Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jacek

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából egy hónapja pedig megjelent egy cikk az Indexen arról az uniós kezdeményezésről (persze amerikai mintára), mely szerint a dohánytermékekből ki kellene vonni az ízekért is felelős adalékanyagokat, ezzel ösztökélve a leszokást. Már ennek olvasásakor is mocorgott…..
Október vége felé írtam arról, hogy megjelentek a Google panorámaképeket készítő autói Bukarest utcáin. Ez pedig biztos jele annak, hogy hamarosan Romániában is lesz utcaszintű nézet a Google Mapsben.Tegnap a Webisztán egyik olvasója küldött egy linket, melyből az derült ki,…..
A nem túl rózsás gazdasági környezet ellenére a Google meglepően jól zárta üzleti évét. A január 22-én, magyar idő szerint este tíz után bejelentett eredmények szerint a december 31-ével zárult negyedévben 5,7 milliárd dollár bevételt termelt a cég, ami az egy évvel…..
A J. Gold Associates elemzője szerint a Google Androidja és Nokia Symbianja a jövőben egyesül majd, és egyetlen közös nyílt forráskódú mobil operációs rendszer jön létre. Ez a zseni még azt is kitalálta, hogy minderre 3-6 hónapon belül sor kerülhet. Nem tudom, mit szívott ez az…..
Egy születési anyakönyvi kivonatból kell megtudnunk, hogy az utolsókat rúgó bársonyos-kiszes reformkormány regnálásának vége felé Kolozsvárt Zimbabwéhoz csatolták. Izgatottan várjuk, mi lesz a Mugabe-Tőkés-közeledésből, illetve hogy Markó Béla képes lesz-e elszigetelni az…..
jacek 2008.06.19 08:09:21
Joe Forster/STA · sta.c64.org 2008.06.09. 00:36:24
"Megfejtés: Románia és Rhodézia (1980-04-18 óta Zimbabwe néven fut) magyar és angol neve és az ISO-kódja alapján is egymás mögött áll az országok listájában. Rosszra nyomsz Entert, oszt' annyi..."

Az 1970-es évek romániájában biztosan sokan tudták mi az az Enter :)

"Ja, és mellesleg Rhodésia sincs, mert vagy angolos írással Rhodesia vagy magyarosan Rhodézia, _esetleg_ Rodézia..."

És azt nem tudod véletlenül, hogy ROMÁNUL hogy írják ?
Ugye tegnap hajnalban élesedett a Gmail Labs Edition. A 13 kísérleti minialkalmazásból azért találtam egyet-kettőt, melyet valószínűleg hosszabb távon is megtartok. Na de vegyük sorba. Quick Links - Nekem bejött ez a funkció. Arra használom, hogy okosabban tudjam szortírozni a…..
Ha minden igaz, hamarosan kiélesedik a Facebook új dizájnja. Egyelőre a minialkalmazások fejlesztőit próbálják felkészíteni a változásra. The Facebook profile redesign will have a big impact on the developer community. Developers will need to think long and hard about how to make their…..
Hiába ügyfélkapu, hiába az internettel könnyített ügyintézés, van az a helyzet amikor buszra kell szállni hogy személyesen, sorbaállás után intézzük el ügyeinket. Na de az nem mindegy hányszor kell ezt megtenni, hány napig tart és mennyit fizetünk rá. Egy idegesítő történet…..
Ugyan ki az elvetemült, aki a 2-3 napja szemerkélő esőben borfesztiválra látogat? Aladár igazi vérbeli mazochista, biztos úgy számolt, h így kevesebben lesznek. És tényleg. De az árusok is. Cserébe a 10 órája ázó biztonságiak pontban 11-kor kidobták, bár normál esetben…..
László mobiltelefonon óhajtott sztrádamatricát vásárolni, és nem számolt azzal, ha a bank sms-ben értesíti, hogy levette a pénzt a számláról, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy matricája is van:Szeretném megosztani megszívatásom történetét a tisztelt nagyérdeművel,…..
jacek 2007.08.28 12:59:13
Elolvastam a használati útmutatót (www.fizessenmobillal.hu/matricavasarlas.php):
"A rendszer minden esetben visszaigazoló SMS-t küld az autópálya-matrica érvényességi adataival."

Mivel ez nem történt meg, (tehát a rendszerük, illetve a tájékoztató szöveg hibás,) ezért TE nem hibáztál. Ne fizess !!!
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..
Egy újabb elfelejtett tartozás, illetve egy kölcsönös megelégedés bevárása nélkül történt szakítás az internetszolgáltatóval. A Homár nem teljesen érti, mire számít, aki egy felmondott szolgáltatás után nem küzd a jogosulatlan díjak kiszámlázása ellen, aztán pedig de…..