Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adelajda

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jellem: rendkívül rosszul tűri a magányt, mindenben részt vesz, érdeklődő, hangos, beszédes, követelődző. Könnyen megtanítható apportírozni.  Testfelépítés: karcsú, kecses testfelépítés, légies csontozat, hosszú fej, farok, lábak és törzs jellemzi a fajtát.…..
A szopó horoszkóp párja....Nyalós horoszkóp :)Tudományos értekezés a kunilingváció és az asztrológia kapcsolatáról, avagy"hogyan nyalnak a pasik, csillagjegyeik szerint"? Kos:A kos férfi a vad és ösztönös erők birtokosa, jellemzője az ösztönös,körítések…..
Adelajda 2010.04.26 21:11:28
@KandúrBandi:

:)
Ugye nem nyilas vagy... :D:D
Adelajda 2010.06.08 21:34:39
@KandúrBandi:

hó-hó!
Csak nem 1 igazi kos vagy???
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Kos Annak a biztos tudatában szopja a farkad, hogy az utolsó cseppet is ki fogja belőled csavarni. És milyen igaza van. Olyan, mint egy fegyelmezett, de mégis játékos, érzéki szexakció. Használja a kezét. Lenyeli. Ja, dugás nélkül hamar feszültté válik. BIKA "Szopni…..
Csak nőknek Parókák :) 2009.10.31 15:30:55
Csak nőknek Pasik 2009.10.22 15:24:00
 Kanadában rendezték az Első Feminista Pornó Díjátadó Ünnepséget, megkoronázva ezzel a mozgalmat, amit a pornószerető, ám annak hagyományos formáit elutasító szakmabeliek és civilek kezdeményeztekChanelle Gallant, az esemény szervezője az AFP hírügynökségnek úgy…..
Csak nőknek sexy pasik 2009.10.19 17:04:00
Utcán a tökét vakargatósKézen fogva sétálás közben minden nő után sunyin megfordulósOrdenáré módon bebaszós utána nagyon fickósan dugniakarósTerepjáró tulajdonososSajnálom szívem, de ez most kanbuli lesz szövegesKocsmából hazafelé dülöngélős az utcán hugyozósMindig…..