Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hedge_Hugi

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A végső beteljesülésre utaló „KONYec 2012” címmel elkészült a KONY 2012 kampányfilm pornó változata. Az eredeti filmet rendező Jason Russel egy rövid maszturbálós kameót is vállalt benne, amit sokan félreértettek. Mint minden sikeres filmet, így a KONY 2012-őt is…..
Egy hete azt kértem tőletek, hogy legyetek ti is olyanok a futással kapcsolatban, mint Carrie vagy ki a franc, aki mindent tud a szexről (mondjuk arra kíváncsi lennék :-), de amit meg nem, azt meg nem fél megkérdezni. Jó ötlet volt és nyomban meg is veregetem a saját vállamat, hogy…..
Hedge_Hugi 2011.09.22 23:18:07
Sziasztok,

Jani tortente ota kovetem a kozossegeteken beluli eletet. Nagyon megindito volt.

Amiert most Hozzatok fordulok, annak az oka az, h a tanacsotokra lenne szuksegem. 5 evvel ezelott rendszeresen futottam. Nem versenyeztem senkivel, csak magamert futottam. Idovel, latvan a kitartasomat, ugy dontottem, h lefutom a maratont. Edzettem, edzettem es edzettem. Egy kohajitasnyira voltam a celomtol, mikor megbetegedtem. Egyik nap lementem a szigetre lefutni a szokasos koreimet, de 150 m utan lattam az oramon, h a pulzusom felszaladt 190-re. 150 m utan kenytelen voltam belegyalogolni, majd visszafordulni. Semmit nem ertettem. Kiderult, h pajzsmirigy-tulmukodesem lett. Ennek altalanos tunete a pulzus iszonyatos merteku megemelkedese es fogyas. Nekem sajnos hizas lett a vege. 35 kilo plussz a hormonkezelestol. Ebbol 16 kilo 2 het alatt jott fel.

Most nyarra kitarto munkaval es vegtelen optimizmussal – es csodaval - meggyogyultam. Ujra futni akarok! A mozgas volt a mindenem. Vegre a pulzusom ismet egy elfogadhato tartomanyba kerult. Bar meg nem 45/perc, de mar a 75-80 alappal is boldog vagyok. A fittseg visszaszerzesevel tovabb fog csokkenni.

A gondom az, h a suly egyelore maradt. Felek elkezdeni ismet futni, meg kocogni is, pedig nagyon hianyzik. Attol tartok, hogy - szuper cipo ide vagy oda - a sulytobblet kovetkezteben a porcok es izuletek sokkal gyorsabban amortizalodnak, amit esetleg nem is most fogok erezni, hanem 20 ev mulva egy ido elotti porckopas formajaban.

