Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarruken

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a reklámszakmában dologozol, akkor nagy valószínűséggel az egyik legnagyobb barátod a koffein, amit a nap ébrden töltött óráiban gyakorlatilag folyamatosan adagolsz magadba. Egy kávé korán reggel, egy délelőtt, egy ebéd után, egy meg búcsúzásképpen, egy energiaital a…..
A magyarok legtöbbet a Balatonra, útvonaltervezőre, Horvátországra keresnek. Legalábbis a Google szerint ez volt a helyzet májusban. Teljes listához katt a továbbra. A legnépszerűbb kulcsszavak 1. balaton 2. útvonaltervező 3. horvátország 4. strand 5. etyek 6.…..
Valójában pont az olyan egyszerű és nagyszerű funkciókat hiányoltam mindig is a Windowsból, mint amilyen a screenshotok gyors megoszthatósága. Na de ha az operációs rendszerbe nem fért bele ez a fícsör, akkor válasszunk valami ingyenes szolgáltatást. Miért fontos egyáltalán a…..
Egy ideje már látni lehetett adsense-es hirdetéseknél a kis lapozóikonokat, melyekkel a netező lépkedhet a hirdetések között. Mostantól hivatalosan is része a Google-hirdetéseknek ez a fícsör. Annyit kell tudni, hogy a hirdetési bevételekre nincs közvetlen hatással, ha valaki…..
Bár sokan dícsérik a Google-t, főként a minimalartos, funkcionális dizájnjai miatt, úgy tűnik, csak ehhez értenek igazán. Sem az Orkut, sem pedig az iGoogle theme-jei nem sikerültek olyan szépre, esztétikusra, hogy az embernek ne támadjon kedve kiröhögni mondjuk az igoogle-os…..
Sarruken 2007.11.06 19:18:30
Ebben a pillanatban kaptam az exkluzív hírt, hogy a Google bejelenti, létrehozták az Androidot, ami az első, kifejezetten mobilkészülékekre tervezett nyílt platform. A kezdeményezéshez csatlakozott a T-Mobile, HTC, Qualcomm és a Motorola is. A Google Phone tehát nem egy…..
Eddig mindenki csak legyintett a Google Apps-ra, vagyis a Google webes irodai alkalmazáscsomagjára, mondván, nagyvállalati környezetben nem tudja felvenni a versenyt a Microsoft Office-szal vagy a Lotus Notes-szal. Dehogynem. A Google ma jelentette be, hogy megállapodott a Capgeminivel. Vagyis…..
Na, hát akkor most itt nyilvánosan átnyálaznám a Google mai budapesti sajtóanyagát. Előljáróban annyit elmondanék, hogy én az összes Google-alkalmazást angol nyelven használom, és valószínűleg sosem tudnám megszokni ezeket a kurtán lefordított magyar nyelvi interfészeket, de…..
Amikor tavasszal megjelent a Google Maps saját térképkészítést támogató kiegészítése, a MyMaps, mindenki a mashupok végét jövendölte. Hiszen ezzel az eszközzel bárki számára gyerekjátékká vált, hogy különböző információkat jelenítsen meg a térképen, sőt, azt…..
Már írtunk ugyan a Google megújult beta1 keresőjéről, de maradtak bennünk kérdések. Úgyhogy egyből a legilletékesebbhez, a Google-hoz fordultunk. Íme néhány infó, amiről először itt olvashattok, a Webisztánon. Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője válaszol.…..