Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mireina

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. A boszorkányvád már az i. e. 1. évezredben megjelent Mezopotámiában, míg az első jelentősebb boszorkányüldözések a Római Birodalomban zajlottak a 3-4. században. Bár elszórtan már a középkorban is rendeztek boszorkánypereket, az egyházi elit ekkoriban még javarészt népi…..
mireina 2015.02.05 11:53:44
@gigabursch: Könyves Kálmán csak a jó boszorkányokról (de strigis) mondta, hogy nem léteznek. Tette ezt azért, hogy a gyógyítókat, bábákat védje. A rosszindulat, ártó boszorkányok (malefica) létezését tudtommal ő sem vitatta.
Vigyázat, brutálisan spoileres, de nem korhatáros, mert a csöcsöket mind kitakarják benne. És őszinte. Csak ne tessen megsértődni, már ami a rajongókat illeti. ..
Az egyik titok körülötte rögtön a tulajdonos személye. Egy biztos, nem szereti a kíváncsi pillantásokat, hiszen a ház fallal és olyan magas kapukkal van körülvéve, hogy avatatlan szem csak véletlenül nyerhet bepillantást. A 4200 négyzetméteres ingatlankomplexum öt…..
mireina 2014.01.10 13:57:07
@altimus: én speciel mindig is úgy tudtam, hogy az infinity pool olyan úszómedence, amit úgy építettek meg, hogy a vizuálisan azt a hatást keltse, hogy a medence végtelen. Vagyis a kilátást a horizont felé semmi sem akadályozza, így úgy látszódik, mintha a víztükör a horizonton folytatódna.
Így valahogy:
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTT60OQP8X7ZDe73fdszNXhp7aaMWEKke0QcrUOw1MpTKrPyGTf
Néhány napja röppent fel a hír, hogy Nagy-Britannia (hasonlóan Kanada kelet-magyarországi akciójához) egy reklámkampánnyal próbálja meg lebeszélni a hozzájuk készülő román munkavállalókat. Ezekben azt mutatnák be, hogy a szigetországban sincs fish & chips-ből a kerítés,…..
Az utóbbi napokban úgy tűnik a tandíj bevezetésének az ellenzői azt szeretnék, ha egyáltalán nem kellene fizetni a felsőoktatásért. Az előző rendszerrel csak a diákok jártak jól, az ország lehet, hogy nem. Az elmúlt években sokat lehetett hallani arról, hogy az egyetemeken a…..
mireina 2012.12.14 22:12:23
@hackbard.celine: szerintem Te rendesen félreérted, amiket írok. Ha visszaolvasod a RózsaNikivel folytatott diskurzusomat, akkor eléggé világos lesz, hogy irtózatos hülyeségnek tartom, amit Viktorék csinálnak, csak a Niki által elképzelt ideális világgal nem tudok mit kezdeni, mert nincs ilyen.
A rendszerek sosem ideálisak, hanem mindig hibásak és részrehajlóak, a feladat az, hogy ezeket a hibákat csökkentsük. Mint egy képzeletbeli kompenzációs lista a csóróbb egyetemisták számára.
Nincs tiszta verseny, de van GVH, ha szabad ezzel a hasonlattal élnem.
mireina 2012.12.14 22:19:25
@RozsaNiki:
"Teljesen az egyenlőtlenségeket nyilván nem tudjuk megszüntetni, ezt képzelni nevetséges idealizmus, de az állam most éppen letenni készül ezt a feladatot az oktatásban, ami borzasztóan nagy hiba."
Magamat idézem, olvasd el még egyszer, és rájössz, hogy azt jelenti, a tandíj bevezetésével az állam NEM a társadalmi egyenlőtlenségeket csökkenti, hanem éppen azt növeli!
Én nem a mostani hülyeség mellett érvelek, hanem egy igazságosabb tandíjrendszer bevezetése mellett, még egyszer hangsúlyozva, hogy a hátrányos helyzetű diákoknak megfelelő kompenzációkkal (tandíjmentesség vagy kedvezmény, ösztöndíjak, szoc.tám, stb.)
