb emberek is, szóval görgess.
cC 2011.03.22 00:17:04
@kermi: vagy csőcsere?
cC 2013.06.08 20:10:35
@Atomot az indexre!: lehet rendelni nem házi készítésű szikvizet is és még visszaváltható is-újratöltik neked.
Amikor először elolvastam a történetet, elgondolkoztam, vajon mit szóltok majd Helga írásához, de annyira magával ragadott a szenvedélye, és a sztori sok szempontból annyira magyaros, hogy közzéteszem. A helyzet különleges: adott egy Új-Zélandra készülődő család, akik úgy…..
cC 2012.07.28 14:35:13
@pappito: nem rugózom ezen, csak képtelen vagyok megérteni. :) azt meg még inkább, hogyha valaki nem kompetens egy témában, sőt még csak nem is állatbarát, akkor az miért nem kussol?
Balangót szerencsétlent meg csak kiröhögni tudom, Fefával egyetemben...
cC 2012.07.28 19:47:05
@Goldvike: te nagyon okos lehetsz, bizonyára tanár vagy...

komolyan nem értem miért releváns egy ilyen bejegyzésnél az, hogy ki mennyit áldoz az állatokra...tudod mi a helyzet? az állatokért is az emberek felelősek. mindenki, nem csak az, akinek van. így teljes joggal érdemlik a menhelyek az 1%-ot ugyanis azt a sz@rt takarítják, amit az emberek csinálnak azzal, h nem ivartalanítanak, szaporítóktól vesznek és mert nem családtagként bánnak velük, hanem tárgyként és ezért kivágják őket, ha külföldre mennek. az ilyen felfogású emberek miatt, mint te is vagy...milyen érdekes, hogy nyugaton eszébe se jut az embereknek kivágni a kutyájukat, ha külföldre utaznak évekig. ott van kutyatartási kultúra. ott érdekes módon nem néznek hülyének, ha azt mondom a kutyámra, hogy a fiam. mert igenis az. (persze attól még kutyaként kezelem, nem az asztalnál eszik, jól megvan nevelve, nem ugat, nem ugrál és mivel agár, természetesen az ágyamban alszik.) az, hogy ki hova taksál mit, az a saját személyes dolga, engem nem érdekel, hogy te mit tartasz fontosnak és kit emelsz ki fölé. Csak azt nem értem miért kell ráeröltetni a személyes hülyeségeidet másokra. és idiótának gondolni azért, mert máshogy gondolkodik, mint te. Álljon itt egy Márai Sándor idézet (remélem ismered...): Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondják: "Az emberektől lopja el az érzéseket, melyeket a kutyára pazarol! Önző, rideg fráter!" - ne törődj velük.
Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért - te sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz; s Isten tudja ezt."
cC 2012.07.28 21:59:19
@Zuiro: az attól függ...hajóval, autóval vagy repülőn szállítanák őket?
Ma este van ez a Föld órája okosság. A sok baromság mellett foglalkozzatok végre ti is legalább egy kicsit ezzel a kurva bolygóval! Sasoljátok meg ezt a videót, este meg legalább egy órára kapcsoljatok ki mindent, ami árammal működik, legalább addig se hülyültök a tévétől meg…..
cC 2012.03.31 02:12:41
@Taldarin: köszönjük Emese...
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
Varacsk Ökoterroir: Borzzsír 2011.11.30 05:12:00
Nem tudom ki hogy van vele, de engem ez a cikk mélységesen megrendített, az emberi faj számára semmi szent, mintha direkt a Föld kizsákmányolása lenne a cél...Aki kíváncsi, hogy mai cikk miről szól, irány az újságárus!   Magyar Nemzet - 2011. 11. 16. - Ökoterroir: Borzszsír.…..
