Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahab

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
ahab 2007.01.05 17:59:44
Tehát a trend pinafronton:

1. Ha elmúltál 18, már táncolhatsz go-go-t meg strip-et, az MUNKA és nem kell, hogy továbbtanulj!

2. Hogyha táncolni akarsz, csináltass szilikonmelleket!

3. Ha a BED/DOKK/BUDDHA BEACH, stb. szórakozóhelyeken sűrűn fordulsz elő csináltass szilikonmelleket!

4. Ha a fenti helyeken nem fordulsz elő sűrűn, de szeretnél: CSINÁLTASS SZILIKONMELLEKET! Egyébként is, CSINÁLTASS SZILIKONMELLEKET, mert az mindig jól jön!

5. Vegyél kutyát! Bichon havanese (bison havanyéze), west highland terrier (veszti), ilyenek és fényképezkedj velük, úgy mintha igazi állatbarát lennél! Ne feledd, macska, patkány, vadászgörény, vízfejű éhező afrikai kisklambó nem jó!

6. Öltözz úgy mintha egy prostitúció útjára lépni készülő Barbie lennél, vagy egyenesen a Prosti-barbie! A ruhán jól látható részeken legyen a márkanév. A szolárium nem káros, ezt a könyvtárszakos bölcsészek találták ki.

7. A férfi az csak felninepper, vagy szabadúszó drogdíler lehet.

8. Ha tudsz már írni, akkor se magyarul tedd, a ja helyet: jah, a vagyok helyett: vok, stb, minek az a sok hülye szó.

9. DOKK, BUDDHA BEACH, BED ezek a zarándokhelyek. Aki nincs itt az egy lúzer, aki arra sem érdemes, hogy
megb@ssza egy talicska aprómajom. Aki itt van az tud élni.

10. A legtöbb vitamin a redbull+extasyban, a kokóban és a spermában van, ezeket fogyaszd sűrűn, de főleg az utolsót, mert az alapoz meg mindent. Mondhatni alapvető élelmiszer...

Ja(h) és anyádat/apádat ne engedd az iwiw közelébe, csak akkor, ha ők fizették a mellműtétedet, vagy ők futtatnak.

Subba Hülye név a maximumon 2006.11.30 15:44:27
 A tegnapi Dr. Fenék után egyébként az a kérdés is felmerül, hogy vonzza-a valami az emberek gyógyításához a hülye névvel megáldottakat, vagy csak a véletlen játszik velünk.(A képért köszönet Zzeldinek, aki valami pécsi SZTK-ban lőtte.)..
Nem is akármilyeneket. Más a kulturális (és anyagi) háttér, mások az elvárások, más a műsorszerkezet, így a sorozatok sem az USA-ban megszokott 13/22 részes beosztás szerint készülnek, hanem évadonként 6-7, legfeljebb 10 részt kapunk, és kalap - néha 2 évet kell várni a…..
Sokat tanakodtam azon, hogy a metálosok egyik kedvenc zenekara munkásságának melyik darabját vegyem fel a tökéletes lemezek közé, de a pénzfeldobás ördöge nem kedvezett a Ride the Lightningnak, remélem megbocsátja nekem ezt a nyájas olvasóközönség. A Metallica nálam addig volt…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Bodycount – Bodycount's in da House Kitűnő szám a melegítésre, a rendőrszirénák…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Slayer – Raining Blood Ez a klasszikus darab tökéletes arra a pillanatra, amikor…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
Lomnici Zoltán ugyan csak a bíróságok és bírói ítéletek kritikáját nem tűri, legutóbbi interjújában azonban olyasmit pendített meg, ami mindannyiunk életét sokkal kellemesebbé és egészségesebbé tehetné, ha hallgatnánk rá. A Legfelsőbb Bíróság elnöke úgy véli,…..
Ássuk be magunkat picit a bulvár lucskos mocsarába, hiszen eseméy van, meg breaking: Robbie Williams nem értékeli Rúzsa Magdit. Tovább folytatódik ugyanis annak a kishegyesi földdel tele üvegcsének a kálváriája, amit Rúzsa Magdi adott Robbie Williamsnek a koncertje előtt. Most az…..