Allapotom stabilizalodasa ota fokozatosan vonom be a sportot az eletembe. Turazni hetente jarunk, gyalogolni vagy rovidebb tavokat bicajozni naponta. Ezek mellett a masik szenvedelyemnek elek, az evezesnek, bar a tel kozeledtevel a szobai evezogep nem annyira izgalmas alternativa, de legalabb mozgat es idovel talan fogyaszt. A celom az, h tavaszra leadjak legalabb 10 kilot, h annyival is konnyitsem az izuleteimet, h ujra elkezdhessek futni. Ti mit gondoltok errol? Szerintetek jogos aggodnom a porcok miatt? Elore is koszonom a velemenyeteket.
Hedge_Hugi 2011.09.23 10:42:19
@mgergoo: ha mar "provokalod", beirom amit amugy is akartam, csak nem vagott a temamba. Ket napja voltam Gyuri bacsinal (bukkszentkereszti "sarkanyfuarus"). Eleg nagy elismeresnek orvendenek a teai es a munkassaga. Megkerdeztem, h anyukamnak mit ajanl porckopasra. Az allam leesett a valasztol. Azt javasolta, h fozzunk szintelen etkezesi zselatint kenheto krem allagura es naponta ketszer kenjuk be a kritikus testreszt (vallat, terdet, csipot stb). Emelle javasolta a hetente egyszeri csirkelab levest. Furcsan hangzik, de probaljatok ki. Hatha segit valakinek! Jobb, mint a gyogyszer vagy a protezis-beultetes.
MC Markocsán küldte be az alábbi levelet: Az egész úgy kezdődött, hogy fájt a térdem. Erről beszélgettünk a Futóklubban, mikor odalépett hozzám és segítőkészen egy számomra ősinek tűnő gyógymódott javasolt: tegyek agyagot a térdemre amolyan borogatás szerűen, szépen…..
Teszik fel a kérdést ezen a kampány-plakáton.Nos, a választ az autósok maguk odaírták. Itt jelölje ki, ha nem értené: Segíteni nektek korcsok, fizetni a fánkokért...
Hedge_Hugi 2011.09.05 17:58:31
@guest_: Szerintem tavol all Mo.az agyonkorlatozastol. Pont ellentetesen gondolom. A kozuti statisztikak ezt ala is tamasztjak. Siralmas, ahogy mindenki sz.rik mindenre. Szerintem ez az elkeserito, nem a 40es tabla. Ne huzd fel magad emiatt, inkabb arra figyelj, h egy gyorshajto vadalattal se talalkozz az utakon.
Hedge_Hugi 2011.09.05 18:10:03
@gőzhenger: Nem ertek egyet a blokkoloval, sot elitelem mint ahogy a gyorshajtast is. Tenyleg ugy gondolod, h azért mert jo vaskabatod van, megov barmitol? Mi van akkor, ha egy varatlan esemeny Kovetkezik be? A haladasi kinetikus energid mindenkepp adott. Azon nem tudsz valtoztatni, hacsak a haladasi sebesseged csokkented es nem veszfekezes formajaban. Azert viszont mindenkepp respect, h betartod a 60at lakott teruleten. :) ez tetszik.
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Hedge_Hugi 2011.08.19 14:18:11
@vittore:
egy a fogorvosunk. Nekem is Sajgo Pal a fogdokim. Imadok hozza jarni! :)
Tegnap este, amikor az oslói támadások elsői hírei után már folyamatosan a CNN breaking newst néztem, a műsorvezetőkkel és szakértő kommentátorokkal együtt egyre nőtt bennem is a meggyőződés: iszlám fundamentalisták voltak. Már megint ők. Hát persze. Nem akartam azt a hibát…..
Hedge_Hugi 2011.07.24 02:08:15
@Báthory:
NA VEGRE VALAKI VAGJA AZ ITTENI HELYZETET! Ez a gennylada norveg ertelmezo keziszotar szerint a legkevesbe sem nevezheto liberalisnak csak azert, mert izrael barat. El sem hiszem, h izraelrol rogton a liberalis szo ugrik be otthon az emberek 99%-anak. Az itteni bal oldal,nem uaz mint az otthoni bal oldal. Es ez igaz a jobb oldalra is.

Egyaltalan, mennyire nevezheto liberalisnak az, aki embereket meszarol??

