Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(1899)

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy jó nagy szénbuborékon ülünk, ami akár a következő pénzügyi válságot is elhozhatja, állítja egy különböző tudományok illusztris képviselőiből álló társaság. Csak az a kérdés, annak szurkoljunk-e, hogy ne legyen igazuk.   Az oxfordi közgazdásztól kezdve,…..
Egy romantikus lelkületű, némileg anarchista ismerősöm egyszer amiatt panaszkodott, hogy a fogyasztói társadalomban már nem lesz forradalom. Nem is feltétlenül azért, mert itt a történelem vége, és a parlamentáris demokráciánál meg a kapitalista piacgazdaságnál kevésbé rosszat…..
Sokak szerint leginkább egy zseniális bűvész trükkjeihez hasonítható, ahogyan a kormány újabb és újabb mutatványokkal egyensúlyoz a (most már) hőn áhított hiánycél felé. A magánnyugdíjpénztári befizetések egy ideig a bűvész farzsebében megpihennek, miközben az eddig…..
Nézi az egyszeri ügyfél a reklámot. Emésztgeti. ALACSONY TÖRLESZTŐRÉSZLET. FORINT ÉS EURÓ ALAPON. REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL. ÁPRILIS 30-IG DÍJELENGEDÉSI AKCIÓVAL, AZ AJÁNLATNAK FELTÉTELEI VANNAK.     Az ember csak ízlelgeti a teljesen értelmetlennek tűnő,…..
El Mondo blog Bázis, demokrácia 2009.10.27 10:00:00
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel." - hangzik a városi legendákban Széchenyinek tulajdonított idézet, amit az ember a Fidesz választási vereségeikor szokott megkapni barátaitól. (Vajon 2010-ben baloldali barátok is küldözgetik majd, mondjuk Táncsicsnak…..