Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naxalite

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC egyik adása lábjegyzet a médiatörténetben. A tévés műsorvezető tizenhatszor tette föl ugyanazt a kérdést a verejtékező miniszternek. Tegnap este Kálmán Olga, az Egyenes beszéd műsorvezetője beállította a világcsúcsot.   Az interjú kiindulópontja a…..
Naxalite 2013.09.04 10:43:27
@Virág et.: "Jobbikot szándékosan nem hívnak meg."

De azért ugye ez a demokratikus, igazságos, kiegyensúlyozott oldal? :))) Mármint az ATV, és ezen belül az egyenes beszéd. Az, hogy több mint 800.000ezer szavazó által parlamentbe szavazott pártot szándékosan - és milyen elegánsan! - figyelmen kívül hagynak, nyilván ezt támasztja alá.
Az Alföldi Róbert által rendezett István a király pénteki bemutatója ismét alkalmat adott arra, hogy szembesüljünk az ország végletes megosztottságával. Az ellentüntetők kórusban buziztak, a liberálisok szörnyűlködtek, az indexesek meg készíthettek egy újabb videót, amin…..
Naxalite 2013.09.02 19:48:16
@milyen szép a Vértes, ó:
Mondom máshogy; miért van az, hogy a másik oldal részéről teljesen elfogadható ha vannak érinthetetlen, tabu témák, míg a "mieinkkel" mindent szabad?
Az pedig szerintem tökéletesen példázza a hazai és az usa helyzet közötti különbséget, hogy amíg mondjuk az usa-ban gond nélkül leadhatták a "Zsidótáborban/jewbilee" című South Park részt, idehaza anno a mazsihisz betiltatta.
Próbálgatni? Mondjuk egy olyan darabot, ahol reálisan meg van jelenítve a zsidóság szerepe a tanácsköztársaság létrejöttében és annak áldásos tevékenységeinek bemutatásában? Ugyanmár, az utolsó náci-fasiszta rendező-színház-néző lenne aki ezt fogyasztaná, és ezt te is tudod, én is tudom, mindenki tudja.
De tessék, egy újabb példa: www.youtube.com/watch?v=84O10uEjjuY
Szintén a mazsihisz kérésére betiltatott dokumentumfilm. És ezek csak most, egy fél pillanat alatt beugrott példák a kettős mércére, ennyire nem nehéz találni ilyet. Érthető már miért teljesen erőtlen és hiteltelen ha ez az oldal papol elfogadásról akkor, amikor a számunkra kényes/fontos témákat feszegetik-értelmezik át?
Naxalite 2013.09.02 19:51:01
@nál: Általánosan értelmezendő mondat, nem egyénre szabott, de örülök hogy ilyen komoly fogást sikerült találnod a mondandómon, grat :)
Naxalite 2013.09.02 21:23:24
@Apeiron: ki a fasz az az Apeiron?
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Naxalite 2013.08.24 17:38:37
@Csehszlovák Kém:
Ha ez a mérce, ilyen alapon nem értem neked is miért olyan zavaró ez a Csatáry téma. Az elmúlt 60 évben öltek meg valakit mo.-n azért mert zsidó származású? Köszöntem ;)
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
Miután Szaniszló Ferenc kitüntetése után kirobbant a botrány, Balog Zoltán először kijelentette, hogy nem volt tisztában az Echo TV-n konteókat gyártó szerkesztő huszonegyedik századi tevékenységével, utólag viszont nem tehet semmit, a díjat vissza nem veheti. Néhány nap…..
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
Mi magyarok szeretünk siránkozni, még  nemzeti himnuszunk is a balsorsban jelöli meg  történelmi  hányattatásaink okát. Ezen szemléletnek a jobboldal módfelett örül, és -meg nem erősített hírek szerint- Hoffmann Rózsa már el is rendelte, hogy a balsors…..
A Hallgatói Hálózat egy pártfüggetlen civil szervezet, ami a fiatalok önszerveződésére alapulva hierarchia nélkül képviseli az oktatásban résztvevők érdekeit. Tagjaink között ugyanúgy vannak liberális és konzervatív, mint vallásos és ateista, úgy nevezett jobb és baloldali…..
Naxalite 2013.04.22 19:58:12
@semmiextra:

Index címlapok, heti hetes, rtl klub híradó stáb külön ráállítva még azokra a megmozdulásaikra is, ahol annyian se voltak hogy élőláncot alkossanak.

De persze bunkó, primitív trollkodás bármit is feltételezni ezek alapján arról, hogy merre is húzhatnak, és vajon a kilépett tagok mely pártokhoz jelentkeznek majd :)
A szavazati jog kiterjesztésével ezentúl a határon túli magyar közösségek is a kampány célpontjai lesznek. Ezen szavazatoknak azonban csak egy kifejezetten kiélezett választási eredmény esetén lehet jelentőségük: mindössze 1-3 mandátum sorsáról dönthetnek a 2014-től…..
Naxalite 2013.04.11 16:19:51
@én már a fény gyermeke vagyok:

azért te sem gondolod komolyan hogy egy ausztria - szlovákia párhuzamot vonj bármilyen téren is :D
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
Naxalite 2013.04.05 16:34:33
@Orbán Diktor:

Grat a stílusodhoz.
először.

