Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergő bá

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  RTK TEREMTORNA DÖMSÖD Sarkvidéki expedíció… Dömsödön!   A tornán részt vevő játékosok:  Mihalik G., Tóth G. Á., Kulcsár S., Novák M., Nagy R. K., Rosdy L., Jobbágy B., Lénárd A., Majoros A., Langer P.  Tabáni Spartacus…..
Nem a győzelem volt egyszerű ezen a hűvős őszi délutánon... Mindenképpen meg kell jegyezzük; elszomorító, hogy a Puskás Öcsi örökségét magáénak valló Goldball FC szurkolói és edzője, tíz éves srácoknak semmiképpen nem való körülményeket teremtettek a mérkőzésen. A…..
Gergő bá 2009.10.17 21:52:27
Szóval...

Ma kaptunk egy kis ízelítőt a "magyar futballvalóságból" Az első, de valószínűleg nem az utolsó ilyen parázs meccset vívtuk! Voltak már eddig is olyan találkozók ahol beszólogattak a játékvezetőnek, de ez a mai mindent alulmúl! BL döntőben nem enged meg ilyet magának az ember (nem is kerül oda aki ilyen egyszerű) de hogy 10 ill. 9 éves gyerekek meccsén ezt kell tapasztalni az több mint szégyen!!! Ilyenkor mindíg az fordul meg a fejemben, hogy amikor egy szülő ilyen minősíthetetlen hangnemben káromkodja végig a mérkőzést akkor otthon a fia odamegy hozzá hogy "Köszi apu, büszke vagyok Rád!" Nem hiszem! De ilyenkor még mindíg ott az edző, aki a magáról megfeledkezett apukát lecsitíthatná! Hát ma nem ez tötrént! Az ellenfél edzője Zoli bácsi egykorú velem 100 éve ismerem! Annó amikor az FTC - ben játszottam ő az igen erős BVSC játékosa volt! Jó szakembernek tartom őt és szerintem remek kis csapata van! De hogy ez ma mire volt jó? Egy 16 éves embert így lealázni a sárga földig mint ahogy ezt tette a bíróval az több mint furcsa! Szóval mire volt ez jó? Talán így akartak kizökkenteni minket! Nem sikerült!Tény: a játékvezető határozatlan és következetlen volt! De ez ebben a bajnoki osztályban előfordul! Két hete a Rojik elleni meccsünk játékvezetője sokkal pocsékabbul működött! Vele mit tettek volna? Lelövik? Na neeee! Nem Kolumbiában vagyunk!

Szóval a körülmények tükrözték utánpótlásfutballunk egyik rákfenéjét. De had térjek rá a pozitív dolgokra!

Remek új műfüves pályán játszhattuk! Bár nekünk lenne egyszer ilyenünk!!! Jó ellenfél ellen! És VÉGRE harcos, bátor Tabán játékosok futottak ki a (mű)gyepre! Több gólhelyzetünk volt, de a helyzetkihasználás ... Mindegy nyertünk! Kellett nagyon! A héten megint elkeserítőek voltak a hazai körülményeink! Éppen ezért még nagyobb a sikerünk értéke!

KÖSZÖNET SZURKOLÓINKNAK!!!

Zárszóként! Fontos, hogy együtt tartsuk a lelket a gyerekekben! Nem szabad elkedvetlenedni az idősebb csapatok elleni vereségek után! (Bár ha az a fránya Rojik meccs meglenne!) Szerintem korai volt bajnokságban indulni, de a szakmai koncepció ezt kívánta meg!

Volt, van, lesz még sok örömünk ezekben a srácokban! A helyükön kell kezelnünk a vereségeket és a győzelmeinket! Ennek a mainak az ARANYKÖNYVBEN a helye!

Bővebbet a beszámolóban olvashattok!

U.I.: Az elemzés Nemzetközi színvonalú!!!