Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pistolero

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fidókutya tanulságos megállapítása szerint nincsen hal víz nélkül, vagy legalábbis a pangasius filét felütik. Lehet, hogy folyékony nitrogénnel fagyasztották tömbbe?Megszoktam már, hogy kétszer annyi időt szánjak a vásárlásra, mint maga a feladat igényelné - kiolvasok…..
Ezekszerint még működik a német "szürkeimport", azaz a hivatalos márkakereskedések megkerülése, ugyanis Mónikának még sikerült magyar nyelvű használati utasítás nélkül fényképezőgépet vásárolnia a 220voltban: Azért írok önöknek, mert fel szeretném hívni azon…..
Pistolero 2010.07.04 08:28:32
@kkkk556: Talán csak szürke importtal játszik. Ha ÁFA-t is csalna, akkor lehetne még 25 %-al olcsóbb.
Krisztián szomorúan fedezte fel, hogy az Amerikából átirányított hívásaira a Vodafone elég sokszor felszámolja a hívásfogadás/indítás 630 forintos roamingdíját. A 88 ezer forintos számlán azonban meglepően nem mindenhol szerepel ez a tétel, néhol 0 forintot számláztak: Egy…..
Pistolero 2010.07.01 07:54:49
@Dr. Körömlakk ® - SZIA!:

Európa sz@rját ide ömlesztik, mert nyugaton nem vennék meg az emberek az outlet-et.
Legtöbbször eleve gyári hibás, és javított termékről van szó.
Persze jobban hangzik a csomagolássérült, vagy kis esztétikai hibás jelző, de hidd el többnyire selejt... Kis esztétikai hibával a bolt is eladja olcsóbban, ahol ki volt állítva.
Érd el, hogy vásárolják vissza a terméket, mert megingott a bizalmad iránta, plusz emlegess némi Fogyasztóvédelmet. Majd menj el egy szaküzletbe, ahol kérj egy gyári csomagolt készüléket 3 vagy 5 év garanciával....
Reméljük valami kedvezmény végül leesett Lászlónak, hiszen először pofára ejtették a porszívüügynökök, most meg eladtak neki 300ezerért egy porszívót és ezt nagy boldogan meg is írta nekünk. Mindenesetre a lényeg az, hogy a plázákat járó marketingesek egy létező cég…..
Minden összecsukható, hiszen ha szétszedjük, már össze is lehet csukni, nem igaz? Micsoda helyspórolás lesz itt! Erre jött rá a Tesco és kezdte reklámozni a csavarokkal rögzített asztalát, úgy mint ami nem fix. Pedig az, Tamás ki is akadt és beírt a vásárlók könyvébe, hiszen…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Pistolero 2010.05.12 08:16:16
@Terézágyú: Akkor változtasson Ő és ne a 40 gyerek...
Pistolero 2010.05.12 08:17:48
@Terézágyú: "Csekély számú kivételtől eltekintve, elkeserítő az itt kommentelők véleménye. Empátia, emberek, és sokkal szebb lesz az élet!"

