Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szelavi

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
Szeressük együtt a mi Viktorunkat. De tényleg, komolyan. A csatornalé lassan a szánkig ér, ám a Kedves Vezetőnkből áradó cinizmus még így is röhögésre késztet napról napra. Szerencsétlennek már nincs egyebe, csak a hülyébbnél hülyébb hasonlatok mantrázása, amivel szép…..
szelavi 2011.10.20 14:19:16
Kiemelten fontos, hogy figyeljünk arra, mi keltheti fel egy betörő érdeklődését. Házunk táján főleg akad érdekes dolog. Egy szépen rendezett kert egy igényes, esetleg teraszos házzal bizony felélénkítheti a betörők fantáziáját. Ilyenkor a védelmet már a kapuknál kell…..
szelavi 2011.07.22 12:33:24
Sajnos, a kötelező biztosítás mellett, ma kevesen gondolkodnak előre, így nem teszik meg a kellő lépéseket a lopások megelőzésére. Az elővigyázatosabbak odafigyelnek, hogy h legyen riasztó a kocsiban, esetleg egy kormányzárat is beszereznek, de GSM riasztóra, GPRS-re csak a…..
Lopáskár gépjárműveknél, lakásoknál és üzleteknél állhat fenn. Autóknál, motoroknál akkor következik be, ha azt ismeretlen tettesek eltulajdonítják, illetve ha eltulajdonítanak belőlük alkatrészeket (pl. rádiót). Lakások és boltok esetén pedig betörések alkalmával…..
Western- és kalandfilmek kedvenc témája, a rablás és betörés. Persze ott mindig teljesen érthető és morálisan helyes okokból törnek be a főhősök. A piszkos anyagiak sosem igazán fontosak. A mindennapokban azonban nem ez a tendencia. Ha nem óvjuk értékeinket, azok illetéktelenek…..
  Hogyan kell vagyonvédelmi céget alapítani? Kell-e hozzá biztosítást kötni? Levél: „ …… …… mint kamarai tag kérdéssel fordulok Önhöz. Egy kft alapítását tervezem és ebben személy- és vagyonvédelem is szerepelne tevékenységként. Sajnos egy…..
Egy fél perces videó mindössze, de rendkívül hatásos és tanulságos. Az örökké körülöttünk leselkedő háztartási balesetek egyik legveszélyesebbikét mutatja meg. A példában keletkező tűz nem tűnik végzetesnek és még is az volt. Ez mindenkivel megtörténhet, ezért…..
 Rákbiztosítást kínált a Citibank a Pénzcentrum.hu olvasójának. A rámenős ügynök rámenősködött, az olvasó nem hagyta magát.   Érdekes telefonhívást kaptam nemrég a Citibanktól. Az ügyintéző (ügynök?) hölgy egy rákbiztosítást (hivatalos neve is van,…..
Robogó Ötvenes papírokkal 2011.06.24 15:01:00
Érdekes ez a magyar használtmotor-piac. Néha böngészem a hirdetéseket, és csodálkozok, mennyien meg vannak kettyósodva. Próbálj csak egy endurót venni: őskövületekért kérnek 3 kilót, és még mindig elvétve akad csak olyan, ami rendszámmal is rendelkezik. Ennyien laknak…..
Varánusz Rabszolgasors 2011.06.24 06:06:00
Örvendezzünk kedves honpolgárok, megszületett a mű. Akarom mondani a MŰ, a Magyar Munka Terv. Ha most a nyájas olvasó ajkán kaján vigyorral azt kérdezi, tán'csak nem azt tervezik odafent a Nagy Büdösben, hogy dolgozni fognak, akkor válasz: nem, ez még terv szinten sem fordult meg…..
szelavi 2011.06.25 07:04:51
@@Vegyi Ali: Ne keverd össze az információt a házalással.Sokan azt sem tudják létezik ilyen biztosítás.Kben meg párszáz forint jutalékkal nem nagyon vannak a "hiénák sem beljebb"....(azt is számlára)
szelavi 2011.06.25 07:13:31
@macamuca: Jah...a feltételek elég kemények.A biztosító mint mindig csökkenti a kockázatát.
