Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gajdos Attila

3 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ERP - BLOG Melyik a jobb? 4. 2010.05.28 11:06:00
Korlátlan megjegyzések vs Szabályozott megjegyzések   Bizonyos rendszerekben a megjegyzések számát korlátozzák, mivel teljesen eltérő a megjegyzések kezelése, mint egy számla tételé. Viszont vannak olyan rendszerek, ahol a megjegyzések és a számla tételek kezelése…..
Ma megpróbáltam a CIB bank mobilCIB szolgáltatását használni a HTC Desire Androidos készülékkel (jelenleg a világ egyik legkorszerűbb mobilja, mind hardver, mind funkciók tekintetében). A CIB kompatíbilitási lista szerint a mobilbankjuk a következő készülékkel működik:Apple…..
Úton-útfélen csak a fenti jelzővel illetik a Silver Cross babakocsijait, hát muszáj volt megnéznem már, mit is tudhatnak, mivel adnak többet, jobbat. Mert arannyal bélelt babakocsit láthattatok már itt nálunk - ja, de az is Silver Cross volt -, meg designőrülteknek valót is, de…..
Húha, ilyen tombolás rég volt a Homáron, amilyet most fognak olvasni, Timi mama ugyanis rettentően kiborult, hogy a lányai egy Takko Fashion boltban majdnem kénytelenek voltak szembesülni a 7-9 éves kiscsajok számára gyártott, szivacsos push up melltartókkal. Olvasónk felteszi…..
Gajdos Attila 2010.04.28 17:40:33
Ez egy nagyon komoly probléma, főleg akkor, ha összevetjük azzal, hogy index.hu/kultur/media/2010/04/28/a_mediatorveny_tiltja_a_szexualis_felvilagositast/.
Mindezek alapján (három lányom van) kijelenthetjük, hogy a franc egye meg az ilyen diszkrepanciákat.
Ugye milyen borzasztóan hangzik? Pedig nem is olyan durva a helyzet, mint azt elsőre gondolnánk. De nem is különösebben megnyugtató. Olvasónk, Lótumfaktum, a jelek szerint kiborult azon, hogy a Teletál Húsvét előtt adagonként egy műmarcipán meglepetéstojást küldött a…..
Jó érzés, hogy a Homárt régivágású úriemberek is olvassák. Peti biztosan ilyen, hiszen a "szeszkazán" szót is használja. Annyi sztori szólt nálunk bunkó, erőszakos ellenőrökről és biztonságiakról, most végre itt áll előttünk két Részeg Tizenéves Ügyfél, akik…..
Gajdos Attila 2010.04.21 05:43:08
@Megdobbent: "ejszakai buszozni mindenkepp eros mazohizmus, epkezlab ember kalkulal taxikoltseget. "...

majd úgy dönt: megyek inkább busszal Budapestről Pilisszántóra, ha nincs rá pénzem, es taxival, ha van.

Az épkézlábság és a taxizási képesség (anyagi szempontból) a fentiek szerint nincs összekötve...

...hacsak nem azt akartad írni, hogy a "megfelelő", "elvárható" testi képességek és az anyagi teljesítőképesség össze vannak kötve, ami viszont a fasizmus egy megjelenési formája! :)
Na bejutottam egy szavazófülkébe. Ahogy a felnőttek beszélgetéseiből kiveszem, erre, meg a pinához érésre sem lesz a következő 18 évben lehetőségem, de még erre kevesebb. Valamelyik idősebb hang úgy fogalmazott, hogy "de karácsony gyakrabban van", az nem tudom mi, nekem még az se…..
Na kész, anyám csinált egy blogot arról, hogy meg fogok születni. Anyukám egyébként apukám szerint nagyon szép, és a számtalan rossz húzása ellenére valahogy kezdem megkedvelni. Ez a blogolás is még rendben volna, de már az első bejegyzésében akkora baromságokat ír, hogy…..
Ritka pillanat, ha műfajteremtő piaci szereplőt köszönthetünk a Homáron. Köszöntsük tehát hosszú, ritmikus tapssal az Év Marketingötletének kitalálóját, a bodméri Balogh sírkövest. Emberünk valami olyasmit művelt, mintha egy plasztikai sebész kitalálná, hogy ezentúl nem…..
Gajdos Attila 2010.03.22 03:34:23
Gajdos Attila 2010.03.22 03:43:34
@Thresher: meg az alohavera.
Magyarországon extrém nehéz dolga van annak, aki a közegellenállással szembemenve online akar bizniszelni. A legfrissebb áldozat a Cinterip uszodai partisorozatot szervező társaság, akik naiv módra azt gondolták, jó ötlet lenne neten is árulni a jegyeket. A szolgáltatás el is…..
Gajdos Attila 2010.03.16 19:46:15
@Szekszkazan: te teljesen meg vagy lőve.