Amúgy ezt nem én írtam...
A Pixmánia naiv ügyfele 10 nappal ezelőtt írta meg nekünk kálváriáját a webkameráról, amit küldtek is meg nem is, ő viszont egész biztosan kifizette. Az ügyben azóta sem történt semmi, a második levél szerint a Pixmánia még mindig hallgat és nem hajlandó reagálni a panaszos…..
Pistolero 2010.05.11 08:09:52
@moTa: Mert francia... Nem is Magyarországról kapod a cuccot. Hány panaszt olvastam már fórumokon, hogy hiányzott az ott rendelt áruból a magyar menü, magyar használati....
Esküszöm nem értem, hogyan juthattak a dolgok odáig Veronika és a a Szigetszentmiklós-Gyártelepen lévő Spar boltvezetője között, hogy ennyit huzakodjanak egy 500 forintos engedmény miatt. Veronika mailben megkapta, kinyomtatta, a boltvezető leszarozta, aztán látszatra kifizette, de…..
A magyar termék védjeggyel ellátott brazil, egyiptomi és kínai fűszerekről szóló posztunkra reagált a a védjegyet kibocsájtó Magyar Termék Kft. és a gyártó is, így végre tisztázhatjuk hogy mitől magyar a magyar termék. Ezek szerint minden az, ami az országban nyeri el végső…..
Pistolero 2010.04.09 21:34:47
@kattan70: Magyarázom a bizonyítványom...
Pistolero 2010.04.10 06:54:49
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!: Szánalmasan védsz egy liberális ideát...
Ez sztori egyre jobb, máris egy jóízű autós-bringás balhé közepén érzem magam, de én motoros vagyok, úgyhogy önfeledten kacagok. Úgy kezdődött minden, hogy írtam egy posztot "Kurvaanyázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének az Emberibb Parkolásért mozgalom…..
A parkolás a Homár-olvasók egyik kedvenc témája, ami nem is csoda egy Centrum Parkoló nevű pénzbányász céggel és kevés szabad hellyel megvert országban. Amikor először hallottunk róluk, azt hittük, hogy az EMPAMO, vagyis az Emberibb Parkolásért Mozgalom az egyik új kedvencünk…..
Pistolero 2010.03.29 08:19:51
@gftamas: A magas légszennyezettség kérdése az smafú? Mert elsősorban erről szól az egész.
Dináék a Fanyűvő étterembe tértek be iszogatni meg beszélgetni, de végül egy kellemetlen vita lett a dologból. Szerintük ugyanis míg ők folyóborból rendeltek és abból is kaptak, a pincér a drága palackos bort számolta fel, így duplájára kihozva a számlát. Mivel az ember…..
Vucc "nem nagy számnak, de kissé megdöbbentő"-nek minősített azt, hogy felhívta egy zepteres pióca, be akarta palizni egy átlátszó trükkel (pont ő tizedik, bruhaha, nyert egy 500 forintos valamit, amiről nem árulja el, hogy mi, de átadná személyesen, de azt sem árulhatja…..
Pistolero 2010.03.23 08:03:37
Hogy legyen mókás fotó is az első igazi tavaszi hét elejére, íme Bead lövése egy Auchanból, majd a levele, tele kínzóan jogos kérdésekkel. Aki tudja a választ bármelyikre, vissza nem fogja magát! Minap készült ez a fotó az Auchan-ban. A porszívók varázslatos világában…..
Péter megszívta a Pannon családi csomagot, ennél egy vízipipával is jobban járt volna. Egyszerű és nagyszerű volt a T-vicc: az ügyintéző nem árulta el a családi csomag átkötésekor, hogy négy nap múlva, a hónap közepén  fordulónap van, sőt másodikát emlegette, így…..
Békéscsabán járva, ebbe a szórólapba ütközök bele minduntalan, amiből egyet elhoztam, és lefotóztam nektek:) A szórólapot végigolvasva az ember fantáziája önkéntelenül is beindul :P Üdv: KWP Drága KWP, el sem merem képzelni, mifelé indult be a fantáziája. A szórólap a…..
  Tavaly júniusban szórakoztunk és szörnyülködtünk a híren, hogy a Penny Market árauházaiban kitört a balhé a fillérekért árult, ám valójában nem kapható, idézőjel közé kívánkozó sajt miatt. Még videónk is volt a remek harcról, ezt most megtekinthetjük újra.A…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
Pistolero 2010.01.18 19:29:29
@Frengi: Melyek azok a címek, ahol elküldik neked az árut úgy, hogy csak később fizeted ki?
Egy-két fotó alapján persze képtelenek vagyunk pontosan megmondani, hogy az elem, vagy a Tiko Time márkájú falióra robbant föl, levéírónk, de ez előbbi valahogy valószínűbbnek tűnik. B. Géza apja mindenestre jól megdöbbent, amikor éles zajra ébredve meglátta, hogy mi történt…..
István megdöbbenve tapasztalta, hogy a 10 nappal karácsony előtt leadott rendelését a hétvégi hóhelyzet miatt nem bírták kiszállítani. Azóta remélhetőleg már megkapta, vagy ha nem, hát rájött, hogy sokkal viccesebb ajándékokat lehet készíteni sajátkezűleg: 2009.12.14-én…..
Pistolero 2009.12.26 08:30:07
@salapapa:
És a pénz még nem minden. Például csak a boltban győződhetsz meg a drágább termék minőségéről is. Itt van például a Samsung TV, ami nem kifejezetten occsó, legalábbis van lejjebb. Hihetetlen búcsús! Csillog, villog még zenét is ad ha be-ki kapcsolod (parasztvakítás), a képe szarabb, mint bármelyik vetélytársáé oldalról. Belegondoltam, hogyha letörlöm a port róla, amit láthatóan vonz a giccs, akkor közben, felkapcsol, meg lekapcsol, meg csatornát vált és hangerőt ad. Ezekről neten például hogyan győződik meg bárki is?
Pistolero 2009.12.28 07:29:49
@smtm: Oldalról sem fehéredik ki a kép? DE! Még a Ledes is sokat veszít a kontrasztból. Meg a kékes-lilás alaptónus. Én este, sötétben tv-zem, engem zavarna. Pluszban a port vonzó műanyag... Brrrr.
Ha már kapcsolatba kerültünk a FÉBÉSZ nevű fogyasztóvédelmi szervezettel, rögtön megpróbáltunk valami hasznosat is kihozni belőlük. Elküldtük nekik ParaSoniC levelét, aki a Metró áruházból távozott rosszkedvűen. Kávéfőzőt vett, ingyen csomag kávét ígértek bele, de nem…..