Mert az szerinted igazságos, ami eddig volt, hogy egy jó érettségivel bekerült valaki, és aztán vizsgaeredményektől függetlenül ingyen tanulhatott? Költői kérdés volt, meg is válaszolom magamnak mindjárt: nem, nem az!
Sem a többi diákkal, sem a társadalommal szemben.
Júliusban már bemutattunk egy válogatást a Facebook oldalunkra posztolt KÉSŐ ESTI MOSOLYGÁS fotóiból, ma pedig ismét ezekből a vicces, humoros, mosolygós képekből válogattunk Variációk rovatunkba. Mivel az egyéves születésnapját nemrég ünneplő Goldenblog díjas oldalunk…..
Mentők blog Human error 2012.05.14 18:52:00
Pénteken állt bíróság elé az a fiatal doktornő, aki tavaly februárban egy rosszullévő cukorbeteg vércukormérőjén a high (HI), azaz rendkívül magas jelzését hibaüzenetnek vélte, majd a betegnek kristálycukros vizet adott. A férfi néhány órával később meghalt. A 27 éves P.…..
mireina 2012.05.15 12:07:53
@croc: aha, csakhogy egyébként képzett atomfizikus vagy, gyakorlat nélkül, és más módod nincs is rá, hogy gyakorlatot szerezz, mert nincs másik atomerőmű a közelben sem.
Az orvosképzés rendszere erősen zárt, kétlem, hogy nyer vele a rezidens, ha fennen hangoztatja a főnökei előtt, hogy ezt ő egyedül nem csinálja...
mireina 2012.05.15 12:11:26
@croc: a jogászhallgató is dr. X.Y diplomával, mégsem lehet belőle ügyvéd, ügyész, bíró, stb., amíg nincs meg a megfelelő gyakorlata (3 év) és a szakvizsgája.
Addig a főnökei felügyelik, és egyedül nem jár el. Ill. most változtattak ezen kisebb ügyekben, ez véleményem szerint nagyon is aggályos.
Csak jogászoknál ritkán múlik ezen (közvetlenül) emberélet.
mireina 2012.05.15 19:54:09
@croc: azt akartam írni, hogy a jogászhallgató is dr. X.Y lesz a diplomával.
amúgy meg engem támasztottál alá: azaz a jelöltet ÉS az ügyvédet szedi szét a kamara.
Ott a felettes felelőssége, ha nem figyelt a "neveltje"munkájára.
Egy sztori nagyon vázlatos forgatókönyve:- Kincsrablási kísérlet a templomból- Csapdaállítás, agyonkövezés, feldarabolás, fejlevágás- Hamis vád, rablás- UFÓ-k vagy időutazók megölik a templomrablókat- Kulturális terror, asszimiláció- Korrupció a hatalomban-…..
mireina 2012.04.25 10:50:29
@PonDrow: na, basszus! Elolvastam gyorsan a vonatkozó részeket a Bibliában, és tényleg!!! Én jártam anno hittanra, kitárgyaltuk Lótot is, de a lelkész úr ezt a részt valahogy kifelejtette a tananyagból.
És az is most esett le, hogy a "megismerés" kifejezést a Bibliában mit is jelent...
Bár meg kell hagyni, a Biblia szerint Lót az aktusok közben aludt. Lám-lám, itt a "bizonyíték", hogy egy férfit is meg lehet erőszakolni! :)
  Louis Mariette mauritiusi származású, Botswanaban és Szváziföldön nevelkedett, majd később Londonba költözött. Már gyerekként úgy döntött, ő divattervező lesz. Tehetsége és szorgalma a legnagyobb nevek közé repítették, olyan hírességekkel dolgozott együtt,…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
mireina 2011.06.08 08:20:52
A válasz: vettem neki jegyet, joga van itt lenni. (bónusz vállrángatással és flegma arckifejezéssel)
Kérdeztem, hogy és jogod van a körülötted ülő 8-12 ember szórakozását is elrontani? Újabb vállrángatás.
Na, itt mentem ki a biztonságiakhoz. Jegyszedő srácok már a fejem láttán tudták, mi a pálya, ugye ők engedték be őket. Mondtam a hamarosan megjelenő huszonéves manager srácnak, hogy mi a pálya, én tényleg bírom a gyerekeket, van nekem is, csak ilyenkor otthon tartom (ill. volt velem is egy, csak még odabent, a 7. hónapban jártam). Srác visszaküldött, mondta, hogy pár perc és intézkednek.
