Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atika!!!

0 bejegyzést írt és 327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az…..
Megmaradnak a biciklisávok a Nagykörúton, de az emiatt békétlenkedő autósokat a Fővárosi Önkormányzat a legnagyobb létszámú és ugyanakkor a legkisebb érdekvédelmi képességű sokaság, a gyalogosok kárára ígéri kompenzálni. A cikk szerzője Vargha Márton, a Levegő Munkacsoport közlekedési témafelelőse. ..
Atika!!! 2020.09.14 13:27:25
@kárárámaispj: Végülis kevesebb gyalogos=kevesebb gond, nem kell annyit kerülgetni. Azt szokták mondani, hogy az autósok hülyék. Igen ám, csak a jogsiig el kell jutni. Még akkor is, ha valaki megveszi. Míg gyalogos bárkiből lehet...
Szerző: Horváth Zoltán Tordai Bence mai parlamenti felszólalása azért zseniális, mert egyszerre mutat rá mindarra a közéleti silányságra, ahova a Fidesz és az ellenzék egymást taszigálták. Szemernyi kétségem sincs, hogy az ugynevezett Párbeszéd úgynevezett képviselőjének cöfögésére a körúton belül…..
Vasárnap este a MotoSunday motoros podcastban a balesetekről beszélgettek, és olyannyira korrekt volt, hogy a bennük elhangzott nagy igazságok alapján most összeállítunk nektek egy listát, amivel elkerülhetitek a baleseteket...
Amit Marcon és Conte mondott a brüsszeli részleges csúcson, az nem sok jót ígér Orbán Viktornak. A migráció kapcsán az Európán belüli szabad mozgás, sőt az egész EU jövője a tét. Ha a hagyományos pártok fenn akarnak maradni, hogy befolyásolják a földrész sorsát, akkor át kell venniük a…..
Valaki ajánlotta a Magyar Posta androidos alkalmazását, időpontfoglalásra, gondoltam letöltöm. Meglepve tapasztaltam, hogy az alkalmazás az alábbi engedélyeket kéri: Most akkor járjuk körbe a témát, mi mire való, és vajon miért kell a postának. Az alkalmazás leírása szerint az alábbi funkciókat…..
Reggelente a mobilomon szoktam átfutni egy kávé mellett az éjszaka beeső emaileket. Ma reggel egy érdekes levélen akadt meg a szemem. A Paypal tájékoztatott, hogy negatívba ment át az egyenlegem és/vagy korlátozást kaptam. Hmm… érdekes.A Case ID valami hasonló szokott lenni, hasonló szövegezésű…..
Harmadik részével folytatódott az RTL Klub, A mi kis falunk című sorozata. A tovább mögött spoileresen értékeljük a rész eseményeit...
Atika!!! 2017.02.18 08:28:18
JogÁsz Szöveg(nem)értés 2016.12.10 21:02:02
Kétségbeejtőek a PISA felmérések eredményei: óriási baj van diákjaink szövegértésével. De még talán ennél is nagyobb a baj, amikor egy magasan képzett bíróról derül ki ugyanez. Ha ez a bíró a saját „munkaeszközének”, a Btk-nak a szövegét sem képes helyesen értelmezni. Ez történt a Szegedi…..
A hétvégén meghalt a Nógrád megyei Rimóc polgármestere. Az RTL Híradó megtudta: kocsijával egy előtte kacsázó, részeg biciklist akart kikerülni, amikor összeütközött egy szemből érkező autóval. Beszkid Andor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni.   A biciklis…..
A Living Planet Index jelentése szerint ha nem figyel oda az emberiség, akkor 2020-ra a gerinces vadállatok 2/3-a kipusztul.   A vadon élő állatok környezetére is erős hatással van az emberi tevékenység, ami egyre agresszívabb és destruktívabb hatást gyakorol a természetre és a…..
Az ember az FNA-ból kettesével-négyesével lakhatna, ehetne otthon megfőzött olcsó dolgokat, vehetne olcsó ruhákat, meg mondjuk hetente elutazhatna állásinterjúra. Minden másra csak ezek rovására tudna félrerakni. Domonkos Tamás válasza  Istvánffy András a Feltétel Nélküli Alapjövedelem = A…..
Fiának megverése után is úgy cigányozik és állatozik, hogy szerinte nem cigányozik. Segítséget kér Bayer Zsolt. Az övéhez hasonló lovagkeresztet visszaadókhoz fordul ezzel a mondattal: „Segítsen valaki helyeset és korrektet gondolni”. Bár én sem ilyen, sem más állami kitüntetés birtokosa nem…..
Atika!!! 2016.09.10 18:54:26
Atika!!! 2016.08.24 08:00:42
@koprofágia: Random boltban ennyi sincs. Azaz ott legfeljebb azt lehet kamuzni, hogy teljesen magától tört szilánkosrra a kijelző, sőt még fel is robbant a készülék, azért füstös.
Szerencsére nincs tapasztalatom készülékbiztosítással. És valószinűleg nem is lesz.
Atika!!! 2016.08.24 11:50:01
@Szarvas Norbert: A vodafone oldaláról vettem az információt, ott azt írja, hogy egy alap készülékbiztosítást tartalmaz a 10000Ft-os "készülékdíj". Bocs, hogy elolvastam, nyilván hülye vagyok.
Majdnem háromszoros a különbség az alkoholos italok átlagos áraiban az Európai Unióban. A legolcsóbb Bulgáriában az alkohol, míg a legtöbbet Írországban kell fizetni érte - derült ki az Európai Unió statisztikai hivatalának (Eurostat) adataiból...
Kevés dolog jellemzi jobban a mezei választópolgárt, mint az arányérzék döbbenetes, totális hiánya. Ilyen szellemi környezetben nyugodtan átírhatjuk a közkeletű mondást ("Csak nagyot érdemes hazudni"), így: csak nagyot érdemes lopni. Grafikonon ábrázoltuk a Fidesz elmúlt 6 évének néhány…..
Atika!!! 2016.05.14 22:01:29
@Niebur: Nekem ezt még biztosan nem írtad. Éppúgy csúsztatás, mint amire a cikk épül.

