Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladiszlaó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
ladiszlaó 2014.02.17 09:59:22
@Mária: Meg aki ekkora hülyeségeket ír le!!!!!
ladiszlaó 2014.02.17 10:03:30
@Sigismundus:Kulturáltabban is lehetett volna válaszolni Somogyi Úrnak?! a betelefonálónak nem felkapni a vizet!!!
Cseke Katinka és Kökény Attila párosa nyerte a Super Tv2 első nagyszabású saját showműsorát, a Nagy Duettet, miután ők voltak azok, akik nyolc héten át a leginkább el tudták hitetni a nézőkkel, hogy rohadtul élvezik azt, amit csinálnak. A második helyezett Bangó Margit -…..
ladiszlaó 2013.04.01 16:25:46
@astarta: ilyen szempontból sokkal amatőrebb volt Pataki aki el sem jött a zárásraEgy mert megsértődött.Jól felkellett volna késziteni a partnert hogy tudja a szöveget és akkor nem estek volna ki.Egyébként láthatóan senkinek nem hiányzott!!!
ladiszlaó 2013.04.01 20:51:22
@könyvjelző: akkor Bangó nagyanyó?Az rtl műsor kritikájával teljesen egyetértek,röhely hogy táncolni sem kell tudni ennek a
medvének a továbbjutáshoz.Viszont eszik a szavazók az értéktrlrn produkciót!!!!!
Policity VV Mária 2011.10.15 10:50:00
A parlamenti patkó jobb oldalán, ideológiailag a jobb szélén ül egy nő, egy hölgy, egy képviselőasszony. Ő VV Mária. Ül egy nő, aki nem kémikus, mégis fejből tudja, hogy mi a tallium, az asztácium és a réz vegyjele. Ül egy nő, aki nem irodalomtörténész, mégis tudja, hogy…..
A köztársasági elnök azt szeretné, ha az új alkotmány "magyar nyelven szólna", így a preambulum szó helyett az előszó megfogalmazás szerepelhetne benne - közölte Schmitt Pál a Pannon Egyetemen tett látogatása során. Kapcsolódó hivatkozások:Közösségi…..
Az EU nem ismeri a történelmet. Pontosabban: régiós szomszédaink az EU-ban nem ismerik el a történelmet. Történt ugyanis, hogy a magyar EU-elnökség brüsszeli installációja egy szőnyeg, amelyben Magyarország 1848-as térképe illusztrálja az európai forradalmi hullám legteljesebb…..