Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halesz

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Halesz 2014.09.30 17:23:57
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
Halesz 2011.02.21 22:28:17
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Halesz 2010.12.02 00:18:26
www.egerbolt.hu/USB_kutyu/Lampa/Boogie_Lampa

Szeretem a hangulatos fényeket :)
Belsőség Pontosan ma… 2010.07.14 05:23:00
…vagyunk tízévesek. Nézzék, ez volt első cikkünk, ekkor indult el az, amiből mára az önök Totalcarja lett. Tíz év nagy idő ebben a szakmában, ez alatt tucatnyi lap született és szűnt meg végleg, de a mi hangyamunkánk nem volt hiábavaló. Tán ezért is sikerült minden…..
Geekblog 24: Rohadt hosszú napok 2010.03.30 08:00:00
Jack Bauer éppen nyolcadik ölő-kínzó-hazaszolgáló hadjáratának kellős közepén jár, úgyhogy ennek örömére átgázolunk a maga után hagyott törmelékdarabokon és hullahegyeken, hogy visszatekintsünk a popkulturális ikonná vált karakter elmúlt hét évére. Minden úgy…..
2010 Genf.    A világ egyik -ha nem a legjelentősebb- nemzetközi autókiállítása. A gyárak szeretik a genfi autószalonra időzíteni új modelljeik bemutatását, hiszen az új év eleje  nagyon jó alkalomnak ígérkezik a frissített modellév vagy a teljesen új modellek…..
Jó szokásunkhoz híven idén ismételten közretesszük egy remek rendezvény promóvideóját. Remélhetőleg ezúttal már tényleg eljutunk Komáromba, hiszen az Alfa Romeo idén tényleg száz éves és nem csak Csikós szájában fut össze a nyál egy-egy csodás Giulia láttán. Ezzel…..
Ahogy ígértük, dél és egy között kisorsoltuk a nyereményjátékunk nyertesét, aki az Appleblog és a T-Mobile jóvoltából egy vadiúj, kötelezettségek nélküli MacBookkal és egy 3G-s modemmel lett gazdagabb. A sorsolást egymástól körülbelül 121 kilométeres távolságból…..
Halesz 2010.02.15 23:16:59
Egy perccel ezelőtt elmúlt 13:00, addig lehetett beküldeni a megoldásokat, aki a megadott időpont után próbálkozik, már nem vehet részt a MacBook kisorsolásán.Egy nap alatt összesen 1476 helyes megfejtés érkezett, és megdöbbentő módon megugrott a látogatottságunk is. Az online…..
Néhányan talán emlékeztek arra, amikor tavaly előtt novemberben megírtuk, hogy Obama Macet használ, így az Apple beverekedi magát a Fehér Ház falai közé.   Na most ez semmi ahhoz képest, hogy facebookos oldaláról kiderült, Orbán Viktor is az almás gépekre esküszik, és ha…..
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
Pár héttel ezelőtt kommenteltem be Ádám egyik posztjába, hogy a friss jégen megcsúsztam, és a MacBook Prómat védelmezve elejtettem az iPhone-om. Akkor még nem tudtam, hogy a táskában tartott gépet is sikerült a csúszós földhöz vágnom, amitől alapvető változásokat álltak be…..
Legyen buli - de ésszel, gyerekek, ésszel! A címben szereplő kérdés akkor merült fel bennem, amikor láttam, hogy az ismert energiaital-gyártó ma ismét a budai oldal közepébe beletenyerelés útján reklámozza magát (igen, a Szopi Szörpről van szó). Pardon, milyen szemét…..
Halesz 2009.07.24 00:32:12
@sapuh: jó pénzért nagyon sokmindent eladnak, ez egy ilyen világ, ezt valóban lehet kritizálni.

Csak mondjuk ez a rendezvény egy csomó embernek élményt szerzett, számukra nemcsak reklám volt. És nyilván volt ára a területfoglalásnak, ha meg keveset kér érte a ki tudja melyik önkormányzat, az már az ő hülyeségük.