Báthory 2011.07.23. 22:59:25
@hegyilány: Azt tessenek felfogni, hogy a norvég baloldal iszlám-barát következésképp izrael-ellenes. Teljesen mást jelent tehát a bal meg jobb mint Magyarországon!
Nem akarok képmutató lenni és azt állítani: egetrengetően nagy és jelentős különbség lenne egy euro4-es és egy - az idei év januárjától személyautókra kötelező - euro5-ös motor kibocsátása között. Sőt, továbbra is meggyőződésem: többet tesz a környezetéért az, aki…..
Mikor bementem ma reggel a közelebbről meg nem nevezett téglagyárba, ahol a napi nyolc órámat szoktam elüldögélni, már benn volt a postaládámban a céges hírlevél a kolontári ökológiai katasztrófáról. Na mondom fasza, megmondják a sok rabszolgának, hogyan lehet segíteni…..
Hedge_Hugi 2010.10.08 22:11:21
Beszédírók Hiba, bűn, tragédia 2010.10.06 08:00:00
A MAL Zrt. kommunikációs vesszőfutásaMagyarországon még mindig nem egyértelmű a cégvezetők számára, hogy egy válságkommunikációs helyzet rossz kezelése saját cége számára okozhat megsemmisítő elemi csapást. A MAL Zrt. menedzsmentjének amatőr hozzáállása a…..
Ökológiai katasztrófa fenyeget a Kolontár melletti timföldgyár tározójának gátja átszakadása után - erről szólnak a hírek manapság. A kár rettenetesen nagy: eddig öt települést érintett a lúgos víz és a vörösiszap, több száz hektár földet tönkretett, a Marcal felső…..
 Természeti katasztrófa, hát persze. Nézz csak rá a MAL Zrt. honlapjára, ha ezt a kifejezést: "természeti katasztrófa" nem találod meg 5 helyen, akkor nyalogass vörösiszapot! Persze. Nyilván Csernobil is természeti katasztrófa volt, meg amikor az Aurul kinyírt pár…..
A témám nem vadászati, de természetvédelmi. A Tv előtt ülve, döbbenettel nézem az Ajkai katasztrófát. Sok kérdés áll bennem tótágast. Ugyanis egy veszélyes anyagot tartalmazó tározót, hogyan lehet olyan szintre feltölteni, ami magasabb, mint a környéken fekvő…..
A hétfői Kolontár melletti gátszakadás Magyarország eddigi legnagyobb környezeti katasztrófájának ígérkezik. Mi magyarok azonban nem hazudtoljuk meg magunkat, katasztrófa ide vagy oda elkövetünk jó néhány pofátlan dolgot. Most íme egy csokorban a TOP 5 leghülyébb/pofátlanabb…..
Kedden tudtuk meg az LMP jóvoltából, hogy milyen két csodás szerződést kötött Budapest 2006-ban. Tartalmat és értéket tekintve olyan igazi ballib stílusúakat (=sok közpénz kb semmiért), de ezt nem egyedül csinálta az MSZP-SZDSZ koalíció. Erős a fideszes vonal a…..
autózz! Reggeli séta Budapesten 2009.12.24 07:22:00
Nem véletlenül került a mai napra ez a poszt, 68nyara mesteri módon, szinte már nyugalmat árasztva magából írta meg gyalogosan, autósok közt átélt közlekedési küzdelmeit és tapasztalatait. És ha már úgyis kellett bevezetőt pötyögnöm, megragadom az alkalmat, hogy minden…..
Hedge_Hugi 2009.12.24 13:06:30
Hehe. Visszautasitok minden MX-5 tulajdonossal szembeni eloiteletet. Remelem csak eliras. A legnagyobb joindulattal sem neveznem az MX5-ot nagy autonak. Nekunk is MX5-unk van. Az az igazan vicces, amikor sielni megyunk vele. :) Ahogy az egyik baratom jellemezte: "igen alacsony IKEA-faktoru auto". A silecem is eppen csak hogy belefer.

Amugy ha a kozlekedesi moralnal tartunk, nem szukitenem le markara a bunko vezetoket, sokkal inkabb naciora. A suzukisok, opelesek, fiatosok is ditto annyira udvariatlanok mint a bmw tulajdonosok. Dobbenet, h mennyire nem tudnak ebben az orszagban vezetni. Fenyevnyi kulonbseg van a kozlekedesi kulturaban Eszak- es Kozep-Europa kozott. Udvariatlansag, anyazas, turelmetlenseg...soroljam? Igaza volt annak a forumozonak, aki azt irta, hogy eletveszelyes itt kozlekedni. Nem hiszem, h benne van a hiba, hanem sokkal inkabb az autosok 95%-aban. Ukran kollegam probalja honosittatni Norvegiaban a mar 12 eve meglevo ukran jogsijat. Vizsgaznia kellett gyakorlatbol. Masodszor hajitottak ki. Most kezdheti az egeszet a legelejerol. Amugy az eves gazolasos balesetek szama nem tobb mint 10 az egesz orszagban. Ha zebran gazolsz, eletfogytigot kapsz. Ha 110-zel hajtasz az autopalyan 80 helyett, 1-2 honap borton, egy eves jogsi bevonas es millios nagysagrendu buntetes. Megvan a fegyelem. En utalok itthon vezetni, es nem azert mert rutintalan bena lennek. Kozel sem. No letemre kenterbe vertem 30 volvos-saabos pasit egy fiat puntoval Mogyorodon a technikai palyan.
Hedge_Hugi 2009.12.24 14:17:19
Streetfighter,