Varacsk Az Ebadóról laikusoknak 2011.10.04 17:01:00
 Az Állatok Világnapja alkalmából gondoltam jöjjön valami állatos bejegyzés, lehetőleg olyan, amiből okulni is tudnak azok az emberek, akik nem követik a kutyás magazinokat, de szeretnének képbe kerülni. Tehát a tények: Az éves díjat a tartás helye szerinti illetékes…..
cC 2011.10.05 13:58:22
@korcs75: nem olvastad végig figyelmesen...ha a kutyádnak eltörik a lába, vagy csak náthás lesz, vagy egyéb az is 10-15 ezerbe fáj. És igen, megjelennének tömegesen az utcán, de most is tömegesen vannak az utcán, de most nem csak 1x, hanem folyamatosan.
És igen. Akinek nincs pénze rá, ne tartson kutyát.
vagy menjen el ivartalaníttatni, chipelni, akkor ingyen lesz minden. Akinek ezekre alapból nincs pénze, miért akar kutyát?
cC 2011.10.05 16:02:24
@korcs75: igen, budapesti, de azt hiszem ez teljesen mindegy, ugyanis FŐLEG azokat a kutyákat KELL ivartalanítani, akik tanyán élnek, kóborolnak és csak szülik a sok felesleges kiskutyát, akiket aztán a te adódból altatnak le. De mondok mást: egy csomó gyepin bezsebelik a pénzt a kutyák tartásáért és altatásért és egyszerűen felkötik vagy agyonverik a kutyákat. Ezt érdemlik? NEM.
Olvasd el az előző írásomat, itt a linkje: varacsk.blog.hu/2011/06/24/lass_tisztan_a_magyar_ebhelyzet_egyszeruen

ha elolvastad, tán megérted, hogy miért vallom azt, hogy igenis mindenki ivartalanítson, aki nem tenyésztő.
cC 2011.11.25 14:07:10
@mrbloodbunny: nem, így gondolom, ugyanis jelenleg konstans sok kutya van az utcán és a menhelyeken. Szóval folyamatosan van ennyi kutya gazdátlanul. Az összes menhely tele van. Minden nap kikerül egy csomó. Így viszont csak egyszer lenne gáz-ha ideálisan működne a világ-utána az olyanok, akiknek nem való kutya nem vállalnának kutyát.
 Julcsi egy lelkes blogolvasó küldte rovatunkba az alábbi képet a következő kommentárral:  Csinos kis szelektív gyűjtő, Nápolytól délre Ravelloban (úgy tűnik itt már nem szeretik az utcán gyűjteni)...egy csodaszép kis vár belső udvara telis-tele volt…..
Újra szerda, azaz környezetvédelmi rovat a Nemzetben! Kedvcsinálónak álljon ismét Hegyi Zoltán „Élet a füstködben” című írása, ami valljuk be, övön aluli telitalálat… Az alábbi idézetet pedig személyes tapasztalataim is megerősítik: “Persze faluhelyen…..
 Akármilyen furcsán is hangzik, de Magyarországon állítanak elő kaviárt. Persze a tenyészállatok oroszok és technológia is, de az már tényleg mellékes.Ami a furcsa, hogy egy berlini fesztiválon a magyar stand hungarikumként reklámozta a kaviárt. Viccesen festhetett a pálinka,…..
 Mangaporno!!! Igaz, itt nem az ázsiai rajzfilmfigurák a főszereplők, hanem a jó magyar mangalicák!Gömöri paparazzink lesből kapta lencsevégre Icukát és Micukát, akik éppen a jövő generációkért „lobbiznak”!Holnapi nappal pedig indul a XV. Gömörszőlősi…..
Újrahasználat: (RE-USE) A hulladékok keletkezésének elkerülésére jó megoldási lehetőség az újrahasználat. Ez esetben az adott terméket, csomagolást - átalakítás nélkül - újra ugyanarra a feladatra lehet használni, mint amire eredetileg gyártották. Ennek legismertebb…..
Varacsk Mallorca: Menny vagy pokol? 2011.10.20 13:06:00
 Hosszú évek óta először adtam fejem nyaralásra, aminek célja kivételesen nem a túlélés és a világ leglakatlanabb részének meglátogatása volt, hanem a PIHENÉS. Próbáltam félretenni minden „ökohisztériámat” (hamarosan ennek a szónak is az eredetére sort…..
