Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atika!!!

0 bejegyzést írt és 325 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az…..
Megmaradnak a biciklisávok a Nagykörúton, de az emiatt békétlenkedő autósokat a Fővárosi Önkormányzat a legnagyobb létszámú és ugyanakkor a legkisebb érdekvédelmi képességű sokaság, a gyalogosok kárára ígéri kompenzálni. A cikk szerzője Vargha Márton, a Levegő Munkacsoport közlekedési témafelelőse. ..
Atika!!! 2020.09.14 13:27:25
@kárárámaispj: Végülis kevesebb gyalogos=kevesebb gond, nem kell annyit kerülgetni. Azt szokták mondani, hogy az autósok hülyék. Igen ám, csak a jogsiig el kell jutni. Még akkor is, ha valaki megveszi. Míg gyalogos bárkiből lehet...
Szerző: Horváth Zoltán Tordai Bence mai parlamenti felszólalása azért zseniális, mert egyszerre mutat rá mindarra a közéleti silányságra, ahova a Fidesz és az ellenzék egymást taszigálták. Szemernyi kétségem sincs, hogy az ugynevezett Párbeszéd úgynevezett képviselőjének cöfögésére a körúton belül…..
Amit Marcon és Conte mondott a brüsszeli részleges csúcson, az nem sok jót ígér Orbán Viktornak. A migráció kapcsán az Európán belüli szabad mozgás, sőt az egész EU jövője a tét. Ha a hagyományos pártok fenn akarnak maradni, hogy befolyásolják a földrész sorsát, akkor át kell venniük a…..
Valaki ajánlotta a Magyar Posta androidos alkalmazását, időpontfoglalásra, gondoltam letöltöm. Meglepve tapasztaltam, hogy az alkalmazás az alábbi engedélyeket kéri: Most akkor járjuk körbe a témát, mi mire való, és vajon miért kell a postának. Az alkalmazás leírása szerint az alábbi funkciókat…..
Reggelente a mobilomon szoktam átfutni egy kávé mellett az éjszaka beeső emaileket. Ma reggel egy érdekes levélen akadt meg a szemem. A Paypal tájékoztatott, hogy negatívba ment át az egyenlegem és/vagy korlátozást kaptam. Hmm… érdekes.A Case ID valami hasonló szokott lenni, hasonló szövegezésű…..
Harmadik részével folytatódott az RTL Klub, A mi kis falunk című sorozata. A tovább mögött spoileresen értékeljük a rész eseményeit...
Atika!!! 2017.02.18 08:28:18
JogÁsz Szöveg(nem)értés 2016.12.10 21:02:02
Kétségbeejtőek a PISA felmérések eredményei: óriási baj van diákjaink szövegértésével. De még talán ennél is nagyobb a baj, amikor egy magasan képzett bíróról derül ki ugyanez. Ha ez a bíró a saját „munkaeszközének”, a Btk-nak a szövegét sem képes helyesen értelmezni. Ez történt a Szegedi…..
A hétvégén meghalt a Nógrád megyei Rimóc polgármestere. Az RTL Híradó megtudta: kocsijával egy előtte kacsázó, részeg biciklist akart kikerülni, amikor összeütközött egy szemből érkező autóval. Beszkid Andor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni.   A biciklis…..
A Living Planet Index jelentése szerint ha nem figyel oda az emberiség, akkor 2020-ra a gerinces vadállatok 2/3-a kipusztul.   A vadon élő állatok környezetére is erős hatással van az emberi tevékenység, ami egyre agresszívabb és destruktívabb hatást gyakorol a természetre és a…..
Az ember az FNA-ból kettesével-négyesével lakhatna, ehetne otthon megfőzött olcsó dolgokat, vehetne olcsó ruhákat, meg mondjuk hetente elutazhatna állásinterjúra. Minden másra csak ezek rovására tudna félrerakni. Domonkos Tamás válasza  Istvánffy András a Feltétel Nélküli Alapjövedelem = A…..
Fiának megverése után is úgy cigányozik és állatozik, hogy szerinte nem cigányozik. Segítséget kér Bayer Zsolt. Az övéhez hasonló lovagkeresztet visszaadókhoz fordul ezzel a mondattal: „Segítsen valaki helyeset és korrektet gondolni”. Bár én sem ilyen, sem más állami kitüntetés birtokosa nem…..
Atika!!! 2016.09.10 18:54:26
Atika!!! 2016.08.24 08:00:42
@koprofágia: Random boltban ennyi sincs. Azaz ott legfeljebb azt lehet kamuzni, hogy teljesen magától tört szilánkosrra a kijelző, sőt még fel is robbant a készülék, azért füstös.
Szerencsére nincs tapasztalatom készülékbiztosítással. És valószinűleg nem is lesz.
Atika!!! 2016.08.24 11:50:01
@Szarvas Norbert: A vodafone oldaláról vettem az információt, ott azt írja, hogy egy alap készülékbiztosítást tartalmaz a 10000Ft-os "készülékdíj". Bocs, hogy elolvastam, nyilván hülye vagyok.
Majdnem háromszoros a különbség az alkoholos italok átlagos áraiban az Európai Unióban. A legolcsóbb Bulgáriában az alkohol, míg a legtöbbet Írországban kell fizetni érte - derült ki az Európai Unió statisztikai hivatalának (Eurostat) adataiból...
Kevés dolog jellemzi jobban a mezei választópolgárt, mint az arányérzék döbbenetes, totális hiánya. Ilyen szellemi környezetben nyugodtan átírhatjuk a közkeletű mondást ("Csak nagyot érdemes hazudni"), így: csak nagyot érdemes lopni. Grafikonon ábrázoltuk a Fidesz elmúlt 6 évének néhány…..
Atika!!! 2016.05.14 22:01:29
@Niebur: Nekem ezt még biztosan nem írtad. Éppúgy csúsztatás, mint amire a cikk épül.

