Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonosz1hal

22 bejegyzést írt és 250 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a poszt nem született volna meg, ha csak egyetlen olyan blogbejegyzést sikerült volna találnom, amely épeszűen foglalkozik a Nógrádi-kérdéssel. De megint csak a szokásos: a minden bokorban nácikat sejtő Vincentnél indoklás nélkül is evidens, hogy az ember egy minden rezsimet…..
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
gonosz1hal Tolmácsot! Tolmácsot! 2014.11.11 11:55:36
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
Varga Dönci már jópár posztot írt nekünk, íme egy újabb érdekes helyszínen futott maratoni. Jó szórakozást hozzá! - - - Valami tényleg furcsa lehet a fejemben, mert amikor tavaly ősszel egy új, egy napja ismert barátom mondta, hogy ő jövő nyáron marathont fog futni…..
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
gonosz1hal 2014.06.17 17:39:33
@ex-dr. vuk: azért te is leosztod itt mentálice a közlekedési szerepeket csuklóból... ;)
felvetettem egy problémát, amit azzal reagálsz le, hogy ideje bringázni. honnan tudod, hogy nem bringázok és épp nem egy buszt vezetek minden nap? ami egyébként amúgy is totál lényegtelen a probléma szempontjából, amit felvetettem.
gonosz1hal 2014.06.17 20:37:08
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: ez lenne az un. megoldás: szabályozás, melynek primér célja nem a polgár szopatása, hanem a védelme. és nem kéne ilyen álvitákba bocsátkozni álbiciklistáknak és álautósoknak.
gonosz1hal 2014.06.17 20:49:29
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: egyébként itt konkrétan a motoros a hunyó. Ő az, aki jobb és bal oldalról egyaránt feltünik. Szerintem logikus lenne, hogy ugyanarra az oldalra tereld, mint a bringást, amikor álló kocsisort kerülne, de elfogadva, hogy nem tolhatja le a bringást az útról, vagy álljon be a sorba. Vagy álljon be a kocsisorba araszolni. De az gáz, ha két egykerék nyomtávúra egyszerre két oldalról kell figyelni, és ebben ludasak kicsit a bringasávjellegű jeleket mindenhova kényszeresen odafestegetők is.
A távközlési cég vezérkara szerint Lázár János nem befolyásol semmit, sőt, ellenben kitűnő modell A Magyar Telekom közleményében kifejtette, hogy az Origo főszerkesztőváltása teljesen véletlenül esik egybe a PoP Kedvezményprogram újraindításával. Mint köztudott, a…..
Torkig vagyok azzal az egyre terjedő itthoni közvélekedéssel, mely szerint a hanyatló Nyugatot, amerikástul és európai unióstól lassan megelőzi, kiüti, lenyeli, legyőzi, lehagyja a putyini Oroszország. Mely szerint nekünk lihegve ki kéne szolgálni Vlagyimir nagyurat, mert a jövő…..
gonosz1hal 2014.03.06 10:39:25
„Ha tudnád, mily csekélyke ész szükséges a világ kormányzásához!” (Axel Gustafsson Oxenstierna) Nyugodtan hallgathatunk Oxenstierna kancellárra, hiszen rendkívül érdemdús és tapasztalt férfiú volt ő. Meghatározó figurája volt a harmincéves háborúnak, mint Svédország…..
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..
gonosz1hal 2014.02.25 08:36:14
@von Putri: Basszus, Toller PÉCS POLGÁRMESTERE volt, nyilván igyekszik felfuttatni Pécset, ez a dolga. Sőt!!!! Losonczy BARCS PARLAMENTI KÉPVISELŐJE volt, nyilván igyekezett lobbizni Barcs érdekében, ez volt a dolga. Orbán Viktor ezzel szemben MAGYARORSZÁG miniszterelnöke, akinek egyáltalán nem Felcsút érdekében kellene lobbiznia. Politikusok jellemzően akkor csinálnak ilyet, amikor már visszavonultak, akkor lehet lobbizni a kedvenc dolgokért, nem előtte, mert azt úgy hívják, hogy korrupció!
Miután múlt pénteken kiderült, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium visszajuttatja a vesztes trafikpályázatokat azok feladóinak, arra kértük olvasóinkat, küldjék tovább őket nekünk, hogy összevethessük a nyertesekkel. Időközben sokakban felmerülhetett: fel szabad-e…..
A Vujity Tvrtko kérésére törölt korábbi posztot helyettesítő írás E tematikus, Szerbiával és a többi jugoszláv utódállammal foglalkozó blogon nemrég egyes kommentelők felvetettek kérdéseket Vujity Tvrtko ismert televíziós úságíró munkásságával kapcsolatban. Régi…..
Judit új területet nyit meg: gyógyszeres betegtájékoztató még nem volt, legalábbis nem emlékszem rá. Illetve azt hiszem, én egyszer találtam ilyenben félrefordítást, de még nem sikerült megírnom, tehát addig nézzük ezt: Nagy élvezettel olvasom a blogotokat, de úgy látom…..
Vajon mi lehet az Erzsébet Utalványforgalmazó reklámszerződéseiben, ha azok titokban maradásához még egy gyors törvénymódosítást is elintézett a cég? Karikatúra: innen Jó látni, hogy van hatása az állam működésére annak, amit csinálunk. Persze még jobb lenne, ha ez nem…..
Tisztelt Polgármester Úr, kedves László! Úgy halljuk, a napokban egy bűnmegelőzési program részeként a pécsi börtönbe vitt tanulmányi kirándulásra több mint húsz roma fiatalt, hogy az ott látott viszonyok egy életre elvegyék a kedvüket az erőszakos bűnözéstől.…..
gonosz1hal 2013.05.17 16:35:05
Kedves Amnesty!