Megjelent az új Ökoterroir, hazafelé tessék újságárushoz menni, hogy magunkévá tehessük Hegyi Zoltán cikkét!  Magyar Nemzet - 2011. 09. 28. - Ökoterroir: Mancsok. A régebbi cikkek itt találhatók: http://mn.mno.hu/portal/mnkornyvedelem..
Varacsk Ökoterroir: Mancsok 2011.09.28 11:17:53
 Megjelent az új Ökoterroir, „Klímanovellák” címen. A mai cikk a Verso Kiadó „Én a medvékkel vagyok” c. sorozatát népszerűsíti, ami a klímaváltozás eseményeit és tapasztalatait dolgozza fel! Igazi „kötelező olvasmány” lista a…..
 Jó gyakorlatot figyelhetünk meg Brazíliában, ahol a világon a legtöbb alumínium italosdobozt visszagyűjtik és újrahasznosítják. 2005-ben sikerült elérniük a 96%-os visszagyűjtési arányt, ami kb. 9,4 millió italosdobozt jelent. A begyűjtés 50%-át az ipari begyűjtők…..
Varacsk Ökoterroir: Liliomkert 2011.09.21 19:18:00
 Szerda. Magyar Nemzet. Ökoterroir. Újságárus.    Magyar Nemzet - 2011. 09. 14. - Ökoterroir: Liliomkert. A régebbi cikkek itt találhatók: http://mn.mno.hu/portal/mnkornyvedelem..
 Ma a híres káptalantóti piacról lehet olvasni, ami globalizmust meghazudtoló identitással képviseli a Tapolcai-medencét. „Tegyük hozzá, hogy szinte az utolsó pillanatban jött a megvilágosodás, amikor a falvakban nemhogy tehén vagy disznó, liba vagy kacsa, de még csirke…..
Varacsk Olaj vagy disznó? 2011.09.08 16:30:27
 Ha majd elfogy az olaj, erre jók lesznek a hordók!!! "Good morning, this is Wall street News! Today, all the barrels transported to farms, because their new challange is to FEED THE PIGS!" :D  ..
Varacsk Ökoterroir: Hattyúk tava 2011.09.07 18:16:00
Yvonne, a tehén kálváriáját olvashatjuk a mai Ökoterroirban. A Zangbergben nevelkedett Yvonne visszaszökött a vadonba és egy szarvascsapathoz csatlakozott! Futás az újságárushoz!  Magyar Nemzet - 2011. 08. 17. - Ökoterroir – Hattyúk tava. A régebbi cikkek itt találhatók:…..
 Ma ismét érdemes elslattyogni az újságoshoz, mert SZERDA van, azaz NEMZET, KÖRNYEZETVÉDELMI ROVAT! Az ökoterroirban most Ludwig Emil írását olvashatjuk, aki „terroir stílusban” ír a repülés környezeti hatásairól. Tudtátok, hogy az EU januártól bevezetheti, hogy…..
Varacsk Ökoterroir: Ökonyaralás 2011.08.24 15:35:00
Nyomás a boltba a mai Magyar Nemzet környezetvédelmi rovatáért! Magyar Nemzet - 2011. 08. 03. - Ökoterroir - Hegyi Zoltán: Ökonyaralás. A régebbi cikkek itt találhatók: http://mn.mno.hu/portal/mnkornyvedelem..
Varacsk Berettyóújfalui rémálom 2011.08.09 02:35:00
 Minden jóérzésű embernek ökölbe szorul a keze, amikor állatkínzásról van szó, de amikor a saját szemével látja, az teljesen más. Velem is ez történt. Egy ideje már az agár fajtamentőknél vagyok önkéntes és velük mehettem egy lakossági bejelentés során felderített…..
Varacsk Ökoterroir: Tehéntuning 2011.08.05 00:37:04
Magyar Nemzet - 2011. 07. 20. - Ökoterroir - Hegyi Zoltán: Tehéntuning. A régebbi cikkek itt találhatók: http://mn.mno.hu/portal/mnkornyvedelem..
Avagy a Tervezett Elavulás története: Nektek mi erről a véleményetek?..