Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roseb

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök hajnalban busszal útnak indultunk Dániába. A tanulmányi kirándulás célja Holsterbro, Sletten lakópark. Mert ez a hely különleges, egyedi, érdekes, és egyáltalán, egyszerűen fantasztikus. Volt róla egy előadásunk, amiben elmondták az alapkoncepciót, és hogy ez…..
Roseb 2010.05.01 16:36:39
Lomma Lounge Back to nature 2010.02.19 12:11:00
Hétfőn egynapos buszos kirándulásra mentünk Malmö agglomerációjába. Volt ipari területek megújításáról, rekreációs területként való felhasználásáról volt szó. Elég unalmas volt, de nem a téma miatt, hanem mert a svédek egyetlen egyfajta pihenést tudnak elképzelni, ez…..
Ez a poszt egy ötrészes sorozat utolsó darabja. Az előző részek Miért nem vagyok liberális?, Miért nem vagyok nacionalista?,  Miért nem vagyok szocialista? és Miért nem vagyok konzervatív? címmel jelentek meg. Épeszű ember nem kereszténydemokrata. Ki vonná kétségbe, hogy…..
Michael Jordan, David Beckham, NST-Rorschach – de jó ezt kimondani. Idén huszonhárom év után nyert meccset magyar csapat futballvébén, de a huszonhármas számot további számos misztikum övezi, míg nekünk csak egy újabb lépcsőfok a halhatatlanság felé – tovább pörög a…..
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Szerettem volna hozzászólni egy témához, de mire észbe kaptam, poszt lett belőle. Ez már azon egyszerű oknál fogva is idegesítő, hogy most az egészet át kellene írnom királyi többesre. A téma természetesen kényes, hiszen a nemzetközi foci világától elég messzire kalandozok…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Roseb 2008.04.19 14:00:32
Hiába énekeltük anno lelkesen, a föld mégsem dőlt ki sarkából, más szóval nem történt bombameglepetés, továbbmentek, akiktől jogosan elvártuk, hogy így tegyenek. Méltassuk néhány szóval a kiesőket, hiszen ahogy a Roma a Manchester B ellen, úgy a Schalke is helytállt…..
A nemzetközi labdarúgás szempontjából Magyarországon élni nem feltétlenül a legszerencsésebb, ugyanis igazán nagy csapat, esetleg világsztárnak számító játékos csak elvétve mutatkozik hazánkban, és akkor sem feltétlenül kiélezett mérkőzésen láthatjuk viszont. Ennek…..
Nem nehéz eldönteni, hogy az FA-kupa ötödik körében rendezett Manchester United - Arsenal meccset tekintheti-e bárki BL-főpróbának. A válasz nem. A miértre inkább húsz, mint tíz jó érvet tudnánk felsorolni, most mégis be kell érnie mindenkinek kettővel. Egyrészt egy…..
Igen erős Inter- és Real-sejt mozgolódik önök között, tisztelt olvasók. Nem mondhatjuk, hogy nem reális az eredmény, ami az év játékosainak szavazásának végére kifutott, de lenne azért néhány megjegyzésünk, melyben epésen duzzogunk egy sort többek között Palop, vagy…..