Számlavezetési díj 299, KÉT token 2 x 200. Vagy írják rögtön, hogy számlavezetés 699, de kapsz két tokent?

Mé' nem lehet kicsit másként is nézni a dolgokat?

Egyébként a CIB-nél pontosan 27 másodperc a telebankon beazonosítanom magam, a 32. másodpercben már emberrel beszélek. Egy átvezetés a folyószámlámról a kártyaszámlámra 59 másodpercig tart.

Anyázzatok, bérkommentelőzzetek.

És kerüljétek a Szent István körúti CIB fiókot, mert az tényleg gáz .... :)
Gajdos Attila 2010.03.16 19:47:49
@Jocóó: Konkrétan melyikeket zárták be?
Gajdos Attila 2010.03.16 19:48:56
@gonosz1hal: hát, részvétem, ez tényleg elég gáz.

Végigolvasva a kommenteket, lehet, hogy én vagyok az egyetlen elégedett CIB ügyfél.

Bár, amint már jeleztem, a Szent István körúti fiókot szerintem is be kellene zárni.
Az előző évszázad nagyobbik felét tölgyfa-hordóban töltötte az a malátawhisky, melyet a napokban vertek csapra Skóciában. A Gordon and MacPhail’s Mortlach röviditala nem kevesebb, mint 70 éven keresztül érett, ezzel pedig a legöregebb whiskey jelenlegi a mezőnyben.Az igen jó…..
Gajdos Attila 2010.03.14 21:28:13
@faszharcos: igazad is van. Csodaszép meglátás.
És a szomszéd tehene is dögöljön meg.
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
Gajdos Attila 2010.03.09 12:37:03
@steve85a: és egészen pontosan milyen jogalapon viselsz nyíltan fegyvert, az most mindegy hogy éles-e?

és miket látott még rajtad az a rendőr, aki nem kérdezősködött - pénzszállító, rendőr-e vagy?
Testvérem egy téglagyárban dolgozik.A mai időkben nehéz munkát találni így ő is munkatársai , akik azon a veszélyes helyen dolgoznak minden feladatot kénytelenek elvállalni. A munkakörülmé­nyekre sajnos igaz az , hogy nincs igazi védelme az ott dolgozó munkásoknak.   Pl.…..
Gajdos Attila 2010.02.23 07:08:20
@uni1002: Bizony, ez nagyon jó meglátás.
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Gajdos Attila 2010.02.18 17:25:25
@Kitalátor feljegyzetei:
faszom pedig én okos vagyok, és erre írok hülyeséget. Így jártam, B+.
Gajdos Attila 2010.02.18 21:36:33
@avatartalan: majd nyit valaki más.
A hozzám hasonló éjszakai bagolyok és hajnali hiúzok jutalmazására íme egy kis csokor vegyes, szórakoztató semmiségekből. Az első az év legviccesebb hoaxa, benne priccelés és kvalifikált lopás, Moon küldte, örök hálánk érte: ---------- Forwarded message ---------- Subject:…..
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
Gajdos Attila 2010.02.16 00:05:48
Má nem vinnyogok. Csak állok szomorúan, nézem a megfejtést, amit mi mindjárt szintén látni fogtok, és ti is nagy-nagyon szomorúak lesztek. Annyi szép és nemes dolog van a világon, miért kell tönkretenni jóravaló emberek tízezreinek érzékeny testi szöveteit és mentális…..
Nem tudom, hogy történetem csak részben, vagy teljesen beleillik-e a munkahelyi terror blogba. Azért leírom.   Mindenkinek van álma az ideális munkahelyről. Nekem is volt és elértem. Számtalan csalódás, megaláztatás után 28 évesen kerültem egy céghez. Ideális volt. Nem volt…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
Gajdos Attila 2010.01.12 13:59:14
A PPO-botrány egyik kulcskérdése, hogy értesítette-e a netes kereskedő cég az ügyfeleit, hogy addig ingyenes szolgáltatása 2009 novemberétől fizetős, és aki 2009 végéig nem száll ki, annak minimum 2490 forintot levesznek a számlájáról. Ádám friss levele azonban egy új vonalat…..
A karácsonyi konzumrohamban Zebulon jóvoltából pár perc önfeledt szórakozást kínálunk a megtört olvasóknak, aranyóra tematikában. Az alant olvasható szórólap csodálatos olvasmány, hiszen maga a termék is az: egy speciálisan a Szombathely melletti apró falucska lakóinak szánt…..