Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balu9

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Paperality! 2010.07.22 14:13:47
Van ez az animációs technika, aminek most nem jut eszembe a neve, de az a lényege, hogy színes papírkivágásokból állnak össze a figurák, és a képkockákat egyesével állítják be az animátorok. A látványvilága valahol az igénytelen és az aranyos között van félúton; olyan,…..
Kicsit túllépve azon, hogy mi történt pontosan a gázai segélyhajón, ki lőtt először, illetve legitim-e a blokád vagy nem, kétségtelenül az az érdekesebb része a sztorinak, hogy az izraeliek kezdik keményen elszigetelni magukat nemzetközileg. Akár igazuk volt ebben a konkrét…..
balu9 2010.06.03 20:14:11
@Bölcs Lázadó: uccsó mondatod maga az igazság!!!!
"Európa meghódítása két keréken"  Mottó:" Nem a cél a lényeg, hanem az út maga"  Kik? -Keresszegi Petrás Előd & Benedek Lehel Mikor? -2010 Május - 2011 Augusztus(15 hónap) Cél? -Európa(30 ország)Jármű? -Kerékpár(31.000 km)  …..
Végállomás felé tart trikolóros kisbuszunk, ugyanis utolsó körébe fordul a francia bajnokság. Nincs már kérdés válasz nélkül, de azért ne hagyjuk nyitva dolgainkat. A huszonnégy órás napok hátránya, hogy viszonylag keveset lehet meccsnézéssel és blogolással tölteni, főleg,…..
A Bors információi szerint az RTL Klub meghallotta a rajongók sirámait, és visszaveszi a tiltott reklám miatt ideiglenesen kiírt Rékasi Károlyt a Barátok köztbe. A bulvárlap úgy tudja, hogy Bartha Zsolt megformálója már újra forgat, és annyira betartja a titoktartási…..
balu9 2010.05.02 20:18:25
@akurvaanyád: jeeesssszzz Kalóz Jack!!!! abba volt a Büdi nevű patkánya:)))))
Megérkezett a vadnyugatot járó, eltorzult arcú képregényhős filmadaptációjának első előzetese. Jonah Hex feleségét és gyermekeit meggyilkolják, ő maga pedig megjárja a túlvilágot is, de a bosszú által vezérelve, különleges képességek birtokában tér vissza. Josh Brolin…..
Share | Te is a lakásban tartod a bringád? Éjszaka kibotorkálás közben (fájdalmas) nekimenés, (magad összekoszolás), felborítás, más dolog összetörés, anyázás... Hogyan tárolod? Miért úgy? Hol lehet kapni? És megannyi praktikus válaszért kiáltó kínzó kérdés.…..
IDDQD Szerdai retro: Commando 2010.03.31 14:30:00
Eheti retrojátékunk a Commando, amit azért választottam ki, mert szeretnék eloszlatni egy félreértést, ami nemrég egy kommentben érkezett. Eszerint Rob Hubbard, a C64-zenék egyik királya (a másik Jeroen Tel) remek zenét írt a játékhoz. Na, ez nem igaz. A mondat helyesen: Hubbard…..
balu9 2010.03.31 21:37:27
@Linkovic Csumoszky: nekem is "Sziget" néven futott, sztem az lesz az. halat fogni,vizet gyűjteni és deszkákat szedegetni a vízből mert x nap után egy szökőár elpusztította a szigetet..nna és a spy vs. spy és az operation wolf mikó lesz????:)
Emlékezeteset szívott Barnabás, amikor az Allee Electro World áruházában vett egy - természetesen új - laptopot, amiről kiderült, hogy természetellenes módon mégsem zsír új, hanem használt. A szolgáltató Homár most a a nagyközönség elé tárja X.Y. levelét, aki azt állítja,…..
Annyi jobbnál jobban összeállított évtizedes listával találkoztam az utóbbi napokban, hogy nekem is megjött a kedvem az összegzéshez. A legjobb filmek méltatásával már rengetegen foglalkoztak, és a végeredmény igazából nem lett túl változatos, a legtöbb helyen rendre ugyanazok…..