Jött is a jegyszedő srác, és szólt NEKÜNK, hogy üljünk el (meglehetősen telt terem, hátul a jó helyek dugig), vagy menjünk mi el, mert ők nem tehetik ki őket.
Ekkor már őrjöngve mentem a managerhez, aki kifejtette, hogy nincsen olyan szabály, ami alapján kirakhatná őket, mert 16 éven aluli ugye szülői felügyelettel megtekintheti a filmet. :-o Alsó korhatár meg nincs.
Mondtam, hogy talán nem erre kéne hivatkozni, tuti van szabályuk a többiek zavarására (részegek, huligánok, stb.). Ja, hát olyan van, de ő nem akar szólni, mert az egyik a négyből kerekesszékes, és ő nem akar ebből balhét.
A sztori vége egy egy hónapig beváltható ingyenjegy volt (persze végül nem tudtuk felhasználni...), meg pár elhalt idegsejtem. Felmerült kérdésemre, hogy ha a saját gyerekem fizetős szitterrel lenne, és nem nagyszülőknél, akkor erre is kártérítenének, a srác mondta, hogy tul.képpen az is jogos lenne.
Egyszerűen nem és nem vagyok képes belátni az összefüggést a kerekesszékesség és aközött, hogy négy felnőtt ember egy apró gyerekkel megy felnőtteknek szánt filmre és időben moziba. Én még gyerekfilmre is csak 4+ gyereket viszek, mert kb. akkor tud megülni egy helyben egy gyerekfilmnyi időre.
Na, azóta is bennem van egy hatalmas k.va anyád a "szimpatikus" illetők felé, amit ezúton adnék át szeretettel. Ilyen undorító módon kihasználni, hogy valaki kerekesszékes... Kismillió helyen előnyben részesítem és segítem azt, aki mozgásában korlátozott, de amit ők csináltak, arra csak az lehet magyarázat, hogy mind a négyen agyilag is súlyosan sérültek voltak, de az intelligenciaszintjük az biztosan nem verte az egeket.
A férjem szerint ezek szándékosan szívatják az embereket, mert élvezik az érinthetetlenségüket.
mireina 2011.06.08 08:40:11
@Take-it-Easy: lehet, hogy igazad van, de hajlamos vagyok azt gondolni, hogy aki ilyesmit csinál, az többre is képes, és hogy szimplán kihasználják, hogy őket nehezebben szólják meg az emberek.
De ezeket a helyzeteket valóban nem kellene az emberek egyéni belátására bízni, hanem normális szabályrendszert csinálni, és azt valóban mindenkire egyformán alkalmazni. Tök egyszerű lenne beleírni a szabályokba, hogy nem gyerekfilmre x év alatti nem mehet be.
A managernek volt egy olyan beszólása, hogy ezt az emberek morális érzékére bízzák. Mondtam neki, hogy talán nem véletlen, hogy az állam egy csomó dolgot nem bíz az emberek morális érzékére, lásd jogszabályalkotás!!!
Serbia Insajd: Mladić-dosszié Az etnikai tisztogatás indítékával elkövetett tömegmészárlás vajon mi? Előreláthatólag az a Christoph Flügge lesz Ratko Mladić hágai perének főbírája, akit korábban amerikai bosnyák emigránsok követelésére tiltottak ki Karadžić…..
mireina 2011.05.31 12:47:51
@capacete: Flüggével abban egyetérthetünk, hogy nem egyértelmű ebben az esetben a szándék (mert erről beszélünk, és nem az emberölés tényéről ill. mennyiségekről, vagy a valaki által fentebb említett szervezettségről és annak fokáról- szerintem).
Ugyanakkor számomra nem kizárólag a holokauszt népirtás a világtörténelemben. A blogszerző által említett vörös khmerek esetében sem ezt a szót használnám, még akkor sem, ha "mellesleg" a szórásba beleesett némi etnikai tisztogatás is.
