Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferike73

7 bejegyzést írt és 350 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A sportfogadás egy izgalmas és kihívást jelentő tevékenység, amelyet milliók űznek szerte a világon. Ha szereted a sportot és az izgalmat, amit a Tippmix tippek nyújtanak, akkor az 1x2.hu az a weboldal, amit ismerned kell. Az 1x2.hu a sportfogadás világában kiemelkedően jó hírnévvel rendelkező…..
Több mint 32 év sportfogadói tapasztalatommal neked is tudok segíteni. Naponta jelentkezem Prémium minőségú sportfogadás tippekkel. Tarts velem te is! Tippmix tippek: https://1x2.hu/..
random-tippmix Tippmix 2020.04.25 09:20:21
Tippmix tippek   KIFORROTT TIPPMIX TIPPSZŰRÉSI TECHNIKA Tippmestereink rendelkezésre álló napi eseményeket átszűrve választják ki azokat a potenciális mérkőzéseket amelyek kimagasló nyerési eséllyel kecsegtetnek azaz kimondottan olyan találkozók szerepelnek a napi Tippmix tippjeink…..
random-tippmix Tippmix tippek 2020.04.25 09:18:50
Tippmix Mi ajánljuk neked a sportfogadást de rögtön leszögezzük, hogy az a tuti, hogy nincs tuti de lényegesen nagyobb esélyed van a nyerésre mint a lottón, hiszen itt te állítod össze a szelvényedet azaz csak magadat okolhatod ha nem lesz nyereményed de mégis úgy érezzük, hogy többet…..
Akik már túl vannak néhány szülinapon, 8-10 évesek, vagy akár idősebbek, biztosan örülnek valami újdonságnak, valami rendkívülinek. Nem mellesleg a meghívott barátok előtt lehet egy kicsit menőzni. És itt nem a hiper-szuper ajándékra gondolok, vagy egy ultramenő tortára, hanem inkább egy különleges…..
ferike73 2019.12.15 23:53:23
Gyerekes családokban a születésnap apropóján megrendezésre kerülő gyerekzsúr az ünnepelt gyerek számára az év egyik legszebb és legizgalmasabb napja, a szülőknek pedig… Hát igen, a szülőknek bizony sokszor stressz, már-már szinte bevállalhatatlan feladat, de…..
ferike73 2019.12.05 05:11:00
Kedves dolog az, amikor egy kisgyerek névnapja vagy születésnapja alkalmából a szülõk gyerek bulit vagy más néven gyerekzsúrt szerveznek. Meghívják a szülõk, illetve a kisgyerek a rokonságból vagy az ismerõsi körbõl az ünnepelttel hasonló korú gyerekeket, az óvodai vagy…..
A szülinapi partit, zsúrt minden gyerek szereti, mivel ilyenkor meghívják barátait, óvodai társait, akikkel egy felejthetetlen délutánt tölthet együtt. A szülőben azonban számtalan kérdés merül fel: Hány gyereket hívjunk meg? Milyen legyen a dekoráció? Mi legyen a program, az…..
Igényes gyerekműsort keresel Születésnapra vagy akár falunapra? Megtaláltad ne keress tovább! Biztos te is hallottál már Figura Ede munkásságáról aki  évtizedek óta csal mosolyt a gyerekek arcára egy egy kiváló gyerekműsorával! Ezek a gyerekműsorok a magyar előadáson kívül angolul és németül is…..
Mindig az jön, amire nem is gondolsz!  (leon a proli)..
Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből. (sebig)..
Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ! (Disemal)..
ferike73 2019.08.07 15:23:18
Gondolkodj okosan és növeld a sportfogadásból származó bevételeidet! A sportfogadás remek bevételnövelő forrás persze ehhez a legjobb Tippmix tippek kellenek! Nekünk van egy ütős ajánlatunk! Olvass tovább.....
Érdekel a sportfogadás izgalmas világ? Szeretnél te is elemzőink napi Tippmix tippjei közül válogatni? Ne vesztegesd a drága idődet Tippmix tippek keresgélésével, elemzőink elvégzik helyetted a kutató munkát! Most megteheted az első lépést!…..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz ökölvívás…..
ferike73 2010.10.17 21:46:45
 Fogadási lista lebontva: jégkorong labdarúgás motorsport tenisz ökölvívás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
ferike73 2010.09.16 21:46:02
@samot: a leendő tippkirálynak ez a feladat meg sem kottyan :D
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda labdarúgás  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
 Fogadási lista lebontva: kajak kenu kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
ferike73 2010.08.19 21:40:18
 Fogadási lista lebontva: kosárlabda labdarúgás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..