Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anti mindenféle Dodó

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelem csakugyan megismétli önmagát, ha nem is véletlenségből éppen, hát az emberi korlátoltság aktív közreműködésével. Így rövidesen ismét szem -és fültanúi lehetünk néhány, önmagából kivetkőzött zenei irányultsággal rendelkező pernahajder csínytevéseinek,…..
Ez alatt a bejegyzés alatt aktuális történésekről, változásokról, stb.. értesülhetnek a Tisztelt Olvasók és kommentelők, valamint technikai jellegű kérdések, észrevételek is ide kerülhetnek...
Anti mindenféle Dodó 2010.01.04 17:51:51
@Time Unlimited:

Hmmm. Mikor is futottunk össze utoljára? Nyáron. Azóta eltelt fél év. (A bulit ne számítsd, mert az adott volt). Én is most költöztem, és kurvára elfáradtam, és ki a faszt érdekel? Senkit. Saját problémám.

Ne bazd már meg! Hideg van? Faszomat. Nyáron meg meleg lesz. Tavasszal meg madarak lesznek, ősszel meg esni fog eső. Mint valami kibaszott szappanoperában. A kurva életbe már, egy életünk van, és nem azért, hogy mindent halogassunk. Mégis mi a ferde fasz lesz, ha nem kezdünk el összejárni? Nekem netes "haverok" NEM kellenek. Ezt már kifejtettem a gayrave-n is anno.

Nekem ebből volt/van már elegem. Nem személy szerint Rád értem, de a kifogáskeresésből überelitek ama gayrave-eseket.

Azért azt ne mondd, hogy Te mindent megtettél a buli és a sörözés összehozása érdekében. Mert több mail-re ill. sms-re nem reagáltál. Ha gondolod dátum szerint tudom közölni.

Minden ember arra ér rá amire akar. Kinek mi a fontos, ezt kéne már eldönteni.
A "Margita 344,2" Turisztikai és Sport Egyesület webcíme megváltozott. A Mai naptól a www.margita344-2.hu címen olvashatjátok legfrissebb híreinket, beszámolóinkat. Várjuk észrevételeiteket és javaslataitokat az új honlappal kapcsolatban...
Legszebb öröm a káröröm, mert semmi irigység nincs benne.. :-)))) Most örülök annak, hogy egy hülyével megint kevesebb található a rave árulói és meggyalázói között, még akkor is ha tudom, ez csak egy ideiglenes állapot.. Mégis, ez már kellett, nagyon kellett!Ismételten áll…..
.. és ezt akár egy indián harcos is mondhatná, az egykorvolt Vadnyugat valamelyik névtelen helyi hőse, aki saját ügyességével és bátorságával megszerzett érdemeire jogosan büszke, és lenézi azokat a gyáva és jellemtelen vörösbőrű avagy sápadtarcú csavargókat, akik…..
Anti mindenféle Dodó 2009.10.19 20:37:24
@Whanssel:

Tegnap írtam ide, és mit ad Isten? Blaster írt nekem egy e-mail-t. Nem rakom ki ide, mert tök fölösleges, de várom majd a válaszát.

Miért basztak ki? Nagyon jó kérdés. :-) Talán azért mert leírtam a véleményemet. De nem tudom, attól az embertől kéne megkérdezni aki törölte a regisztrációmat. Blaster keresi a tettest, mert SENKI nem vállalta magára ezt a nemes cselekedetet a gayrave.hu üzemeltetői és adminjai közül. Azért ez kínos. :-)) Kíváncsi leszek, hogy meddig bújtatják az illetőt.

Remélem Blaster betartod amit ígértél, mert ha nem végképp leírtad magad Te is előttem.

Amúgy ez után lettem kibaszva:

rave.hu/forum.php?id=120&page=4

A 92 hozzászólás az enyém, ha közben "csúszna" a link.