Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C_Brown

49 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden, valamire való focicsapat tizenegy tagból áll (a szurkolótábort és a meccs előtt nokiás dobozokkal, délkelet-ázsiai örömlányokkal korrumpált bírókat most ne számoljuk ide) így érthető, hogy futballkupák esetében a tizenegyedik kiírás legalább olyan ünnepi, mint a…..
Jubileumi, tizedik kiírásához érkezett a Labdabiztos-blog Hattrick-pozitív szekciójának méltán népszerű kupasorozata, amelynek célja annak biztosítása, hogy a kupaszerdák legalább olyan izgalmasan teljenek, mint a szombatok - ha nem még izgalmasabban. A sorszám kerek ugyan, a…..
Az Európa-bajnokság végeztével ismét előtérbe kerül az igazi, nagybetűs labdarúgás: ma este megkezdődnek az Európa Liga elő-elő-elő-előselejtezői, rögtön két magyar résztvevővel. A múlt héten már tiszteletünket tettük az albán Riviérán, most jóval közelebbi…..
labdabiztos 9. Labdabiztos kupa 2012.03.07 11:08:00
Eljött vala a majdnem-jubileumi kiírás, amit majdnemtizedik -ként is jellemezhet majd a hálás utókor, de hivatalosan a 9. Labdabiztos Kupa néven fog bevonulni a futball aranykönyveinek megsárgulásra váró lapjaira. Hovatovább jöjjön a lényeg, ami után mindenki eldöntheti…..
labdabiztos 8. Labdabiztos Kupa 2011.11.02 13:15:00
Immáron 8. alkalommal adatik meg a lehetőség, hogy mindenki szabadjára engedje a benne szunnyadó Verebes - mágust, és saját csapata élén próbálja megszerezni a labdarúgó-társadalom egyik legértékesebb trófeáját a Labdabiztos Kupát. Nem egyszerű, de viszont nehéz feladat ez,…..
labdabiztos 7.Labdabiztos kupa 2011.07.07 12:45:00
.. és elérkezett vala az idő, mikor elindult az BL és az EL sorozat, így az LB Kupa kiírását sem halogathattuk tovább. Ez lészen pediglen a 7. kiírás, mikor birokra kelhetnek az nagytudású vezetők aranylábú ifjai, hogy eldöntsék vala ki a pallérozottabb csapat, és ki érdemes az…..
C_Brown 2011.10.16 12:44:11
@CreaPress: Egy rendkívül fontos szabályt mindenképpen szeretnék érvényesíttetni a Versenykiírásban: az Egri Csillagok FC ellen kötelezően kapus nélkül kelljen kiállni.
Kérem t. Szervezőbizottságot, hogy fontolja meg a szabálymódosítás iránti kérelmemet. A kedvező döntésben bízva maradtam 10telettel.

K.m.f.
C_Brown 2011.11.01 20:58:52
@Zigi: Ha a belátható idő még belefér a 6 fordulóba, akkor én is csatlakoznék abba a' zIfiligába.
C_Brown 2011.11.01 21:00:49
@C_Brown: ... ja... 6 forduló van még nálunk hátra...
Talán a közelgő nemzeti ünnep, talán az időjárás-változás hatásának tudható be, de viszonylag csendesen telt a hét a Kárpát-medence labdakergetőinek körében. Senki nem nyilatkozta le, hogy a Hold is az ő szerény személye miatt forog a Nap körül, az edzőképzés sem ért el…..
Múlt héten kaptuk a megrázó történetet Yvestől, akit párjával több mint 2 órán keresztül fogvatartottak az Auchanban a pénztáros és a biztonságiak hibája miatt. Az Auchan kompenzációt ajánlott fel, ami, mint ahogy most kiderült egy 10000 forintos Auchan vásárlási utalvány…..
Tisztelt Mt!   Sürgősen az önök, illetve olvasói segítségére volna szükségem, mert jövő keddig egyszerűen agyvérzést kapok. A helyzet az, hogy a múlt héten itthon voltam a szabadságom terhére, úgy gondoltam, hogy a hosszú hétvégével együtt végre rendesen ki tudom…..
labdabiztos 6.Labdabiztos kupa 2011.03.28 21:00:00
 A 6. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata A szabályzat a 6. Labdabiztos Hattrick-kupára érvényes. (A nevezettek minden kiírás előtt megegyeznek az aktuális feltételekről.) A kupa szabályzata: A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától…..
C_Brown 2011.05.31 09:43:33
@Zigi: beneveztem én is ebbe a ppm.powerplaymanager nevű játékba focicsapattal.

