Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saphena

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
A Bors szállítja mai faszányos bulvárhírünket: VV Olivér netes társkereső oldalon kerít Alekosz haverjának, aki meg a VV után először nála fog héderezni, míg fel nem újítják a villát, aztán visszaköltözik, de állítólag nem a villába, hanem egy luxus lakókocsiba - a VV4…..
comment:com Véget ért a Médium 2011.01.23 11:30:00
Hét évad után véget ért Patricia Arquette főszereplésével készült A médium című misztikus sorozat. Január 21-én vetítették az utolsó részt a CBS-en. Ebben az évadban az eddigi 22 rész helyett már csak 13 futott. Spoilereket itt lehet olvasni.A valós történet ihlette…..
saphena 2011.01.26 13:48:19
A Showtime kábeles csatornának fel kell kötnie a gatyát (illetve jelen esetben stílszerűbben szoknyát), hiszen szükségük van jófajta női főhősökre, főleg, hogy Nancy „Ül a fűben/Spangli” Botwin egyre inkább lesz olyannyira idegesítő, hogy a sorozattal együtt Mary…..
Petit fotózásra ragadtatta, hogy a Teszkóban sajtóhibás gingerbreadet talált. A Homár megőrizte a higgadtságát, nálunk a szerkesztőségben a lift használati utasításánál csak maga a lap van jobban tele hibákkal, úgyhogy annyit mondanánk, hogy kicsire nem audnk...