Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellocrabman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit gazdaságot óriási veszteség érné, ha erősen korlátozná a bevándorlást, vagyis a számok alapján kijelenthető, hogy a britek tulajdonképpen hálával tartoznak a bevándorlóknak.A brit politika egyre ellenségesebb hangot üt meg a bevándorlással és a bevándorlókkal –…..
 Az alábbi, 2011 október 28-án kelt nyílt levelet eddig 6451 európai tudós és kutató írta alá. OPEN LETTER Making research work: SSH challenges for Framework Programme Horizon 2020 & beyond"Understanding Europe in a global context - transitions towards innovative…..
hellocrabman 2011.11.07 19:54:19
@neoteny: te miert utalod ennyire az embereket? meg a tarsadalomtudosokat? mit artottak neked? azt meg megertem, hogy az ilyesfajta szamodra felgohatatlan, megerinthetelen, megmerhetelen tudas nem letezo dolog, de azt mar nem ertem hogy ez miert fesziti a begyed annyira.
es egyaltalan mibol gondolod, hogy ezek az ijeszto, nagyszakallu szociologus bacsik meg akarjak neked mondani mit csinalj? nem lehet hogy csak segiteni akarnak?
latom hogy nem hiszel bennunk, nem is szuksegszeru hinned, de miert pont toluk sajnalod a penzt? kinek kinek jar? te mit csinalsz? mibol elsz? komolyan azt hiszed hogy mindez a te kis gurulo aranyforintjaidbol lesz? az el sem jut addig hogy elhagyja az orszagot, felemeszti a tulburjanzott es szuksegtelen burokracia, az ontelt politikai elit, meg abbol lesz neked ingyen gyogyszer amikor a szervezted osszeomlik a tarsadalomtudosok varatlan eloretorese lattan. de most komolyan, te miert utalsz minket? miert pont nekunk ne jarjon penz? miert pont ez haszontalan? azt te honnan tudod es ki vagy te hogy ezt igy konkretan eldontsd? hm?