Egyrészt: a Hattrick-ben annyira nem történik semmi a ppm-hez képest, hogy az már fáj, ha megnézed a kettőt együtt.

Másrészt: a ppm-ben van ez a csapattulajdonos-vezérigazgató-főtitkár, aki időnként megnyilatkozik a menedzsernek. Plusz még ugye, a naptár, ami a ppm-ben eleve benne szerepel.
Stb.
Tehát: kissé lelépték a Hattrick-et, úgy gondolom.
C_Brown 2011.05.31 17:14:39
@Kitsilatzi: igen, ki is szúrtalak a minap. Én pénteken kezdtem, eddig a legjobb eredményem egy hazai 0:0, de még csak tőlem gyengébb csapatokkal játszottam, utolsó előtti a bagázs. Ma bajnoki meccs jön a második helyezettel, logikusan most nagy gólarányú győzelem születik, azaz nyerünk.

Jó'van, Ossian, meg minden, de ez azért a helyén van:
www.youtube.com/watch?v=NJ5C4jZEJcc
Egri Csillagok FC Új helyen a blog 2011.05.31 19:01:47
C_Brown menedzser ezúton is értesíti a klub rajongóinak világszövetségét, egyéb szurkolótáborát és az ellenlábas csapatok informátorait, hogy a csapat vezetősége 2011. június 1. napjától a Hattrick United blogfelületén osztja meg az Egri Csillagok…..
Csapatafejlesztési munkálatok miatt egy Hattrick-szezon kimaradt a blogban. Ezt könnyű pótolni: a VI.-ból nagy küzdelmek árán kiesett a csapat. Nagy küzdelem volt, hogy mindig kikapjunk, Geosits Tamás edző a kiesés szélére vezette a csapatot, majd át is billentette azon a…..
Az 5. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata A szabályzat csak az 5. Labdabiztos Hattrick-kupára érvényes. (A nevezettek minden kiírás előtt megegyeznek az aktuális feltételekről.) A kupa szabályzata: A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától…..
C_Brown 2011.02.08 20:57:12
@Futó Lada: Real Manchester CF kihívva hivatalos LBK barátságos visszavágó mérkőzésre a Gárdonyi Parkba.
C_Brown 2011.02.09 12:09:29
Irásművek 2011, Liszt éve 2011.01.24 10:03:00
A Magyar Kultúra Napján, szombaton nyitotta meg Schmitt Pál köztársasági elnök a Liszt Ferenc születésének kétszázadik évfordulója előtt tisztelgő emlékévet. A Művészetek Palotájában Kocsis Zoltán vezetetésével a Nemzeti Filharmonikusok játszották a zeneszerző műveit. A…..
Egri Csillagok FC Hattrick Eger 2010.11.25 05:50:00
Ez a bejegyzés arról szól, hogy milyen módon és mértékben van reprezentálva Eger városa a Hattrick-ben. Mikor lenne itt az ideje egy ilyen felmérésnek, ha nem két szezon közötti időszakban? Az alábbi felmérés a 28. és 29. szezon közötti, tehát a ma [2010. november 25]…..
…és végetére vala az 3. Labdabiztos Hattrick kupa. És látá az Úr hogy ez jó, majd lőn este és reggel. …és elérkeze vala az Augusztus hava(?), és kipereg az utolsó sorja is a kupa vésetéből,és végetér az ünneplés, és látá hogy az hívei unatkozának, ezért…..
C_Brown 2010.10.24 09:41:33
C_Brown 2010.11.13 18:13:43
C_Brown menedzser saját szavaival szólva: elég rendesen elúsztunk a 28. szezon "tavaszi" szakaszával. Történt pedig, hogy egy korántsem szép őszi napon [a fluxus-kondenzátor hibája miatt] a csapat egyszemélyi menedzsere nem állította be/össze a csapatát, amelynek…..
A mysitecost.com weboldal botja - ha érdekli az embert - kiszámítja izibe', hogy mennyit ér a hattrick.org domain, és nyilván a rajta található tartalom. Nekünk, Hattrick-játékosoknak ez sokkal egyszerűbb, és jobban is tudjuk, de nézzük azért meg, hogy mire jutott a számolásban a…..
A 28.szezon éppen a félidejénél tart, úgyhogy illendő mostmár egy bejegyzés róla. Az Egri Csillagok FC másodszor jutott fel a VI. osztályba, az első alkalommal az utolsó mérkőzésen szállt el a bentmaradás lehetősége. Igaz, hogy általában kieső helyen állt a csapat, de az…..
A 3. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata és versenykiírása elérhető a szabályzatokat és versenykiírásokat tartalmazó oldalon. ..
C_Brown 2010.08.04 15:04:36
@végh hanta: Na, hát ez az... Reggel 6 körül estem be, hogy beállítsam a csapatom, és a Salazar elleni meccs következett ma. Furcsálltam ugyan, de beállítottam, és rohantam tovább. Fél 12-kor beléptem, asszonta a program, hogy van egy meccsem, amit még nem láttam, nézem-e? Hát hogyne: Mi - Salazars a sima 1-esben. A többit tudjátok. Ráadásul az a beállítás se felelt meg se a Salazars elleni utolsó meccsnek, se annak, amit reggel beállítottam. Déltől ki nem léptem a Hattrick-ből, most hogy mondod, onnan tudom, hogy más meccset játszottam, és hogy azt megnyertem. A live meccseket törölni szoktam még a meccs napján.

