Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kattica005

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Még márciusban döntöttünk úgy, hogy az idei Föld napjának hetén szervezünk egy információs hetet a Greenpeace felépítéséről, tevékenységeiről. Minden este meghívott vendégeink voltak, kampányfelelősök: hétfőn Stoll Barbi, kedden Vay Marci, szerdán Zmeskál Zita,…..
Vaskos hetvenes évek, falusi környezet, a magyar beat aranykora egy kis countryval vegyítve. A sokhónapos szürke füstködtől szenvedő lelkünknek külön örömöt jelenthetnek a gyönyörű nyári képek. ..
Nem fogunk átmenni cukiságblogba, bármennyire is erős gyakran a kisértés, de ezt muszáj. ..
Kattica005 2011.03.05 23:46:44
:O
Kalandvágyó népség vagyunk, elmentünk támogatókat toborozni az atomvárosba, Paksra. Ablakra tapadó rendőrök, halálra vált pincérlányok, nappal is égő közvilágítás, villannyal fűtő, rémült és gyanakvó város kisérte támogatótoborzóink minden mozdulatát.Városi…..
 2011-ben elsőként a szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola tanítás nélküli napjára, az úgynevezett Tömörkény napra kaptunk meghívást. Minden évben megrendezik ezt a különleges napot, amikor is különböző előadásokon vesznek részt a…..
Számos, a biodiverzitás, az emberi jogok és az éghajlat védelméért harcoló, valamint az őslakosokat képviselő civil szervezettel együtt a Greenpeace felszólította Indonézia és Norvégia kormányát, hogy számolják fel a kiskapukat abban az egymilliárd dolláros megállapodásban,…..
  Június 19-én, szerdán délután 2 órakor értünk a szegedi, Sándorfalvi úti hulladékválogató üzemhez, amely közvetlenül a hulladéklerakó mellett található. Ebben az üzemben Szeged, és a vonzáskörzetében található számos település szelektíven gyűjtött hulladékát…..
 SZINes blogbejegyzés 2010   Sziasztok! Sanyi és Betti vagyunk, még soha nem jártunk eddig a SZIN-en. Sőt még semmilyen fesztiválon sem. (Na jó, Sanyi 10 évvel ezelőtt már járt egyszer a Pepsi szigeten.) Bár erre nem emlékszem már kristály tisztán (:)), a…..
 Csodálkozom, hogy ebben a témában nem született még írás. Bár őszintén szólva annyira még sem csodálkozom, mert alapvetően ez az, amiről nagyon kevés szó esik.Támogató toborzás….. miért mellőzött annyira ez a téma? Mindenki beszél a Greenpeaceről, az…..
Tegnap (2010/6/12) 11 órától fél 6-ig Szegeden, az Árpád téren állomásozott a Greenpeace csapat a legújabb, megújuló energiaforrásokat népszerűsítő túrájának keretein belül. Hajnalban érkezett meg egy tucat aktivistánk Pécsről, ahol az előző napot szintén standozással…..
Sisso - Gályabál - részletek „… a nő már nem megy ki a lakásból többé, benépesíti a kényszerképzeteivel, a fürdőszoba tükörnél állva, a férfi még mindig ott árválkodó borotvájával lenyúzza a lábáról a bőrt, aztán egyre beljebb halad, végül…..
Kattica005 2009.11.12 20:37:02
by ygga..
Kattica005 2009.10.17 15:41:56
:D
"Akkor majd Eszter meztelen lesz,Csak önmaga, kilép a fénybe,És akkor Eszter elkezdődik,Mikor már azt hiszik, hogy vége."- Versvasárnap rovatunkban ezen a héten Kiss Judit Ágnes négy versét adjuk közre. Eszter balladája Eszter igazi, rendes asszony,Eszter jámbor…..
"De voltak éjszakák, amikor hiába várta a színes álmokat, felrezzent furcsa hangokra, és sehogy sem találta a helyét a régi ágy horpadásai közt. Ahogy múltak az álomtalan percek, érezte, hogy egyre jobban sürgeti valami, ki kell menni, ki a sötét, jeges udvarra, vagy az ajtó…..