Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kgfb

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Kgfb 2011.10.31 17:35:25
Az ember már ki sem mer lépni Bangkokban az utcára. Kezdve ugye azzal, hogy Bangkok belvárosát hetek óta két méteres víz borítja. Aztán itt éheznek, jegyre adják már a tojást és az alapvető élelmiszereket. Az elárasztott utcákon pedig veszedelmes kígyók és hatalmas krokodilok…..
Horthy Miklós két villája is eladó (im) Befejezetlen űrközpont Óbudán (“azóta az épületből minden mozdítható anyagot elloptak.”) Hatalmas oszlopakvárium faragott faállványon (az épületről már volt egy külön poszt, de ezt akkor nem láttam) Két ingaóra - csak hogy…..
Kgfb 2011.10.21 12:52:20
Kedves Random olvasók!   Ezúttal a Random Virtuális Képregénymagazin legelső különszámát szeretnénk bemutatni nektek. Ez a speciális kiadvány azon örvendetes apropóból született, hogy a Gombalovas fedőnevű alkotóink jó sztahanovisták módjára rendre bőségesen…..
Úgy látszik, sok embernek fogalma sincsen arról, hogy kétkerekű járművével felhajthat-e autópályára vagy autóútra. Egyes (többnyire Európán kívüli) országokban megszokott, hogy ilyen helyeken is lehet számítani lovasszekér, kismotor, bicikli, gyalogos felbukkanására, de…..
A minap lőttük a MOM Parkban az alábbi kis finomságot. Táskát 89.800 forintért, a császár új ruháját pedig potom 307.400 forintért tehetjük magunkévá. Persze levonna a dolog értékéből, ha addig vártunk volna, míg a kirakatrendező pont leveszi a ruhát a babáról és sunyiban…..
Kgfb 2011.10.09 20:52:01
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
Ritkán látni ilyen ötletes megoldást, ami amellett hogy végtelenül okosan és látványosan mondja el az üzenetet, még praktikus is, és tulajdonképpen a puszta létezésével támasztja alá a lényeget. Ez a Londonban található biciklitároló megoldás ezen ritka köztéri reklámok…..
Kgfb 2011.07.23 10:43:49
Mire jó a VeloHelp Vital? Ha kerékpározás során egészségünkkel, poggyászunkkal, kerékpárunkkal, joghelyzetünkkel kapcsolatban nem várt esemény következik be, a VeloHelp Vital szolgáltatása az alábbiak szerint áll rendelkezésünkre: tanácsadás, bizonyos esetekben…..
Elég szkeptikus voltam a Március 15. tér felújításával kapcsolatban, sőt, igazából arra gondoltam, hogy ebben a formában felesleges az egész: a terület most szinte láthatatlan, a dunai oldalról csak a kocsik járnak arra, aki a korzón sétál, az szinte biztosan nem jut el déli…..
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..
Lehet, hogy Rii nem örül a véleményemnek, de a káromkodós részt leszámítva én is kitöltettem volna a kék-sárgát ilyen esetben, mert lehetnek kívülről nem látható sérülések is az autón, aminek a javítását különben az életben be nem hajtom a károkozón. Meg a…..
Befejezik működésüket Szlovákiában a legendás Ikarus autóbuszok. Az utolsó ilyen jármű Kassán gurult be a garázsba idén szeptemberben. A világhíres járművek évtizedeken keresztül szolgálták a szlovák és a cseh utazóközönséget több tucat városban. Napjainkban már csak a…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Először tartottak hegyikerekeseknek versenyt a föld alatt. Az Underworld Kupa útvonala részben a kőbányai bányarendszeren keresztül vezetett. Az elit férfiak futamát Buruczki Szilárd nyerte, hölgyek között Dósa Eszter volt a leggyorsabb...
Kgfb 2010.05.25 23:05:50
Edgar Müller, a 3d járdafestészet nemzetközileg is kiemelkedő alakja Írországban festette meg Jégkorszak című meghökkentő képét. A 250 négyzetméteres, de múlékony alkotást öt segítővel, összesen öt nap alatt hozták létre. Aki kíváncsi rá, hogyan készülnek azok a…..
Kgfb 2010.05.20 21:25:24
A gazzetta.it kiszámolta, hogy állna az idei világbajnokság, ha télen a FIA a 10 – 8 – 6 – 5 -  4 – 3 – 2 – 1-es rendszerről nem állította volna át a sorozatot a 25 – 18 – 15 – 12 – 10 – 8 – 6 – 4 – 2…..
Benzinló Ébredések 2009.04.01 10:20:00
Eljött az az időszak, amikor tele van a motoros sajtó a jó tanácsokkal, és a figyelmeztetésekkel. Figyeljenek a motorosok, az eltunyult reflexekre, meg a sokat pihent vasra, az autósok a motorosokra figyeljenek (jó lenne néha olyan is, hogy a motorosok autósként is figyeljenek a másik…..
Bosszantó lehet mikor az ember békésen autózik és egyszer csak kőzápor zúdúl a kocsira. Még bosszantóbb ha ennek nyoma is marad, ám szerencse ha a vétkes elismerően aláírja a papírokat. Ami azonban ezután következik annak már lehúzás szaga van. Paulee kéri segítségetek a…..