Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jéghercegnő

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 goldenapple a facebookon. Soha ne mondd, hogy soha, de most nem lesz. Az új honlapot tervezgetem, rajzolgatom az ötleteimet, szóval most az minden időmet lefoglalja.Tegnap vettem egy pasztellkréta készletet: kíváncsi vagyok, mihez kezdünk egymással. ..
Minden, ami... Ez már nem 2011.02.01 08:08:00
 Rozgonyi Cicelle, csak a maró, fájó, keserű epe.Amikor szembesülsz azzal, hogy az emberek gyávák, nem merik felvállalni a véleményüket, egyedül hagynak egy ütközetben, amibe nem egyedül indultál és a másik meg röhög a markába, hogy lám-lám, nincs mögötted senki...Az…..
Minden, ami... Nude Kiss 2011.01.25 09:58:39
Számomra ez a szájfény lett a nyertes:Essence xxl- Nude Kiss árnyalat.Ár-érték arányban simán veri bármelyik nagy nevet, nagyon fincsi illata van (nekem égetett cukorra hajaz) és persze szép a színe.  ..
Minden, ami... Itt az ideje 2011.01.11 12:59:03
egy kiadós szaunázásnak.Úgy döntöttem, hogy ma, mikor elment az utolsó vendég is, bekenem magam feszesítő olajjal, majd egy nagy pohár vízzel és egy Marie Claire-el bekuckózom a szaunába és nem csinálok semmit, nem gondolkodom semmin, nem tervezek újdonságot, csak izzadok és…..
Minden, ami... Nincs nagyobb 2010.12.15 11:30:24
 elismerés, öröm és boldogság egy tanár számára, mint amikor látja megérkezni, beérkezni a tanítványát.Ez történt most velem.Az egyik tanítványom, aki tőlem tanulta meg a sminkelés csínját-bínját, apró fortélyait, a kormányszóvivő sminkese lesz.Kell ennél nagyobb…..
 már ezektől az év végi plakátoktól..."menekülj a hétköznapok...", "pihenj...", "kapcsolódj ki...", "mindennapok fárasztó forgataga..."Szeretek dolgozni. Mindig szerettem dolgozni. Persze van, hogy elfáradok, van, hogy kimerülök és van,…..
Minden, ami... Nem modell, 2010.11.09 10:07:21
nem híres, hús-vér ember, mint Te vagy én. Megjutalmazta magát egy portfólióval. Miért? Mert fiatal. Mert szép. Mert szeretett volna pár igazán jó képet magáról.Újra és újra elmondom: nemcsak a 41 kilós csitriket szereti a kamera, sőőőt..., szóval Lányok, aki ilyesmiben…..
Minden, ami... 2010.10.25 08:07:00
 Úgy 3 hete keresett meg a Kifőztük szerkesztője, hogy lenne-e kedvem írni a karácsonyi különszámba valami sminkelőset, készülődőset. Az egész anyag (rengeteg recepttel) némi pénzadomány fejében letölthető, a befolyt összeget jótékonysági célra fordítják: az…..
Minden, ami... A múlt hét 2010.10.14 10:19:00
 a meglepetések jegyében zajlott. Bizony ám. Először ettem igazi, gyönyörű, harsogóan pink macaroon-t, és -bár eddig nem értettem, hogy mi ez a hiszti ekörül a süti körül- jelentem, megvilágosodtam. Valami isteni! Kaptam még egy pink orchideát is, és most, hogy a mai…..
 hogy tegnap délután mi járhatott a vendégeim fejében. Rég mentem ennyire csapzottan dolgozni, de büszkén jelentem: délelőtt futottam-szaunáztam. Álljunk meg egy percre, figyelmezzél szavamra, gyermekem: futottam. F-U-T-O-T-T-A-M. Én. A parkban. Önszántamból.Nem mondom, hogy…..
jéghercegnő 2010.10.06 17:39:57
@Cider: ahh csak innen lehet rendelni? (sajnos se én se ismerős nem tudja megoldani kártyás fizetést). gondolom nem lehet ilyen jó dolgokat Magyarországon venni boltban.. :(
Minden, ami... A hétvége 2010.10.05 08:19:00
a csizma-, cipővásárlás jegyében telt: Medvi is és én is jó pár lábbelivel lettünk gazdagabban (4-6 az arány azt hiszem, természetesen ide billen a mérleg nyelve. Soknak tűnik, de szuperszépek/szuperakciósak/szupermegérték voltak és Barnus annyi időt töltött csendben a…..
 csak nagyon sűrű most a dolog. Onnan kezdem, hogy borfesztiválon voltunk. Azt hittem, hogy laza másfél órára kimegyünk, tologatom egy kicsit a babakocsit és aztán hazajövünk, de nem, mert délelőtt 11-kor már ott voltunk, viszont haza csak 10 után értünk. Egy szó mint száz,…..
Minden, ami... Elmaradtam 2010.08.16 08:09:00
 Leginkább érdeklődésem hiányában.Olyan semmittevős-de-készülős napok vannak mögöttem, tengek meg lengek, pangok, úszást nézek ésmosolygok, mikor leszállok a 9-es buszról. Megyek a körúton és úgy érzem magama fáradt nyári napfényben késő délután, mintha én is Pál…..
 mióta megszületett a kisfiam. Eddig is dolgoztam ugyan, de csak úgy "szinten tartottam" a munkáimat, most azonban nagy terveket kovácsolok: átalakításról, új projektekről álmodozom.A bor, a szépség és divat kapcsolata már régóta érdekel, most ez a házasítás egy…..
 és eszembe jutott, mennyire szerettem ezt a fotózást. Hinnéd, hogy ezek a modellek fejenként bevágtak egy party size pizzát? ..
