Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElsőBajusz

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorsoltunk A nyertes pedig nem más lett, mint Sz. Alex, akivel hamarosan felvesszük a kapcsolatot! Hamarosan indítjuk következő játékunkat, addig is játszatok sokat! Hogy lássátok, mi mások vagyunk: nem lesz 20 perces bevezető a játékról és támogatók felsorolásával sem…..
Betekintést nyerhettek Trevor hulla elrejtési módszereinek kulisszái mögé hála nekünk. Ugyanis megtaláltunk egy videót amit rajtunk kívül csak 182 284-en találtak meg. Tudjuk tudjuk, ne mondjátok, nem kell megköszönni.  Tehát íme Trevor fájdalmas hétköznapjainak felvétele.…..
Nyisd ki a kukát és dobd ki az összes játékod! Mert itt a Grand Theft Auto V! PC-n is kezdheted üríteni a merevlemezt! Kattints és olvasd el a Grand Thet Auto V esszenciáját! Mivel akarsz játszani? Nintendogs-szal? Valami autóversennyel? Vagy úgy akarod, hogy legyen kutyasimogatás meg…..
ElsőBajusz 2015.01.20 14:39:12
@tujasofőr: Az én kedvenc részem a "Az első Franklin, a tróger, aki egy autókereskedésben nyomja, főként garanciális ügyintézéssel foglalkozik"

Garanciális ügyintézéssel :D Beszarok. :D
Emlékszel még a múlt századra? 1996-ra mikor a szőke kigyúrt baromállat egy lábával rúgta szét a disznórendőröket meg a többi rusnyaságot? Bizony: Duke Nukem volt az a szétkokszolt amerikai példakép.  Aki szerteszét lőtt mindent, belehugyozott az összes piszoárba és az…..
ElsőBajusz 2015.01.18 19:46:57
@Dr. Zaius: Örülünk hogy tetszett. Első hozzászólóként vendégünk vagy egy jó kis kerítés festés marató ágyasra az első blog találkozónkon, amit természetesen egy tanyán tartunk majd. Valahol. Valamikor. ;)