Ugyanakkor nekem nem világos, hogy miért is hagyjuk ki a ruandai népirtást a sorból??? Mert álláspontom szerint ez mindenben megfelel a népirtás fogalmának, még ha a szavakkal játszva mondhatnánk "törzsirtásnak" is. Méretében valóban talán a holokauszt volt a legnagyobb elismert népirtás, de az egyetlennek messze nem nevezném. Kíváncsi vagyok, hogy erről mi a véleményed?
mireina 2011.05.31 13:45:23
@capacete: na, látom Ruandát Te is ide sorolod. El kéne olvasnom az eredeti cikket, mert a blog szerintem sok helyütt csúsztat, de a Lüggének itt tulajdonított állítások közül nekem egyedül a "genocídium kizárólag a holokauszt" ütötte meg a fülemet, mint furcsa megjegyzés az ő részéről.
Praxis A földön kellett aludnom 2011.03.17 06:00:00
2011. január 15-én, az esti órákban kórházba kellett mennünk a 18 hónapos kislányunkkal, mert befulladt. Az ügyelet, amit már másodszor jártunk meg 2 nap alatt, már nem tudott semmit tenni érte.Bementünk a kórházba. Felvették a kislányt, ellátták. Már első körben…..
Ez a mi történetünk, az enyém és a kisfiamé, mások biztosan szerencsésebbek voltak és nem jártak úgy, mint mi. Ez a történet a szülés után kórházban eltöltött napjainkról szól, ami nagyon hosszúnak és elviselhetetlennek tűnt.     2010.12.29-én megszületett a…..
mireina 2011.03.01 08:41:50
@Mária: nekem nagyon pozitív tapasztalataim voltak a csecsemősökkel, és tényleg ők tanítottak meg szoptatni, mint ahogyan ez egy bababarát kórházban előírás is.
Olvastam én rengeteg könyvet a szoptatásról, de elméletben szoptatni tudni nem ugyanaz, mint a gyakorlatban. Elméletben ugye anyahajót is tudok építeni, ha elolvastam a megfelelő könyveket. :) Az nagyik sem állhatnak az ágy mellett glédában, és az is lehet, hogy ők nem szoptattak soha, főleg mert régebben nem volt ekkora nyomás a szoptatás irányába. Anyósom védőnő, mégis tőlem látott sok újdonságot a szoptatásról.
A csecsemősök meg kb. fél óra alatt megtanítottak a helyes mozdulatokra, és nagyon örültek velem együtt, amikor a lányom betankolta az első 30 grammját. A másodikkal (jelenleg még odabent) már biztosan könnyebb lesz ez is.
Nem szokásunk sajtótermékek hülyeségein rugózni, de az alábbi példa annyira szépen mutatja a csontig benyalós, szervilis média ostobaságát, hogy muszáj, na. Azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy az ilyen bravúrok úgy születnek-e, hogy a sajtómunkás túlbuzgóságában a…..
mireina 2011.01.17 15:49:21
@Ppix: "Hülye is aki magyar nemzetet olvas..."
Ne is haragudj, de ezzel nem értek egyet!
Én időnként olvasom a lapot, mert rendkívül alacsony a vérnyomásom. MN olvasással ez a problémám azonnal megoldódik gyógyszerek nélkül! Ezt csinálja bárki utánuk! Számomra ezért nélkülözhetetlen ez a sajtótermék. :)
Kedves Praxis!   Ma egy elég érdekes dolgot láttam nálunk a körzeti orvosi rendelőben. Régi háziorvosunk nyugdíjba ment, egy fiatal és nagyon szimpatikus fiatalember került a helyére, de bizonyos dolgok teljesen megváltoztak és nem vagyok benne biztos, hogy előnyükre. Szóval a…..
mireina 2010.12.14 16:04:45
Csak pár kommentet olvastam el, aztán felhívtam mamámat, és megkérdeztem, mit szólna egy ilyen intézkedéshez.
Azt mondta, hogy ő örülne neki, ha ezzel átrendeződne az ellátás náluk (ott most még időpontos rendszer sincs). Akkor nyugodtan menne délelőtt, mert főleg hátfájós, receptfelírós nyugdíjasok lennének, az akut fertőzők miatt meg nem kéne aggódnia. Mamim cukorbeteg, havonta felírják neki az inzulint és muszáj mennie, de mindig előre fél, hogy ott összeszed valamit.