Minden, ami... Végre valahára 2010.06.28 09:14:26
 süt a nap. Komolyan mondom, eddig még beszélni se volt kedvem a nyári sminkekről, nemhogy leírni bármit is ezzel kapcsolatban.Most azonban rengeteg barátnőm, vendégem utazik, és felteszik a nagy kérdést, hogy az itthoni smincuccokból, amit csak egy komplett ikarus busz tudna…..
 dolgot csináltam múlt szombaton. Kedvenc lovas-kaszkadőr (nekem az már bőven annak minősül, hogy fel tud rá ülni. emlékszem egy ominózus szilvásváradi kirándulásra. nem tudom, hogy a Szedres névre keresztelt ló, vagy az Ági névre keresztelt kislány félt jobban.), no…..
Minden, ami... Tudom, 2010.05.31 14:21:00
 mostanság nem sokat írok. Ez persze nem azért van, mert nem történik semmi. Sokal inkább az  az oka, hogy nagyonis sok dolog zajlik épp és én semmi mást nem csinálok, mint próbálom fejfájás nélkül megúszni a mindennapokat.Úgy fest, Medvi végre lettett a kombi opel…..
jéghercegnő 2010.06.03 07:41:46
@neomatsek:
annyira egy cipőben járunk :) tegnap volt a végső szóbeli vizsgák, s a lakásban 1 hét felgyülemlett szennyes ruhái, edényei kacatjai a lehető legmeglepődd helyein bukkantak elő.. :D foganasítani kellene, vizsga időszakban, nagy gyereknevelés idejében, és sok-sok munka idején automata robot takarítót, aki amíg Te tevékenykedsz, takarít, mosogat, port töröl, mos, főz, vasal... Te jó ég már be se fér az a akasztós szekrénybe a sok vasalatlan... XD Hosszú lesz ez a hétvége is.
Minden, ami... Hova sietünk? 2010.05.25 10:25:39
 ... szaladok, megeszem, aztán rohanok, bocs, most le kell tegyem, mert rohanok, nem érek rá, mert ezer dolgom van, szaladok bevásárolni, hogy kutyafuttában megegyem, amit főztem, és rohanok a fodrászhoz, majd a fodrásztól, a kozmetikusnál a nyugtató masszázs után úgy pattanok…..
jéghercegnő 2010.05.25 16:48:53
s ha már fagyizás, remélem nem baj ha elmesélek egy kis történetet. Párommal tegnap Pesti Dunaparton sétáltunk, s már nagyon megéheztünk egy fagyira, de mindenütt csak a méregdrága C.D. márkájú volt, még a Gerbauld-ba is. Azt hittem legalább nekik van saját, de nem... Végül beértük a sokadikkal, aminek igazán nem sok köze volt a gyümölcsfagyihoz, de akkor ez már nem számított. De amint eljutottunk a ferenciek teréhez az Erzsébet híd lábánál megpillantottunk egy kis cukrászdát, (Molnár néven), és egy bajszos fiatalember (nem a tipikus arcodba mászó fiatal, akinek a nyelvét a popódból kell kihúzni) egy igazi uriember kínálgatta éppen idős néniknek a kürtös kalácsot, s amint megláttuk egyszerre kiáltottunk fel, hogy neee itt kellett volna fagyizni: üvöltött a helyről, milyen mesés. Be is tértünk, de fagyi már nem volt, helyette kürtös kalácsot ettünk: picit csodálkoztam, hogy nem azonnal sütöttet adtak, hanem celofánosat, aminek elég vastag volt a tésztája, és semmi kristálycukor hegy, de minden gyanakvásom szertefoszlott amikor beleharaptam abba a csodába. Jobb szó nincs rá, isteni! Elbeszélgettünk velük, és kaptunk fagyi kóstolót: mintha friss vidéki eperbe haraptam volna bele! Nagyon kedvesek, és vannak regisztráció esetén kedvezmények is! Én mindenkinek csak ajánlom, aki igazo finom kürtöskalácsot, vagy fagyit akar enni. Bocsi, picit hosszú lett, s ez tényleg nem a reklám helye! honlapjuk is csak kínálja a lehetőséget
 ... no meg a dalra? Nils Holgersson, ottrepülmártonlúdon.Imádtam Szmöre róka, Nils és Márton liba kalandjait. Csak a főcímmel nem voltam kibékülve. Értettem én, hogy Nils már ott repül, szárnyal fenn a magasban, de nem tudtam, hogy mi a szar az a tonlúd?Mi az, hogy ott repül…..
Minden, ami... Zanzásítva 2010.03.02 09:22:48
már a másik blogon is írtam, most nem olyan jó.Nyűgös vagyok, ami majd elmúlik, de amíg nem, addig csak szenvedek és ezt ragasztom át a környezetemre is. Egyszerre vagyok túlhajszolt és unott, egész nap meg nem állok, mindig csinálok valamit, és mégis netezek és barangolok a…..
Minden, ami... Már egy ideje újra 2010.02.23 20:11:00
 megy a tévében a L'Oreal Double Extension reklámja. Nem új jelenség ez, megszoktuk loreáléktól, hogy újra meg újra piacra dobnak valami régit, de akkora kampány övezi, mintha vadonatúj világszabadalom lenne.No ilyesmi ez a spirál is. Volt már egy pár változata, nekem…..
 gyermekeként jelentem meg a rendezvényen. Bizony. Haj-smink-ruha a cuki '60-as évekből, a test pedig... hát... mindenki fantáziájára bízom.Nyomokban nőt tartalmazhat.Ezt a posztot egyébként megírni a legnehezebb, szuszogva hörgök az ágyban és próbálom kiheverni, hogy…..