Nem volt jeges a víz az élményfürdőben. Ez a tételmondata az alant olvasható levélfolyamnak, amivel a keddi posztunkban megszólított fürdőüzemeltető cég Balázs kritikájára reagál. Olvasónk, mint talán emlékeznek rá, azt állította, hogy amikor öt barátjával ellátogattak a…..
balu9 2010.01.06 21:11:25
@megélhetési sünöző - avataros avatar: ja bazzeg tényleg...minden vagy fekete vagy fehér. aki nem nyal segget az pattog...ööcsém egyszerű vagy mint egy barlangrajz
balu9 2010.01.06 21:15:13
@Kis Hableány: ez nem attól függ ki mennyi pénzt hagy ott. a rendes kiszolgálás jár annak is aki 2 zsemlét vesz, meg annak is aki félmilliós plazmatévét. de a seggét nem kell nyalni senkinek. tudod:" minden vásárló király......"
balu9 2010.01.07 08:19:50
@Manyizga: lehet azért, mert csak ahhoz szólok hozzá ami érdekel, esetleg van véleményem is a témáról, nem pedig a szánalmas: batzpapucs/ajtóletépés/palkovicsnélaptopja féle hozzászólók táborát erőltetem.
A szurkolók igazi kedvencei azok a játékosok, akik egész pályafutásuk során csak szeretett csapatuk mezét viselték, magasról téve a médiamogulok, ingatlancápák, vagy olajsejkek euró-millióinak csábítására. Nyilván könnyebb volt aláírnia egy-egy új szerződést Raúlnak,…..
A sorozat tele van olyan jelenetekkel, melyeknek semmi köze az egész részhez (az epic, Peter vs Chciken a másik nagy kedvencem), de talán ez közölük a legdurvább, és a leghosszabb. ..
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
Mintha tegnap lett volna, amikor a váratlan tavaszi hóesésben minden idők egyik legszívszorítóbb futballeseményének voltam szemtanúja az Üllöi úton. A skót játékos hiába üldözi Dombi Tibcsit, aki a tizenegyes vonalra koncentrálva vágtat előtte a labdával, hogy amint az…..
Egy a mai napon kelt részletes tájékoztatásában a jászalsószentgyörgyi AGIP benzinkút tulajdonosa a miheztartás végett arról értesíti a lakosságot, hogy a továbbiakban „az általam üzemeltetett és tulajdonomat képező benzinkutat BEZÁROM A ROMA, CIGÁNY KISEBBSÉG…..
Köszönjük Zsibbantnak az Indáról! Ő igazi arc lehet, hogy ezeket a kordokumnetumokat átküldte. Érzéket robot hang a legizgalmasabb részleteknél, néha kicsit belebonyolódik a saját szövegébe. Igen, ez igazi hangalámondó szinkronszínész, egyszerre nő és férfi vagy bármilyen…..
A gimis-egyetemistás táborozós-utazós filmek főszereplői, hiszen Amerika amint kilépsz a városból elmaradott tahó vidék a filmek szerint. Könnyű felismerni őket, kanadai favágó ing, kantáros mocskos farmer és piros baseball sapka. A divatdiktátorokon szalma cowboy kalap és egy…..
balu9 2009.10.19 22:09:58
@Márai Coelhó: bár én zalai vagyok,de remélem egyszer úgy adódik és eltöri a bibsi fejeden a kapanyelet pár nógrádi/nyírségi/kunsági emberke.
balu9 2009.10.20 19:25:37
@Márai Coelhó: inkább zsírosnyakú tajparaszt, mint uszító zsidó kutya... különben nem is értem mit keresel te még itt, tavaly milyen hisztériát levertél itt a blog nevében szereplő ZS betű miatt...azt hitted itt is a nácikok oltják a kampósorrú fajtádat. nálatok nagyobb rasszistát találni sem lehet, engem max. nacionalistának nevezhetsz, tee izrael fattya..
A panel Sin Cityben már biciklizni se lehet, mert gonosz Boss trikóban vezető anorexiás Gesztesi Károlyok várják az áldozatukat szovjet Mad Max autóikban. A rendőr csávó szerintem belső vérzésben meghalna a mellé ülnék...
Próbálkozik az RTL Klub a Legyen ön is milliomossal. Ezen a héten egy erőlködő Fábryt, és a nyereményük 50%-át alapítványoknak felajánló cölöböket láthattunk. A lóvé felét pedig szépen behúzták, gázsiként. Régen legalább az egészet tovább adták, de úgy látszik már…..
balu9 2009.10.17 12:53:31
Az egy dolog, hogy mindannyian tudjuk, a magyar szuper- és hipermarketek és egyéb nagyáruházak MINDIG csalnak az árleszállításokkal, méghozzá úgy, hogy az "eredeti árnak" nem az akció előtti valós árat írják be, hanem a valaha volt legmagasabbat, vagy egyszerűen egy…..