Igaz. Raadasul nincs kivetelezes a "celebekkel" sem. A legutobb a norveg nagy o-t pakoltak be dutyiba 4 vagy 6 hetre. Halalos gazolas zebran szimplan egyenlo az emberolessel, mely cselekedetedert eletfogytiglani bori jut. JO magaviselettel 15 ev utan kijohetsz.
Az autopalyan 80 km/h a sebessegkorlatozas. Telen nov 1-aprilis 15 kozott 60. A sved hatarhoz kozel 80-90 km/h, de van par km ahol 100. Annyit meg hozzatennek, hogy minden gyalogos agyon van pakolva fenyvisszavero prizmakkal, ami szinten sokat szamit az alacsony halalozasi statisztikanal. Anyam kijott meglatogatni a baratnojevel.Eltevedtek, egyszer csak az autopalya bevezeto szakaszanal talaltak magukat. Az elso auto (tortenetesen egy teherauto besatufekezett es atengedte oket az autopalyan, holott eszukbe sem jutott atmenni a tuloldalra. Ez a gaz, hogy itt meg csak el sem hiszik, hogy ilyen letezik... :(

Boven van meg sztorim, ami nem varosi legenda, hanem velem tortent meg.
Nehany idezet:
"Remember - Speeding and other traffic offences are subject to extremely heavy on-the-spot fines."
"The following is in the category of "must read" as Norway has some very strict driving regulations and on the spot fines may be levied if you contravene them."
Egyszer 4,5 meterre parkoltam 5 meter helyett a saroktol maximum 5 percig, mig felfutottam a borondomert a szallodaba, 30k HUF volt a buntetesem.

Semmikepp nem neveznem ezt NEM normalisnak. Igy legalabb van eselye a gyerekednek, hogy elve hazajon az iskolabol, es nem a rendorseg hiv a mobilodon egy kozepesen szar napon...Vagy mondjuk az allapotos felesegedet nem gazolta halalra a zebran egy kocsog terepjaros paraszt, vagy egy 200-zal szaguldozo orult audis nem keni fel az anyukadat a szalagkorlatra az autopalyan. Kinek mi jon be. Nekem az a moral sokkal jobban tetszik annal, mint amit itt tapasztalok. De az egy nagyon elszigetelt vilag. Sehol mashol nincs ehhez foghato eletszinvonal mint ott. Es nem a renteget penz miatt.
A sorozat tele van olyan jelenetekkel, melyeknek semmi köze az egész részhez (az epic, Peter vs Chciken a másik nagy kedvencem), de talán ez közölük a legdurvább, és a leghosszabb. ..
Hedge_Hugi 2009.12.24 13:33:03
@TépveNéző:
uszitsd inkabb a kolykod cigizesre. Hatha kiszarad a csaladfad.
Subba Barna vagyok BASZDMEG!! 2009.11.07 13:16:00
Nem mindenki rendelkezhet olyan szép napbarnított bőrrel, mint Szeredenyey Béla, Pataki Ági, vagy például én, a kevésbé szerencsések barnítókrémmel próbálják meg pótolni e hiányosságukat. Néha igazán szánalmas eredménnyel, ezekről a pucsító szájú narancssárga…..
Hedge_Hugi 2009.11.08 14:19:50
@ZöPö (inda):
Te lenni az a bizonyos ZöPö? :)

Egyetertek. Azon gondolkodom, hogy ezeket a szerencsetlen hulyeket vajon mi motivalhatja? Bar lehet, h jobb ha nem tudom.