Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nainn

183 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégiscsak írok még egyet, de csak azért, mert gyakran feljárok a blogolra, néha be is kommentelek ide-oda, és azt hiszem úgy ildomos, hogy megosszam az új blog címét. Megpróbáltam a href-elni de valamiért ellenem van a blogol, szóval csak kiírom: wormoftheapple.wordpress.com..
No, holnaptól Veréb, utána pedig egy hét Balaton. Most kezd izgalmas lenni. Közben új blogot indítottam - 4 év után először hagyom el a blogolt, hogy máshol folytassam, furcsa -, de megtartom ezt egyelőre, mert van itt mit olvasni. Hogy írok-e még ide... nem tudom. Majd meglátjuk ezt…..
Úgy hiszem, hosszú ideig a „jó” úton jártam. Igyekeztem nem bántani senkit, ha mégis sikerült, azt nem szándékosan követtem el. Szabályaim voltak, kimondatlanok, leíratlanok. Nem teszem ezt, ha, nem csinálom úgy, ha, és így tovább. De hova vezetett ez? Mintha egy…..
Néha az ember már nem tud toleráns lenni. Nem hittem volna, hogy eljutok erre a szintre, de mégis sikerült. *clap-clap*..
Hát, azt hiszem az eddigiek közül ez volt a legjobb. Kilencen voltunk (gyors fejszámolás - igen, vagy ráfogom, hogy történésszerűség vagyok), kicsit döcögősen indult ugyan, de végül belehúztunk, és a hajnal első fénysugaraitól hajtva tértünk végül vissza öt órakor. Jó…..
Tegnap ez is lement. Otthagytam az egyetemet, ennyi, kész (legalábbis ebben az intézményben). Jó kis három év volt, akármennyit anyáztam is miatta. Maga a diplomaosztó sem volt épp rossz, bár azért voltak... érdekes pillanatai és körülmémyei. A talár, amit kaptam, a földet…..
Holnap diplomaosztó, napok óta takarítás, hajnali négykor migrén, szombat susnyás. Elfoglalt ember lettem egy hétre.És jó eséllyel kinéz egy Veréb fesztivál. Úgysem voltam még ilyenen, jó lenne. ..
ééés utolsó susnyásrendezés, délután jutott eszembe, hogy a következő napokban nem lesz időm lemenni, úgyhogy összeszedtem magam, és 35 fokban farmerben kiindultam. Út közben kitértem egy kicsit, hogy megnézzem a patakot, régen másztam le a partján. Namost patak nem volt, csak…..
Érdekes volt beleolvasni pár bejegyzésbe a régi blogomból. Viszont csa most tűnt fel (kissé későn), hogy néhány hónapot le sem mentett a program. Pedig kíváncsi lettem volna rájuk. Most már mindegy. De legalább az eleje megvan. ..
Eseménydús hét. A jövő hét pedig méginkább az lesz. Hétfőn, szerdán befelé, péntek diplomaosztó, szombatra pedig susnyás van tervezve (Vol. 3) - remélem nem pont akkorra fog elromlani az idő...
Nagyon gyorsan pörög az idő... egy évvel ezelőtt már harmadik napja dolgoztunk Leibnitzben. Szívesen visszamennék, hiányzik az egész feltárás - bár az sem volt éppen problémamentes, de mégis tetszett. És legalább kiszakadtunk kicsit a magyar közegből. Közben…..
Hiányzik. Megint. Talán csak azért, mert nincs más. De most minden eddiginél jobban érzem a hiányát. Az Ő hiányát. Tegnap este a tűz mellett, Tomiékat nézve eszembe jutott, milyen volt egy éve. Hiányzik a "szió Nyuff". Hiányzik az a mindent betöltő érzés, amit csak…..
Nahát, ahhoz képest, hogy 20 meghívottból öten voltunk, nagyon is jól sikerült a tegnapi esti sütögetős-iszogatós est. A tűz szépen égett, sült a kolbász és a szalonna, mellette meg kellemesen el lehetett beszélgetni. Ha minden úgy alakul, akkor nem ez volt az első és utolsó a…..
A kutya ébresztett. Már este is randalírozott valamit az alsó szinten, de ma reggel újrakezdte. Kelhettem fel. Visszaaludni meg már nem akarok. Még a széltől is fél. Kutyadisznó.A susnyás az első, kisebb létszámú röffenéshez előkészítve. A kidöntött fát feldolgoztuk, a…..
Susnyás-kiépítés 2. fázis: Már van hevenyészett fatárolónk. Ma úgy dolgoztunk, hogy végig dörgött az ég. Két nagyobb felhő is elvonult... mellettünk. Szeretek ezzel foglalkozni...
Susnyás vs. mi 0:1. Bár sok a csalán, és alig találtuk meg a helyet, de egy egész szép területet megtisztítottunk és kidöntöttünk egy veszélyesnek ítélt (már előző alkalommal is csúnya) fát. Büszke vagyok magamra...
Újabb susnyásbuli kialakulóban. Ma terepszemle és rendezés. Jóóóó lesz...
Hmm.. mik is történtek az utóbbi napokban...Szerda: teljesen kiesett. Lövésem sincs, mit csináltam aznap. Talán azért nem emlékszem, mert nem csináltam semmit. Seems legit.Csütörtök: Konzulens-látogatások. Kiderült, hogy se munka, se ásatások nincsenek a környéken. És nem is…..
Hát ez nem volt egyszerű... De nagyon jól jött ki.Fél hatkor ébresztő, fél nyolckor irány be. A kezdés 8:30-ra volt kiírva - itt legalább volt időpont, nem mint a védésen. Harminc feletti létszámmal indult a csoport három éve, abból most 11 próbálkozhatott meg az…..
and DONE :D..
Nos merre az arra, erre az arra, előre hát. Vagy így vagy úgy de ma.....
Nos, egy éjszakával az államvizsga előtt kijelenthetem: jó esélye van a bukásnak is akár. Bár talan szerencsém lesz. Végülis eddig nem voltam annyira rossz, talán ez eszükbe jut a tanároknak is... Valamit tudok, de nem éppen eleget. Majd lesz valahogy, mára kidöglöttem...
Még 4 tétel. Az más kérdés, hogy az eddigiekre sem mondhatnám, hogy tudom. Talán egyedül a Rómát. Bár az is kérdéses. Érzem, hogy ez valami eszméletlenül fantasztikus lesz. De ha túl leszek rajta, annyi, kész, finito. Érdekes gondolat...
A rossznak bélyegzett tanárokkal (jogosan - tanárnak nem való, lehet, hogy jó szakember) az a probléma, hogy az általuk tanított korszakokkal kapcsolatban is megmarad az a kellemetlen érzés, ami a tanulási időszakból visszamaradt szenvedés lenyomata. Rühellem a magyar középkort.…..
ééés igen. Megint megszívtam. Már meg sem lepődök igazán a kosarakon... Ilyenkor valahogy az életkedvem is elmegy. Megérte-e? Nem tudom. Talán...