Regisztráció Blogot indítok
Adatok
króm

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már a felnőttek és a tanulók nagy többsége hozzáfér az internethez. A digitális technika eszközei is szinte észrevétlenül életünk nélkülözhetetlen részévé váltak. Tudnunk kell őket alkalmazni a munkahelyen, az iskolában, és persze otthon is. Magyarországon mégis…..
Lehet megnyugodni, egyik, az ATV hírműsorát néző (mazochista) olvasónk bizonyítékot szolgáltatott a párhuzamos világok létezésére. Az ATV egy olyan Magyarországról sugároz, ami egy visszafelé forgó olyan Földön található, amin a kontinensek fordítva helyezkednek el,…..
króm 2013.07.18 15:15:55
Cool List 2012 1. Mondik Noémi 2012.12.14 19:00:00
A veleszületett, ösztönös, őserővel feltörő coolság nem igényel magyarázatot. Noémi alig néhány hónapja robbant be a köztudatba, de ennyi idő is elég volt neki ahhoz, hogy meghódítsa a teljes magyar internetet. Olyasmivel rendelkezik, amivel nagyon kevesen. Utánozhatatlan,…..
Egy friss videó következik, amelyben a kiábrándult tornatanár legnagyobb kerítőjét láthatjátok akcióban. Persze Rebecca nem a harmadik évadban mutatta meg először a bájait, tehát lesz mit pótolnunk vele kapcsolatba. Főként azért, mert az HBO-s sorozatokhoz híven ebben a…..
A CNBC készített egy nagyobb összeállítást Steve Jobs-ról, az Apple, meg még ki tudja, mi minden vezéréről. Próbáljunk eltekinteni attól, hogy a cikk a vége felé mintha összegezni, egyszersmind lezárná Jobs életét, és tekintsünk inkább úgy a képekre, mint egy gyors…..
Minden foglalkozásnak megvan a rákfenéje, a tanárságé egyértelműen az állandó adminisztráció. A diák minden megmozdulását rögzíteni kell, jelezni a Fenntartó felé, aminek jogossát nem is vitatja levélírónk, inkább az elavult módszerekkel gyűlik meg a baja, neki is, mint…..