Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thon

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Játsszunk el a gondolattal, hogyan zajlana az építkezés, ha az eredeti tervek szerint öt házat bontanának le egyszerre, és húznának fel a helyükre egy óriásépületet óriásparkolóval. Hogy hol? A Belváros Új Főutcájában. Vélemények az azonos című írásunkról...
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
Tényleg ne! Nekem ez az új nyugdíjrendszer nagyon tetszik. Nem, hülye leszek visszalépni az államiba, inkább “társadalmon kívüli” leszek, ahogy Matolcsy megfogalmazta, egy fekete bárány. Megtartom magamnak a 10%-ot, befektetem, és majd abból tengetem nyugdíjas éveimet -…..
A Dominikai Köztársaságban tartott bemutatót a Red Bull, Jaime Alguersuari a tavalyi kocsival Santo Domingón kétszázezer nézőt szórakoztatott. Meg magát, főleg amikor másnap ráengedték az egyik legszebb strand homokjára. 180-nal is hajtott, az óceánba is belegázolt kicsit.…..
"Ez olyan durva, mint egy motorostalálkozó, csak éppen itt nem verekszenek" – nézett körbe elképedve a biciklisfutárok Európa-bajnokságára keveredett VJ, aki a megérkezéséig úgy tudta, hagyományos sportesemény buliján kell vetítenie. Az esti tivornya részleteiről…..
Thon 2010.05.25 22:10:36
"Monacóban nehéz az utolsó helyről, de a futam hosszú, 2006-ban Schumacher utolsóként indult, és ötödik lett, vagyis célom a pontszerzés. Meglátjuk, lesz-e elég szerencsém" - nyilatkozta Fernando Alonso szombati balesete után. A spanyol a harmadik szabadedzésen verte a…..
Most, hogy OV megnevezte kormányát és úgy néz ki, lekerült a lakat szájakról, kezd szaros lenni a mézesmadzag.Mióta nem Szijjártó Péter és Navracsics Tibor száját kell csak felügyelni, nehogy véletlen olyat mondjon, amitől a józan eszű választópolgárnak esetlegesen más…..
f1 A pilóták lusta primadonnák 2010.04.06 19:13:00
Az Ausztrál Nagydíj szervezője kiakadt, miután a pilóták megfúrták a késő délutáni rajtot.Tavaly és idén szürkületben ért véget a futam, hogy Európában több tévénéző felkeljen élőben megnézni, előző évben csak egy-két versenyző, idén állítólag sokkal…..
Thon 2010.04.06 22:33:31
@FredAl: mielőtt leírod, gondold végig merre forog a Föld. Nyernének vele, ha Nyugatabbra lenne a futam.
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
Thon 2010.03.28 11:47:52