Volt ugyan üzenet, hogy a meccsmotor gyengélkedik, de ilyet még nem láttam... Ha van itt, vagy jár erre GM, vihetné a hírt.
C_Brown 2010.08.08 08:32:53
@C_Brown: Aztán persze nem volt meccs, de a következőnek még mindig azt jelöli, ha be vagyok lépve.
Még egy bajnoki címHazai pályán búcsúzik az utolsó forduló eredményétől függetlenül már bajnok Egri Csillagok FC a VII. osztálytól. A múlt hét szombatján kiderült, hogy a 18 - Ferencváros - 99 nem, hogy bajnok nem akar lenni, de feljutni se' akar, ugyanis hazai pályán éppen…..
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
A mai 12. fordulóban eldőlt, hogy a következő szezont újra a Hattrick VI. osztályában kezdi majd az Egri Csillagok FC. Az A.F.E. elleni hazai kerti parti 10:0 arányú Csillagok győzelmet hozott, és mivel a harmadik helyen tanyázó Win FC hazai pályán kikapott a [nemrég a Gárdonyi…..
Rögtön egy megjegyzéssel indítok: 1 év a Hattrick-ben, ez a címke elnevezése. Ez kiegészítendő azzal, hogy 1 év "ezzel" a csapattal, hiszen régen, a Hattrick őskorában két valóságos évet lehúztam a boldgult emlékű West Borsod Albion nevű alakulattal. Szerencsére már…..
Hazai mérkőzést játszottak ma a dugig megtelt Gárdonyi Park-ban. Az Egri Csillagok FC azt a Sárospataki TC'10-et fogadta, amelyiket már Sárospatakon is 2:0 arányban legyőzött. Geosits Tamás edző a mai mérkőzésre 4-5-1-es felállást rendelt el, amihez a csapat a legjobb keretével…..