@megamedve: Kettőt. Hármat... Az ártatlanság vélelme meg a politikust is megilleti, legyen akármilyen szar alak. Hajrá, váltsd le, ítéld el, és boldoggá teszel.

Én csak a féloldalas közlés ellen vagyok. Akár erre, akár arra.
  Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Kezdjük egy provokatív kijelentéssel: Európában nincsenek „no-go” zónák. Nyugat-Európa nagyvárosaiban nincsenek olyan bevándorlók lakta negyedek, amelyek felett a rendőrség elvesztette az uralmat, ahol a sharia jelenti a törvényt vagy ahova fehér ember nem…..
Noha az egyik mai ajánlott írás szerzője határozottan állítja, hogy semmilyen belső információja nincs a Volkswagen-botrányról, azért pár érdekes dolgot mégis megtudhatunk a wolfsburgi hétköznapokról, főleg, hogy Edit férje a gyárban dolgozik… Aztán megnézzük, tényleg…..
Csak az nézze meg a videót, akit nem zavar, ha ellőnek(?) valamit az évad második feléből. Nem is írom, le, mit. Folytatás februárban. ..
Atika!!! 2015.12.31 18:09:43
Tettem magamnak évekkel ezelőtt egy megszívlelendő "fogadalmat". A továbbiakban sosem veszem fel ismeretlen hívószámú telefonos megkeresést, és a vezetékes telefonokkal is óvatosan fogok bánni. Mi ennek az oka? Én még nagyon jól nem jöttem ki ezekből a hívásokból, amikben a…..
Fekete és fehér. A különböző médiumok általában úgy mutatják be a menekültválságot: az egyik helyen csak elesett és reményvesztett családokat láthatunk, máshol pedig kizárólag dühöngő és balhézó menekülteket. Rendkívül nehéz az „arany középút” megtalálása, az…..
Cristiano Ronaldo ma a világ egyik legismertebb embere. Olyan focista, akire milliók figyelnek. Amikor ő a kezdőkörbe egy menekült szír kisfiúval fut ki – ráadásul egy olyannal, aki néhány nappal korábban azzal lett ismert, hogy egy magyar újságíró felrúgta – akkor az…..
Ha nem ismerjük a környezetünket, ha nem is vagyunk kíváncsiak arra, mi, miért történik a világban, akkor összeesküvés-elméleteket gyártunk, hogy leplezzük a tudatlanságunkat, vagy egyszerűen gyűlölködünk, mert így elhárítunk magunktól mindent, ami érthetetlen számunkra. A…..
Atika!!! 2015.09.01 08:35:10
1: Ha tudják, hogy Magyarország kormánya ellenséges velük, akkor miért jönnek az oroszlán barlangjában? Én például elkerülném, ha tehetném. És tehetnék.
2: Sokan mégis az embercsempészekkel üzletelnek. Azok a mocsok rasszista magyarok meg tudtommal még egyetlen egy menekültet sem vertek meg. Álmaik Németországában meg hetente gyújtják rájuk a menekült-központokat.
3: Az, hogy ki milyen végzettségű mi alapján állapítják meg? Állítólag papírjaik sincsenek (azt elfelejtették hozni?), nemhogy a végzettségükről valami. Bemondásra én is lehetek agysebész. A fronton a 16 éves is hamar megtanulja hogyan kell bánni egy artériás vérzéssel.
4: Azért az kicsit túlmutat az egyszerű konfliktuson, amikor könnygázzal kell oszlatni.
5: Tehát akkor végülis igaza van a plakátoknak, miszerint elveszik a magyarok munkáját: Németországban, Angliában...
6: És ezt a 2-3 napot sem bírják kivárni. Nekünk is az az érdekünk, hogy minél előbb elmehessenek innen, de ők Magyarországot lejáratva Németországoznak itt. Nekem pedig mosolyogva kellene segítenem nekik, különben még én vagyok az utolsó szemétláda. Ha ezt a 2-3 napot képtelenek kivárni (állítólag hetek, néha hónapok óta úton vannak), akkor milyen türelem várható tőlük a későbbi munkahelyükön? Ha azt az egyszerű szabályt képtelenek betartani, hogy regisztrálják őket és megvárják az elbírálást, akkor mi várható tőlük a későbbiekben a törvények betartása terén?