Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natours

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Guns N" Roses hosszú évek óta Axl Rose különcködésével egyenlő, amit még a tizenakárhány év szünet után kiadott Chinese Democracy sem volt képes tompítani. Pedig különcködésben jó volt a zenekar régebben is, hiszen már a második sorlemezre (a Liest nem számoljuk…..
Eredetileg a svájci bicska és a nagy magyar benzinkútlánc kapcsolatáról szerettem volna egy pikáns történetet elmesélni, de a tegnapi rögzített árfolyamos végtörlesztős bejelentés után ebből csak Svájc marad, meg az ő jó öreg devizájuk. Majd talán visszatérek egyszer a…..
Natours 2011.09.11 09:34:59
Június 2-án lesz 70 éves Charlie Watts, a Rolling Stones dobosa. Kora miatt akár nyugdíjba is vonulhatna, de a Rolling Stones ütőseként ma is aktív. A londoni teherautósofőr fia kiskorától dobolt minden keze ügyébe kerülő tárgyon, mígnem szülei vettek neki egy dobkészletet.…..
Natours 2011.05.31 14:50:31
Tizenhét országban - köztük Magyarországon - nyitott a DVD eladási listák első helyén az AC/DC Live At River Plate című koncertfilmje; a HD minőségben forgatott DVD-t 2009 decemberében rögzítették Buenos Airesben. A koncertfilm minden idők egyik legsikeresebb hard rock zenekara, az…..
Natours 2011.05.23 18:09:34
@rockjano: Igen, nekem BD-n van meg, azon valóban HD.
Évek óta gyűjti a Smart-pontokat, de semmi értelmesre nem tudja beváltani? Mastodon megtalálta az ideális, soha vissza nem térő ajándéktárgyat, amire elverheti! Mobilos kép (bocs a minőségért) a Duna Plaza Smart Pont Centrum kirakatából... akinek van már, megírhatná, hogy a…..
Natours 2011.03.08 13:10:15
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész…..
Rövidhullám Akadályok 2011.01.01 14:15:00
Sajnos azt tapasztalom, hogy egyre több készüléket szerelnek úgy, hogy Te, mint egyszerű kis felhasználó ne tudd szétszedni. Épp ma akartam megkeresni a Satellit 700-asomban azt a kapcsolót, melynek az elemtartóban kéne lenni, hogy tudjam tölteni az akkukat, de sajnos nem tudom hova…..
Natours 2011.01.27 09:03:21
www.csavarhuzok.hu

Szerintem itt ...
Az első (saját-)motoros szezon után végignéztem, mit kellett még venni a Honda mellé, hisz eredetileg az volt a duma, hogy olcsón fogok motorozni, hogy megérje. Mármint ne költsek többet a projektre, mint amennyit a nem autózással megspórolok. Egyszer már írtam erről, már ami a…..
Mindenekelőtt elnézést kérek lelkes olvasóimtól, hogy egy ideje nem volt új poszt, de hát a kampány lekötötte minden kapacitásomat és valójában most is csak egy percre ugrottam be tehát rövid leszek. Mentségemre szóljon, hogy az elmúlt hetekben keresztül-kasul jártam az…..
Natours 2010.04.12 18:46:38
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
AC/DC – Backtracks (Sony Music) Az elmúlt bő egy év az AC/DC-ről szólt a rockvilágban. Arról az AC/DC-ről, aminek még a Metallica hihetetlen mértékben túllihegett lemezmegjelenését is sikerül elhomályosítani tavaly ősszel. Maga a Black Ice album, valljuk be, nem az 1973…..
Legalábbis a friss pletykák szerint Mr. Tarantino nem szeretne lemaradni a karácsonyi vásárlási lázról, így még az ünnepek előtt piacra dobná a Becstelen brigantyk Blu-ray és DVD változatait. A Den fo Greek online magazin szerint a megjelenés dátuma az Egyesült Királyságban…..
Natours 2009.10.17 14:54:27
Az októberi DVD és Blu-ray megjelenéseket összegző táblázatunkban még nem volt benne, ám most, hogy egy olvasónk felhívta rá a figyelmet, úgy éreztük, érdemes egy külön bejegyzést áldozni a Gladiátor c. film hamarosan megjelenő Blu-ray változatainak bemutatására. Igen, nem…..