Hozzáteszem, hogy az lenne az igazi, ha ez kiegészülne azzal, hogy kb. reggel 8-9 között csak a dolgozókat fogadják, akik így esetleg max. késnek egy órát a munkából. Kismamik, nyugdíjasok meg menjenek később.
(nem kérek ordítozást, a magaméval verem, magam is kismama vagyok!)
Amikor a terhességem utolsó két hetét itthon töltöttem, és mindkétszer valami hivatalos igazolásért kellett mennem a dokimhoz, akkor délelőtt 10 körül mentem, és lássatok csodát, mindkétszer kb. 2-3 ember volt előttem.
Igaz, ebből egyszer majdnem megvert egy nyugdíjas bácsi, mert előtte hála az égnek sosem jártam a házidokinál (4 éve lakunk a jelenlegi helyen), és az elosztós üvegablaktól kb. egy méterre megállva próbáltam kiolvasni a kiírásokból, hogy hova is kéne mennem. Ő meg azt hitte, hogy elé tolakszom és lökdösni kezdett. Meg is jegyeztem neki döbbenten, hogy nem állok sorba, de nézzen már a hasamra, gondolja, hogy egy helyre várunk? :DDD
Mint kiderült, neki v.mi gyógymasszázs kellett! :D
mireina 2010.12.14 16:14:07
@GG84: áh, az én mamám nagyon jó fej mami! Ritka példány!
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
mireina 2010.12.01 11:05:25
@ÁghTamás: azért, mert a cikkíró tudja azt, amit itt sokan megpróbálnak folyamatosan elkenni: azt, hogy az államnak ez a mnyp-i pénz egyszer majd nagyon jól fog jönni. Kb. 20-30 év múlva egyszerűen alig lesz pénze az államnak a kismillió nyugdíjast eltartani. Akkor mennyivel könnyebb lett volna a helyzet, ha az államnak csak a nyugdíjpénzek 75%-át kell kifizetnie.
A maradék 25-ről ugyanis a mnyp tagok LEMONDTAK. Nem ingyen "kapták" az államtól a járulékuk egy részét!
Amit most Viktorék csinálnak, az a jövő felélése azért, hogy a jelenben besöpörjenek egy halom pénzt, és lehessen villogni vele, hogy a csúnya Gyurcsány és Bajnai féle megszorítás nélkül is meg lehet csinálni.
Viktor pontosan tudja, hogy 20-30 év múlva ő sehol sem lesz. A saját nyugdíja miatt, vagy a gyerekei által esetleg örökölhető mnyp-pénz miatt nem fáj a feje. Az neki apró. De az átlag magyarnak nem.
Én maradok. Bár korábban állami alkalmazott voltam, jelenleg gyerekkel otthon vagyok, kirúgni így nem lehet (ez már az ő pofájukra sem fért rá, pedig egyszer megpróbálták bevezetni). Jön a következő baba, mire ő eléri azt a kort, hogy visszamegyek dolgozni, addigra a Fidesz már nem lesz kormányon.
És ehhez nem kell delphoi jósdának lenni. :)
Sziasztok!   Sajnos nincs jó véleményem a pécsi gyerekklinikáról. Gyermekemet kétszer műtötték a gyereksebészeten 2 hónapon belül, mivel az első műtét nem sikerült, zárójelben megjegyzem, hogy a második sem, de most épp egy másik kórházat és orvost keresünk neki. A…..
mireina 2010.11.02 14:17:07
@Humperdickk: sajnos én balhézok, születési rendellenesség ez nálam. :)
Mindig szépen indítok, de tapasztalataim azt mutatják, hogy sok embernél szép szóval nem lehet elérni, amit akarsz, mert nem jut el az agyáig a mondanivaló. Onnantól - ha kell - akár az asztalt is csapkodom. Sok nagyképű orvos-jogász-ügyfélfogadós-stb. (tisztelet a kivételnek, vannak bőven!) hátrább veszi az agarakat, ha nem lapulsz előtte a földhöz.
