Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeti00

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Takács János rablógyilkost ma már nehéz lenne a világ legszerencsésebb emberének nevezni, bár volt az életében 22 óra, amikor ezt túlzás nélkül állíthattuk volna. Takács ugyanis azon kevesek közé tartozott, akik túlélték a saját kivégzésüket. Az 1880-ban megesett csodaszámba menő feltámadásról szóló…..
Jeti00 2019.06.01 10:46:31
   A régészet egy olyan speciális tudományterület, mely számos más diszciplína módszereit használja fel pl. genetika, anyagtudományok, földtudományok, stb. Alapvető módszere az ásatás és a tárgyi hagyaték elemzése. Célja ezzel az emberi történelem, az emberi történetek megismerése, feltárása és…..
Naiv ügyfél egyik reggel arra ébredt, hogy a Digi koponyát lékelt rajta szoftvert frissített a beltéri egységén. Ennek hatására a megszűnt a csatornák rendezésének lehetősége, még prémium szolgáltatásként sem igényelhető. Sőt, jóváhagyni sem kell, elég, ha kikapcsolják a…..
Szegedi kocsmák Diófa Vendéglő 2009.03.24 10:21:00
 Szeged, Sárosi u. 2. Facebook: https://www.facebook.com/diofa.vendeglo.szeged/?fref=ts   A régi "kocsmai" funkciója megszűnt. Étterem lett belőle!!!  TÉRKÉP: maps.google.hu/maps/ms Zsoló..
   Szeged Május  12.-e szombat! Délután  15 órától A Szamos kocsma!!!Még a Borfszt előtt szeretnénk ezt a túrát megvalósítani! Szombati nap lesz, délután-tól!Az útvonal nagyjából a József Attila sgt.-on lesz + a Stefánia. A piros pontok jelölik a…..
Megnéztünk hogyan alakultak távközlési kiadásaink, már legalábbis a Magyar Telekomnál, egy átlagos előfizetőre vetítve. A kedves Átlagos Ügyfél 2011-ben havi 3128 Ft-os fordított vezetékes telefonra, 3950 Ft-ot szélessávú netre, 3038 Ft-ért nézte a tévét és mobiljával havi…..
Attila nem érti, miért 5 nappal később utalja át a T-csoport saját automatikus beszedési rendszerében saját magának az előfizetési díjat, amiért aztán a Té késedelmi díjat számol fel.A T-előfizetők gondolom mind ismerik a tavszamla.hu weboldalt ugyanis azt a szolgáltató…..
Jeti00 2012.02.01 13:57:48
@JuveKrisz:
Fizesse ELMŰ-ÉMÁSZ számláit is bankkártyával!
Örömmel értesítjük Ügyfeleinket, hogy 2012. január 20-tól az ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport számláit is fizetheti online, bármely erre alkalmas bankkártyával

egyébként ingyen működik kedves horex, sőt kedvezményeket kapsz időnként. nem mellesleg aki nem tudja használni miért regisztrált? nem érthet mindenki a gépekhez/rendszerekhez, az maradjon a papír alapú számlánál. senki se kötelez senkit, hogy ezt használja. amúgy nem túl bonyolult, hogy kiválasztod a számlád, megnézed, majd bankkártyával fizetsz online a felületről. persze ehhez értelem kell :)
 A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt. Benn az épületben közben a kormányzópártok az új alkotmányt ünneplik.   ..
Jeti00 2012.01.02 18:57:11
Akasztón imádják, amikor csúcson volt, a helyieknek még a májkrémet is olcsóbban adta. Amíg börtönben ült, teljesen szétlopták az egykoron húszezres stadiont. Stadlert szabadulása után azzal bízta meg az új, titokzatos tulajdonos, hogy támassza fel a stadiont. Csakhogy az egykori…..