Másrészt külföldön tényleg nem sokat mondanak ezek a nevek senkinek, a maguk holdudvarán kívül.
másodszor.

kedves művelt blogolvasó :D
Nem nehéz kitalálni, hogy hol született döntés a Magyar Nemzeti Bank elleni büntetőfeljelentésről. Igazából elég három apróságot figyelembe venni, hogy egyértelmű legyen: a Simor András ellen elkövetett karaktergyilkosság talán utolsó húzásáról van szó. Szegény…..
Naxalite 2013.02.22 11:22:31
@kukatr: Méretes tájékozottságra vall Argentínát és Görögországot összehasonlítani. Végtére is mindkét országban süt a nap.
Ami nem sikerült sokáig senkinek, azt a Jobbik és csatolt mindenféle ifjúsági részei megoldották egy nap alatt. A pártkötődésű ELTE BTK HÖK előbb Garbai Ádám vamzerkedésével kínálta föl magát turhatáblának, árulkodását ráadásul Mezey Barna rektor a "súlyának…..
Orbán Viktor szerint a magyar gazdaságban hat mutatóból öt rendben van, tehát összességében nincs min aggódni, jól állunk:  "A magyar gazdaságban 5 mutató (államadósság, hiány, külkereskedelmi mérleg, folyó fizetési mérleg, foglalkoztatás) rendben van, egy…..
Naxalite 2013.02.16 12:18:13
@Vitéz László:

ha értene valamihez nem "álami" mukahelyen dolgozna?

Igazi, vérbeli, suttyó gyökér vagy. És remélem ahányszor hivatali ügyet kell intézz, mindig, kivétel nélkül a magadhoz hasonlókkal találkozol majd, tudod, akik ha értenének valamihez nem "álami" munkahelyen dolgozna ;)
hacsaknem Európa levelét megírta 2013.02.01 16:01:10
Michael Haneke, Elfriede Jelinek, Matthias Hartmann... Nem tudom, Balog Zoltán hallotta-e a nevüket eddig, de mostantól remélem nem fogja elfelejtni. Ha elvbarátait kérdezi, ők azok, akik kintről megmondják a tutit, beleszólnak a dolgainkba az aljas balliberális, nemzetáruló…..
Naxalite 2013.02.02 11:19:34
@tucano: Csodás, erőltetett röfögés, az ilyen jellegű szövegeknél mindig azt mosolygom, hogy a lényegi, komolyan vehető hozzászólásokra egyáltalán nem reagál, csak úgy vakvilágba-pusztába kirakja a(z általa vélt) tutit. Mer' mé' ne, há' én vagyok a felvilágosult kultúrlény, többiek meg csak mondják a maguk faszságát.
Naxalite 2013.02.02 11:39:57
@autognomia: Előttem már többen, többféleképpen leírták hozzászólásokban, fölöslegesnek tartanám leírni ugyanazt, más szavakkal. Mellesleg mint látod Tucano hozzászólására reagáltam.
Zsidózást, komcsizást ismered? Mondjam azt hogy én meg a fasisztázást, kirekesztősdit, nácizást, antiszemitázást ismerem? :)
Naxalite 2013.02.02 13:39:28
@tucano: Logikád kérlelhetetlen. Grat-grat, fölényed nyilvánvaló és megbonthatatlan :)
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
Lefosta a bokáját a Jobbik, egyre több szlovák állampolgár él Rajkán, húúú. A beszariak tik vagytok, iszik még szlovák katona lova a Drávából! (Képen: Dvojjazyčné Južné Slovensko - Hol a szlovák felirat?) Képzeljük el, hogy Orbán Viktor és Vona Gábor autóján csupán a…..
Naxalite 2012.10.23 15:10:49
Fospisztollyal lövöldözik a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala, hatástalan nyilatkozatot ad ki, közben a szlovákiai magyar pártok mélyen kussolnak. A szlovákiai közvélemény szemében, lassan, de biztosan Vona Gábor-féle Jánosíkká válik Marian Kotleba. A magyar nacionalisták keresik…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
Naxalite 2012.08.13 11:53:17
@rockjano:

"Ez kemény de sajnos igaz... legalábbis többségében, de mondjuk a kijelentés elnézhető egy ilyen fiatal embertől..."

Mi az hogy elnézhető? :))) Ti tényleg ennyire betegek vagytok? Jószerével úgy reagáltok erre az egészre mintha anyázott volna. "Elnézhető." Tényleg, hölgyek urak, mindenki nyugodjon meg, Gyurta Dani ugyan magyar, és szót emelt MINDEN magyarért, de nézzük el neki, fiatalság, bolondság, majd kinövi, nem? :))
Naxalite 2012.08.13 12:14:09
@rockjano:

miért, ezzel így mi a gond?
Naxalite 2012.08.13 12:32:21
@rockjano:

Elborult világképed lehet, ha szerinted párttól,vagy politika oldaltól függ az hogy kinek milyen nemzeti érzelme vannak, főleg egy ilyen kérdésben.
Jó hogy nem ír a baloldal egy saját himnuszt, hogy azzal fejezzék ki a nemzeti érzelmeiket, esetleg külön baloldali sportolókat küldenek az olimpiára, talán még ez lenne a megoldás nem?
Itt a baloldal sárosságáról egyértelműen beszélhetünk, amiért egy ilyen nyilatkozat után úgy kezelik több blogon is Gyurtát, mintha Jobbikos képviselő lenne.