Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TengereczkyPál

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjon valaki nekünk még egy dolgot, amiben együtt szerepel Bud Spencer, Laura Palmer a Twin Peeksből, René a Hallo Halloból, Dee Snider a Twisted Sisterből, Dr. Alban, Dolph Lundgren, a teljes Boyzone és Roger Moore, és a világ legszarabb számát éneklik a Budapest Tv-n megszokott…..
Emberek, csak nem bírom szusszal a hogyvoltok írását, így a Terminátor kiadósorba került, és ott van még mellé a My Own Worst Enemy, ami ma este debütál a Tv2 műsorán, a Mentalista második évada, mert azt nem írja senki, és kellene jelentkező az NCIS-re, valamint az NCIS:LA-re…..
Nyitójelenet, kocsitörés. Nem, inkább egy súlyosabb autóbaleset. Nem, ez valami még nagyobb. Szépfiú Demetrit keresi, de csak égő embert lát, mi lesz itt? Ha nem kapott volna ekkora hájpot és nem tudnám, miről fog szólni, talán más lenne, de így izgulok. Főcím.   Los…..
TengereczkyPál 2009.11.17 09:57:36
@Los Alamuszi: Teljesen igazad van, de akkor az egész rész a kárelhárításra megy el, az meg uncsi.
De tényleg vicces volt, hogy milyen gyorsan lenyugodott mindenki.
Az előző részben megismerkedtünk a Benkő Dániel göcsörtös térdére és (egyelőre) be nem mutatott nemiszervére ácsingózó nőhaddal, amiben van ilyen is meg olyan is, szerelmes meg nem szerelmes, kis butuska, kicsit kurvás, nagyon kurvás, ahogy azt a műfaj szabályai megkövetelik.…..
TengereczkyPál 2009.11.11 10:51:00
@nadivereb: a port.hu szerint volt.
Én nem láttam :(
Olyan jó újra és újra röhögni egy kicsit azon, hogy Oscar-díjas lett a Magyar Posta,  de azon sajnos nem tudunk őszintén, hogy mégsem lopta el Layosh SIM-kártyáját a postai alkalmazott, miután látta hogy nulla forint van rajta. De legalább nem dobta ki, hanem visszarakta a…..