Családi ügy nálunk, nagyapám volt ilyen világéletében: csak azt tudta tisztelni és vitapartnernek tekinteni, aki nem hunyászkodott meg előtte.
Aki meg meghunyászkodik, az ne csodálkozzon, ha tarkón harapják. :D
mireina 2010.11.02 14:17:41
@ReignOfdark: ööö, ezt biztos, hogy ide akartad írni?
mireina 2010.11.02 14:40:23
@adamantium: igazad van az ágykihasználtság tekintetében, de én úgy tudom, hogy a legtöbb kórházban - de lehet, hogy mindben - az ott alvó szülőnek fizetnie kell külön az ágyért és külön az ellátásért. Én is fizettem, más kérdés, hogy az ellátást nem vettem igénybe. Akkor miért veszteség?
Vagy esetleg a tb többet fizet az ágyért, mint a hozzátartozó?
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
mireina 2010.10.19 14:17:39
Úgy látszik, másik Magyarországon élek, vagy csak nem futottam még össze EMUval és a hasonszőrűekkel.
Nekem folyton segítenek (a teljesség igénye nélkül):
- áruházban megmutatták a babakocsisoknak és mozgássérülteknek külön kiképzett ajtót (hogy azok a fura leffentyűk a másik bejáratnál ne vigyék le a gyerek fejét),
- Tescoban az őr a gyerekre vigyázott, amig a pénztárnál pakoltam és fizettem,
- ruhaüzletben az eladó hölgy örömmel játszott a babával, amíg próbáltam,
- étteremben rohanva hozzák a gyerekülést, gyerektányért, gyerekevőeszközt, és ajándék desszertet a kölöknek,
- a gyógyszertárban rendszeresen kapunk ajándék matricát.
Mai cipőbolti élmény (gyerekcsizmákat kerestem), hogy az eladó srác ajándék műanyag elefántfigurával kedveskedett a gyereknek. Pedig nem is vásároltunk, csak nézelődtünk.

És ez csak a jéghegy csúcsa.

Az értelmes kereskedők pontosan tudják, hogy a kismamák intézik a családi bevásárlások nagy részét, ők keresnek szállodát, éttermet, mert a 0-24-ben robotoló apukák nem érnek erre rá. Aki a családosok pénzét (is) akarja, annak ehhez kell alkalmazkodnia.
Aki megél enélkül is, lelke rajta. Manapság, válság idején nem könnyű ám...

Amire figyelek: vásárolni munkaidőben járok, amikor más dolgozik, kisebb a tömeg. Orvoshoz, postára, bankba, stb. délelőtt 9 és 11 között, praktikusan. Nekem is jobb, másnak is jobb. Én ennyire tudok toleráns lenni, de a gyereken nincs off-gomb, és nem tudom lejegelni, ha én éppen a mindennapi dolgokat intézem.

Egyetlen negatív tapasztalatom eddig egy székesfehérvári könyvesboltban volt, ahol a három szintes áruházba ugyan bemehettem babakocsival, de a csigalépcsőket már nem tudtam megmászni vele, a liftről pedig kijelentették, hogy belső használatra van. Három eladó lézengett bent, vevő csak én, abszolút érthetetlen volt számomra, hogy miért nem engedik meg a lift használatát, vagy miért nem ajánlja fel valamelyik, hogy nézzek csak könyvet, addig ő ráles az egyébként alvó picire. Mindegy, pár sarokkal arrébb egy szuper könyvesboltban jó pár könyvet vettem a segítőkész eladóhölgy segítségével. Ahol nem látnak szívesen, oda nem megyek. Az, hogy a pénzemet sem viszem oda, sajnos ennek a járuléka. Ez van.
mireina 2010.10.19 14:21:20
@zenooo: látszik, hogy még nincs meg az a gyerek :)
Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a kissé mosóporreklám-szerű elképzeléseid hogyan váltak be a valóságban :)
mireina 2010.10.19 16:59:35
@zenooo: Sajnos ki kell ábrándítanom téged, az élet gyerekkel még csak nem is hasonlít arra, amit itt elképzelsz. A pofonokat nem én adom, meg az itt a nagy büdös életről némi fogalommal rendelkező kommentelők figyelmeztetései, hanem a valóság fogja majd. :(