Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ati7

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Néha nem baj ha esik, de többet süssön a nap ! "  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
ati7 2013.12.23 22:37:59
@mENNYI 2168as szorzó Gáspár Zsolti: mikor jön már a 2 ivanovic gól?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! „ A jelenlegi német forduló meccseinek oddsai így jöttek ki eddig: 3,40-9,50-3,80-2,50-3,80-5,00-3,30 DÁNKE SCHÖN ”  (FEDex)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros)..
ati7 2013.12.17 20:40:35
@Scraby RM: úgy látszik kézi bunda nap van....
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii") ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől.…..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
ati7 2009.10.28 22:49:03
@Vangelisz: Csak én nem értem ezt a KV automatás cuccot? :)
*** Hétfőtől a TIPPVADÁSZ tippmegjátszó felülete megváltozik, az álatlatok jelzett problémák megoldása végett. ***Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres…..
Fogadási lista lebontva:    jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz tornaMúlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..