Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fonottkosár

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egyenlő Bánásmód Hatóság   Budapest Margit Krt. 85. 1024 Tisztelt Címzett!     Alulírott Sz J  a SZ.  Intézménytakarító Kft. (címe: 6728 Szeged, Fonógyári út 24., adószáma: 12532410-2-06, a munkáltatói jogkör gyakorlója: M P ügyvezető…..
fonottkosár 2012.02.12 21:20:24
Érdekes ez a sztori bár néhány helyen sántít. Senki nem tudja hogyan került fel az anyag a netre. Magától biztos nem. Egyetlen biztos pont az egészben az, hogy Sz. J. írta. Abban sem vagyok biztos, hogy ide szánta de semmi sem lehetetlen. Nekem nagyon érdekes a" DrBalogh+fiatos501+krisztina15" személyiség. Hihetetlenül hasonló stílusban írnak és valószínűleg a mögöttük álló valós személy érdekelt ebben a történetben. Ha valóban így van akkor jól csinálja mert még nem keveredett nagyobb ellentmondásba. Szerintem ő tette fel, talán véletlenül. Most már persze megy a magyarázkodás de hát mint tudjuk: ami egyszer felkerül a netre az már ott is marad.
Kedves SZ. J.!
Nem kívánom Önnek, hogy egy multinál dolgozzon mert ott az ilyen típusú munka átszervezés ( lefokozás ) sokkal egyszerűbben zajlik mint az Ön esetében. Egész pontosan az ember orra alá dugnak egy papírt, hogy írja alá különben ki van rúgva holnaptól. Ezt saját tapasztalatból mondom. Aláírtam persze mert nap mint nap láttam/látom a beérkező önéletrajzokat. Összeszorított fogakkal dolgoztam tovább, ugyanis marha nagy önérzetből nem lehet villanyszámlát fizetni.Szerintem hiba volt ez a levél bár lehet, hogy én a jelenlegi helyzetemből indulok ki: ha én ilyet írnék valószínűleg másnap már a kapun sem engednének be, a portán vehetném át a papírjaimat és már más ülne a helyemen. Aztán írogathatnék erre a blogra.
  A gyári állásajánlatokat böngészve bárki érdekes információkhoz juthat az autóipar helyzetéről. Az elmúlt évek pangása után százszámra hirdetett betöltetlen állások például azt mutatják, hogy az autógyárak szerint a válságnak valóban vége van, sőt az elmúlt…..
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete sajtótájékoztatót tartott, ahol megtudhattuk, hogyan teljesítettek a magyar autóvásárlók szeptember végéig. Hát, srácok, rosszul. Vettetek autót, de nem eleget. Íme a táblázat, amelyben egyrészt ott van az eladott autók száma, illetve…..
fonottkosár 2009.10.18 22:59:33
@Iss: Teljesem egyetértek. Én szintén "márkakereskedésben" dolgoztam és sajnos ugyanezt láttam. Az importőr szemében mi voltunk a vevők, nekünk adta el az autóit és aztán jelentett a gyárnak,hogy milyen fasza gyerekek. Tele vannak a szalonok forgalomba helyezett 0 km-es autókkal. Simán vannak már 1.5-2 éves kocsik is. Ja és nem hagyott csak minimális árrést az autókon. Az autók jelentős része Németországba került ( üzlet ne nagyon volt rajta de legalább a készletről eltűntek és nem termelték tovább a veszteséget ), persze elméletileg ne volt erre lehetőség. A gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy külön kellett nyilvántartani az export autókat, külön a hazai autókat. Nem nagy ördöngősség ez.