@megamedve: Kettőt. Hármat... Az ártatlanság vélelme meg a politikust is megilleti, legyen akármilyen szar alak. Hajrá, váltsd le, ítéld el, és boldoggá teszel.

Én csak a féloldalas közlés ellen vagyok. Akár erre, akár arra.
  Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Kezdjük egy provokatív kijelentéssel: Európában nincsenek „no-go” zónák. Nyugat-Európa nagyvárosaiban nincsenek olyan bevándorlók lakta negyedek, amelyek felett a rendőrség elvesztette az uralmat, ahol a sharia jelenti a törvényt vagy ahova fehér ember nem…..
Noha az egyik mai ajánlott írás szerzője határozottan állítja, hogy semmilyen belső információja nincs a Volkswagen-botrányról, azért pár érdekes dolgot mégis megtudhatunk a wolfsburgi hétköznapokról, főleg, hogy Edit férje a gyárban dolgozik… Aztán megnézzük, tényleg…..
Csak az nézze meg a videót, akit nem zavar, ha ellőnek(?) valamit az évad második feléből. Nem is írom, le, mit. Folytatás februárban. ..
Atika!!! 2015.12.31 18:09:43
Tettem magamnak évekkel ezelőtt egy megszívlelendő "fogadalmat". A továbbiakban sosem veszem fel ismeretlen hívószámú telefonos megkeresést, és a vezetékes telefonokkal is óvatosan fogok bánni. Mi ennek az oka? Én még nagyon jól nem jöttem ki ezekből a hívásokból, amikben a…..
Fekete és fehér. A különböző médiumok általában úgy mutatják be a menekültválságot: az egyik helyen csak elesett és reményvesztett családokat láthatunk, máshol pedig kizárólag dühöngő és balhézó menekülteket. Rendkívül nehéz az „arany középút” megtalálása, az…..
Cristiano Ronaldo ma a világ egyik legismertebb embere. Olyan focista, akire milliók figyelnek. Amikor ő a kezdőkörbe egy menekült szír kisfiúval fut ki – ráadásul egy olyannal, aki néhány nappal korábban azzal lett ismert, hogy egy magyar újságíró felrúgta – akkor az…..