Tök rendben lenne ez a levél, csak az a gond, hogy szerintem totál hibás a kiindulási pont. A cserdi polgármester nyilván egy egyszerű, de jó szándékú figura, nem hinném, hogy a pesti polgárt kívánta volna pukkasztani. Ahogy elmagyarázta, a gyerekekkel folytatott asszociációs játékot követően adták ezt a szerencsétlen címet ennek a programnak.

Azt hiszem, nehéz lenne felróni neki, hogy rasszista, melegellenes indíttatásból nyomta volna ezt a dolgot, amit nyilván senki nem vesz észre, ha történetesen nem szólalkozik össze a tv2 egyik riporterével. Neki nem kell magyarázni, hogy nincs cigánybűnözés, mert ezt szerintem jól tudja.

Mi lenne, ha az alapálláson úgy változtatnátok, hogy feltételezitek, nem feltétlen egy PR-hős ez a Bogdán nevű? Ha adnátok neki egy esélyt, hogy elmagyarázza, mit is akart voltaképpen ahelyett, hogy most ország-világ előtt megalázzátok?

Még csak az sem biztos, hogy egyáltalán átlátja ezeket a dolgokat. Miért nem lehet felhívni telefonon és beszélni vele? Én megtettem. Meggyőzött arról, hogy nem jártak ilyen ordas dolgok a fejében.

Gondolkozzatok el azon, hogy tényleg ő-e az a közszereplő, akin példát kell statuálni. Mert basszus, én ezt itt, ebben a történetben pont nem látom.

Ja, olvassátok el Malouf Taniosz sziklája című könyvét. Ajánlom ehhez a szörnyű legyekura-jelenthez, aminek ti is akaratlan résztvevői lettetek.

Üdv:

egy igen régi, kitartó Amnesty-támogatótok
A Magyar Televízió a közszolgálat fellegvára, az utolsó erőd, ami a magyar kultúra érdekeit védi a kereskedelmi média sötét erőivel szemben. Nehéz küzdelem ez, hiszen a magyarság lelkéért indított gonosz seregben ott ordít vérszomjasan Berényi András, kifent műkörömmel…..
Némelyek tehát ama csínatlan nyelvnél maradnak meg, melyet dajkáiktúl tanúltanak; némelyek saját tetszések szerint tesznek nyelvünkben változásokot...