Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makola

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1997. ..
Makola 2010.01.08 13:32:54
Csecsebecse Salátapornó Kimmel 2009.12.22 19:05:53
Kim Kardashian egy gyorsétterem salátareklámjában. Hm. Egyébként ők voltak azok, akik Paris Hilton és a hamburger románcát is elhozták nekünk. ..
Rachel McAdams az új Guy Ritchie film bemutatóján. A haja egy kicsit idegesít, de minden más rendben van rajta - mintha Kate Winslet egy fiatal rokona lenne...Ruha: Andrew Gn ..
UPDATE: néhány hónapos ugyan már ez a kép, de a kislányon azóta is rendszeresen látható a fenti cipőcske. Katie Holmes végre reagált a vádakra és kritikákra: azt nyilatkozta, hogy ezek a cipők "egyáltalán nem egészségtelenek, mert versenytáncos gyerekeknek tervezték őket,…..
Sokat, sokat gondolkoztam azon, mit is írjak... nem szeretem a sötétkéket és a feketét együtt. ..
Makola 2009.11.22 19:10:37
Ez úgy sz@r, ahogy van... A komplett style tetszik, de egyáltalán nem illik ehhez a nőhöz. Ez nem ő. Plusz az első képen valami borzalmas a tartása, kicsit jobban is kihúzhatta volna magát.
Fresh out of the oven - tinglitangli szám enyhe Tina Turneres képi világgal (tudom, hogy jönnek vissza a nyolcvanas évek, na de ennyire?) Mrs. Munoz egyébként nem néz ki rosszul, bár az egész miliőből valami - tőlem távol álló - közönséges gangsta-luxus árad.(a klipet egyébként…..
Elképesztő hisztéria alakult ki a Chanel Jade Green elnevezésű, halványzöld körömlakkja körül. Mivel már szinte sehol nem lehet kapni, az E-bay-en akár 100 dollárt (20 000 forintot) is elkérnek érte... Ami azért talán egy kicsit sok. Persze, ha vannak kultikus táskák és cipők,…..
Pamela Anderson (felöltözve!!!) első parfümduójának, a Malibu by Pamela Andersonnak a bemutatóján - az egyik illatot éjszakára, a másikat nappalra ajánlják -; kifejezetten bejön ez a fehér ruha, bár kicsit olyan, mintha egy középkori fogadó csaposnőjétől kérte volna kölcsön.…..
Makola 2009.11.10 10:01:28
@mici˙: Igazad van... valóban úgy néz ki a feje, mintha éppen egy pornófilmben alakítana! Jujjjjj :-P
Liz Hurley azért még mindig jól tartja magát, bár egyre látványosabb az öregedés nála (nem mintha baj lenne). A rózsás ruha kicsit mintha egy függöny anyagából lenne szabva, de ennek ellenére kifejezetten tetszik nekem! Kár, hogy gyűrött, de valószínűleg épp…..
Miley Cyrus kilencéves húga, Noah Halloween (Slutoween...) öltözéke kiverte a biztosítékot a külföldi lapokban: sokan nem értik, miért kell egy alsósnak magassarkú dominacsizmát, gyerekpocakra és lapos mellkasra simuló sztreccsrucit húznia... illetve, hogy miért engedik ezt a…..
35. születésnapját ünnepelte a Hello Kitty cicafigura - a kultikus japán állatka (?) meglehetősen illusztris társaságba került, ám a "vendégek" nem nagyon illeszkednek abba a kategóriába, ahogy az átlagember egy HelloKitty-rajongót elképzel... Ott volt Tera Patrick…..
    Eva Longoria és férje, Tony Parker lettek a London Fog új reklámarcai (többek között Gisele Bündchen után). A képeket Nino Munoz készítette, és Ms Longoria szerint "nagyon jó dolog volt együtt dolgozni" Tony…..
Az az érzésem, hogy ez a fotósorozat mindenki számára fájdalmas élmény, és aki egy percnél hosszabb ideig nézi a képeket, azzal hét nap múlva valami félelmetesen rettenetes dolog történik majd. A képeket egyébként Markus Klinko & Indrani jegyzik. ..
A hétvégén férjhez ment Christina Hendricks, a Reklámőrültek (Mad Men) című sorozat dúskeblű szereplője. Szerintem nagyon szép volt Carolina Herrera menyasszonyi ruhájában - bár egy esküvőn sem szerencsés, ha az eskető papnak van a legnagyobb erekciója...
Makola 2009.10.16 19:57:40
Paz Vega spanyol színésznőt egyetlen karkötő választja el a tökéletességtől.  ..