Ja és szerintem inkább egy ilyen kreatív reklám, mint hatalmas óriásplakátok, amelyek sokkal inkább elcsúfítják a várost.
Halesz 2009.07.24 00:38:32
@Hamster: tényleg félreértesz, nem az RB itt a lényeg. Mindegy, asszem rossz felé megy ez a vita :)
Halesz 2009.07.24 00:42:58
@Hamster: le lehet írni, de ez akkor is túlreagálás - ezt is hadd lehessen leírni :)

Mint ahogy azt is, hogy szerintem ilyen egy nagyváros élete :)

Szép éjszakát!
Szegény lány már örökre úgy fog megmaradni az emberek tudatában, mint aki az utolsó Batman-sorozat első epizódjában még el tudta játszani a jó csajt, azóta viszont a xenus férjével csak azt várják, hogy a lélekgépből kimásszanak a szomszédos galaxisból DC8-assal ideérkező…..
Halesz 2009.05.25 19:30:50
Mandiner blog Kölni íz - Cobra11 2009.05.10 18:01:00
 Köln városának legfontosabb popkulturális exportcikkei ma Semir és Tom (majd helyette Ben), az autópályarendőrség két tagja, akik a Cobra11 krimisorozat főszereplőjeként törnek össze epizódonként két tucat autót.  Öcsém kedves szórakozása volt gyerekkorunkban, hogy…..
Belsőség Kezdődik 2009.04.15 14:08:00
Úgy tűnik, végre ténylegesen beköszöntött a jó idő. A tavaszi nagy rajzáskor nem csak a motorosok és bringások, hanem az autósok is mozgolódnak, egyik találkozó követi a másikat, kisebb-nagyobb sikerrel, összeröffennek a cimborák egy kis tárcsáshúsra, hideg sörre. Mi is…..
Na ez ám a globalizáció, kedden este bemutatják az új, fejlesztőknek szánt operációs rendszert, csütörtökön kora délután meg már Handrás XIII. kerületi lakásában nyomogatom a cuccot. Röviden: okés. Nem mélyedtem el a szoftver működésében, de amit láttam, az tetszett, az…..
Halesz 2009.03.20 17:13:40
Talán emlékeztek még, a héten írtam arról, hogy szerintem nem lesz Apple-netbook. Na, azóta még egy elemző világgá kürtölte, hogy kedvenc kaliforniai cégünk egy nagyon olcsó számítógép kiadásán töri a fejét, amit én továbbra is fenntartásokkal kezelnék, de azért…..
Appleblog Itt a Flickr az iPhone-ra 2008.12.06 07:52:00
A népszerű oldal elkészítette a mobiltelefonokra optimalizált változatát, amit az m.flickr.com címen lehet elérni. Ezzel a flickr is beállt abba sorba, akik már újratervezték weblapjukat a egyre növekvő számú kézikütyük igényeire: kevesebb tartalom, átláthatóbb oldal, adagolt…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
Webisztán Itt a Gmail video chat 2008.11.12 10:25:00
Úgy tűnik, mostanra értek be a Google Gmail-fejlesztései. Egyrészt egyre jobb labsos kiegészítések jelentek meg, másrészt az amerikaiaknak ott van az sms-küldés funkció is. Harmadrészt tegnap bemutatták a Gmail videochat funkcióját. Ahhoz, hogy ismerőseinkkel videofonálhassunk,…..
AUTÓSKÁRTYA Rod, otthon, melegben 2008.10.27 12:45:00
Bárminemű komolyabban vett autóbuzériához szükséges iszonyat szaktudás. Van aki lexikális tudásra gyúr. Van aki komolyan veszi a kókányolást, házi műhelyt épít, nem enged a szeretett gép közelébe papírral rendelkező szakembert, hisz magában, hisz a két keze munkájában.…..
Halesz 2008.11.11 00:19:20