Ez van.Aki megfelel az örülhet...elég kevesen vannak...és ők is azt hiszik..velük ilyen nem fordulhat elő.Csak magára számíthat mindenki..szemét egy világ.
Szívet melengető történet a Uniqa Biztosítóról, ahol először azt javasolják naiv ügyfelüknek, hogy mondja fel, majd kösse újra kötelező biztosítását náluk, aztán pedig elutasítják:Az egész történet akkor kezdődött, amikor elérkezett a biztosítóváltás ideje és ha…..
szelavi 2011.01.25 22:30:28
@vérparaszt: Igaz.
szelavi 2011.01.25 22:52:46
@lala111: Bukta is a kampányt rendesen.
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
szelavi 2011.01.16 18:01:10
@kubana: Teljesen igaz és helytálló amit írtál:))
A bejrúti birkahere után ideje volt valami sokkal szofisztikáltabb élménynek: 4 Michelin-csillag elfogyasztása, majd az osztrák televízión keresztül beszólás a labanc gasztrozsurnalisztáknak! A múlt hétvégén szinte a nyilvánosság teljes kizárásával zajlott le az egyik…..
szelavi 2010.10.19 11:07:13
A későn elvetett cukkinim meghozta az első terméseket, és mindjárt három, kb. tizenöt centis zsenge cukkinit sikerült betakarítanom. Mellette még némi zsenge sárgarépa, pár újhagyma és fokhagyma volt a kerti körút zsákmánya. Még egy kis chilit is szakítottam a kis cserepes…..
szelavi 2010.10.09 07:56:30
@kismagyarfocilaz: Nagyon jó lett..meglepően jó....de betartottam mindent.Ez má igazi kínai:))
Tökéletesen profilomba vágó hírek kaptak szárnyra a minap: A közigazgatási intézményekben megújítják az etikai kódexet, amelynek egy része az ott dolgozók hivatali megjekenését érinti.A BLIKK-ben olyan hírek kaptak lábra, amely szerint a dolgozók ékszer és…..
szelavi 2010.09.27 18:24:33
szelavi 2010.09.27 18:34:50
@Preto: persze...ez rendben is van...a stílust kifogásoltam.
Naiv ügyfél nem érti, ha egy másik biztosítónál újrakötötte a CASCO-t, minek fizetné még két hónapig a régit a Uniqának:Történetem tavaly év elején kezdődött, amikor is a Uniqa Biztosító baleset- és kármentes múltamat, valamint a gépjárművem idő közbeni…..
szelavi 2010.09.25 10:57:46
szelavi 2010.09.25 22:32:57
szelavi 2010.09.27 17:12:10
@labi: Jó 5-let:))
Néha egyszerűen rámjön, és megkívánom a resztelt májat, vagy simán a májat bármilyen formában. Érdekes dolog ez, hiszen pár évvel ezelőttig nem lehetett velem megetetni. Egyike volt azon kevés ételeknek, amit nem szerettem, aztán egyik napról a másikra ez egycsapásra…..
Türelmes Monca esete egyfelől meghökkentő, másfelől szívszorítóan ismerős. Magyar cég - pénzügyi aztán pláne - definíció szerint nem hibázhat. Ha mégis, akkor dühében még egyet belerúg a szemét ügyfélbe, akinek volt képe eljátszani az áldozatot. T.M. édesanyja meghalt,…..
szelavi 2010.09.15 07:37:11
@EÖ: Jól csinálod..így is kell:)
szelavi 2010.09.15 07:44:15
@drowmage: Normális ügynököt...az segít egyedül.
Zseniális, pofonegyszerű ötlet: nem kell hozzá pénz, grafika, trükkös elhelyezés, vicces szlogen, bevállalós vírusfilm, és mégis végigsöpör az interneten.Szinte nyomasztó kihívással kell szembenéznie annak, aki ismertté szeretné tenni a Magyar Könyvvizsgáló Kamara…..
 Az előző poszt azt foglalta össze, hogy kik azok, akik megköthetik a biztosítást. A biztosítástípus kezdeti megjelenése óta elérhető adatok, feltételek azonban a válság miatt időközben módosultak. Több cikk, interjú és persze a gazdasági helyzet is pontosította…..
szelavi 2009.12.03 14:17:12