Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wezo

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy ügyvéd barátom, Zoli, aki – hogy is szól az a szőke nős vicc? – nagyon szereti, de nem érti az autókat. Élete legjobb döntését hozta tehát, amikor tíz évvel ezelőtt vett magának egy Volvo Amazont, hiszen az stílusos, jó vezetni, nem romlik el. Zoli hosszú…..
Az Audi szívében, Ingolstadtban jártunk, és ha már ott voltunk a Tech Dayen és a sebességkorlát nélküli autópályák mellett... nos, raktuk alájuk a tüzet rendesen. Vélemények az azonos című írásunkról...
A közösségi oldalak új szolgáltatásait nem szeretem, és most finoman fejeztem ki magamat. Az egész arról szól, hogy minél több időt töltsünk el rajta, és ezzel növeljük az oldal bevételeit. Nagyon addiktív az összes rajta található játék, valamint tele van olyan teljesen…..
Belsőség Kulturált ijesztgetés 2008.09.11 14:32:00
A BBC legendás közlekedésbiztonsági riogató kisfilmjeit sokan ismerjük. Ezúttal lengyel feliratozással és a Metallica aláfestésével találtunk rá. Aki még nem látta, nézze meg: fontos lépés az ésszel közlekedés felé vezető úton. Oké, nem olyan sokkoló, mint ez: de nem…..
Azt ugye megírtuk, hogy mennyi idő alatt nyitható az Audi A3 Cabriolet vászonteteje. De vajon hány másodperc alatt lehet becsukni az akusztikus tetőt? Az nyer, aki először írja meg kommentben a jó választ, de csakis akkor, ha előtte Indapasszal bejelentekezett. Utána pedig itt várja a…..
Wezo 2008.06.12 03:04:41
Jó reggelt kívánok! Remélem, hogy mindenki kellően kipihent, mert nem az lesz a válasz, hogy 3 ajtós, 5 ajtós és kombi. Valami egészen más lesz a válasz. És autóskártyát lehet nyerni vele. Nézzék csak meg ezeket a gyönyörű autókat! A két sárgát, a pirosat meg a kéket. Igen,…..