Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiguuu

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, az a helyzet, hogy nem keresek kifogsát, mert egészen egyszerűen iszonyat lusta vagyok. ki kell keresni a képeket, meg lekicsinyíteni, meg írni hozzá meg ilyesmi. És várom a megfelelő pillanatot, de nem jön, úgyhogy most megerőltetem magam és belevágok ismét. Na nem mintha…..
schwaebisch gmuend Heilbronn 2009.11.16 16:11:08
Halihó,kicsit lemaradtam, két hétvégével vagyok adós. Előző hétvégén spontán elkirándultunk Heilbronnba, ami egy nagyobb város a környéken. Hajókázni akartunk volna, de cska október végéig lehetett. Mindegy azért elmentünk, sétálgattunk, vásároltunk, kiállítást is…..
schwaebisch gmuend stuttgart, WE 2009.11.03 11:49:21
Mielőtt azt hinnétek, hogy ennyire hamar alábbhagyott a lelkesedésem, bebízonyítom, hogy denemáám.Kezdem ott hogy ezelőtti hétvégén vasárnap elmentünk a macimúzeumbaaa!!! nem is múzeum, inkább kiállítás arról, hogyan készültek/készülnek a kézzel készített, nagyon híres…..
schwaebisch gmuend bulis 2009.10.21 18:12:43
Helótokonnan kezdem hogy hétfő este stockparty.nem volt egy nagy szám, de jó sokat ittam,meg megismertem kedveseket. Ami immáron teljesen világossá vált előttem, hogy kedves szomszédom és társasága (akik jofejek és viccesek is, csak csúnya svábul beszélnek) akkora egy füves banda…..
Hellonagyon jó dolog ez az internet, de mióta bekötötték, nem keltem fel a székről és már pisilnem kell. szóval, nem nagyon pörögnek az események, de azért elvagyok. Összeállítottam az órarendemet, elég sűrű, nem azért mert sok órűm van, hanem hüly eidőpontok, és minden…..
csiguuu 2009.10.19 12:24:20
@klodija: ahh köszi klódi :) látod a nagy internetlázban kimaradt a wö. csouk:)
Kedves Érdeklődők,   Először is örül a pici szívem, hogy életjelet adhatok magamról a szeretteimnek odahaza, mert őszintén szólva nehéz volt az élet, internet nélkül. (eltekintve a 10 perces mobilnetes látogatásoktól) de most, időm mint a tenger, és írok Nektek és…..
Csak hogy mégis....úgy röviden.Augsburgban töltött felejthetetlen félévem (csiguaugsburgban.blog.hu) felejthetetlen félévet töltöttem ismét Budapesten, ahol élvezhettem drága barátaim és csoporttársaim társaságát. Ezúton köszi a dunaparti sörözéseket, borpatikákat,…..