Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoppázó Beléndek

0 bejegyzést írt és 407 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt egy hivatalos közlemény: „André Goodfriend, a képviseletvezető helyettese családi okok miatt távozik a posztjáról, Magyarországról, és visszatér az Egyesült Államokba.” Röviden: Goodfriend elment és Orbán győzött. Egész pontosan a távozás arról szól, hogy az…..
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
Hoppázó Beléndek 2014.07.15 14:08:37
Polgárda Ki mint vet, úgy arat 2014.03.17 15:53:50
Kedves liberálbolsevik polgártársaink! Ugye ti is észrevettétek, hogy mennyire beszédes volt gyönyörű ünnepünk, talpra állt nemzetünk megifjodásának csodálatos évfordulója? Minden párt pontosan úgy ünnepelt, amilyen a saját arculata. A magyar nép akaratából döntő…..
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hoppázó Beléndek 2013.06.26 15:04:05
@nagypi: további adalék az M7es szfehérvár-BP, 3 sávos szakaszához: általában azzal próbálkozom a középső sávosokkal, hogy szabályosan megelőzöm őket, vissza eléjük pár másodpercre, majd tovább a szélsőbe, végig indexelve, hogy lássa mi a rendszer. nem rossz taktika, gondolhatnók.. nos, legutóbb a kb. 38745 középső sávosból konkrétan három autós vette a lapot: két lengyel és egy olasz, rájöttek, hogy miért csinálom és már indexeltek is a külsőbe. magyar rendszámú? egy sem, mentek boldogan tovább középen. tán még szídták anyám is, hogy mit szalolomozok összevissza.
A tippet köszönöm törzsolvasómnak. A lényeg, hogy a Fidesz-kormány nem elég, hogy elbukta az államadósság elleni harcot, de már 2011-ben is elbukta, aztán tavaly, idén meg pláne - kétszer is. Nem is értem, miért nem mondanak le azonnal és adják át a válságkezelő Bajnainak a…..
Hoppázó Beléndek 2013.02.14 14:53:57
@OrangeOrder: a hazudságaiddal szemben a valóság sajnos az, hogy németország GPD-je 0.7%-kal növekedett. a magyar 1.7%-kal csökkent. azaz
GER : +0.7%
HUN : -1.7%

fel tudod fogni ezt a dúcidegrendszereddel, vagy adjuk fel örökre?
Hoppázó Beléndek 2013.02.14 15:32:17
@OrangeOrder: mi van az utolsó negyedévvel cica? legalább annyi eszed lehetne, hogy ügyesebben válogatod ki a neked tetsző tényeket és ne lehessen egy fél perces guglival darabjaira zúzni az "érvrendszered". mondjuk ilyet - mármint a tények tetszőleges kiválogatását - biztos nem is csinálnál, hisz saját bevallásod szerint ez a fantasztikus blog politizálás - kizárólag érzelmi alapon. Semmi alakoskodás, felesleges szakmázás vagy tények tetszőleges kiválogatása.

nos, ha már az "arc poeticádban" ennyire ügyetlenül és pofátlanul hazudsz, mik lehetnek a bejegyzéseidben?

és most jó fej is vagyok, mert érdemben reagálok, és nem küldtelek anyádba leköcsögözve, mint amit amúgy érdemelsz.
  Ma a Lendvay utcai Fidesz-székháznál tartotta több mint két évtizedes gigaturnéjának legújabb előadását a Belvárosi Antirasszista Nagycirkusz. Az ürügy ezúttal egy félművelt, - nótás és talán -részeg sajtómunkás szokásos heti akciója volt, amelynek során ismét egy…..
Tessék, Népszava-cikk A lakossági megszorításoknak, a különadóknak, valamint a költségvetési szerveknél és az önkormányzatoknál alkalmazott forráskivonásoknak, a költségvetés tucatnyi módosításának köszönhetően valószínűleg elérte a kormány a célját és…..
Hoppázó Beléndek 2013.01.11 14:10:31
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
"Magyar fű, Árpád vezér ajánlásával” – ez a meghökkentő felirat fogadta a fesztiválozókat az idei EFOTT-on a Jobbik sátránál. A párt arra szólította fel fiatalokat, hogy ne szívjanak füvet, ehelyett a fesztivál végén vessenek el fűmagokat a sátruk helyére. “Ami…..
OrangeOrder Fidesz - EU: 1:0 2012.06.24 10:21:00
Hatalmas Fidesz- és magyar siker Brüsszelben:  Magyarország ismét a helyes úton jár - szögezte le az Európai Unió dán elnökségének nevében Margrethe Vestager pénzügyminiszter pénteken azt követően, hogy az EU pénzügyminiszteri tanácsa megszüntette a magyarországi…..
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
Hoppázó Beléndek 2012.06.15 09:03:07
b+ ez a fos még mindig címlap :)))

azért így kibaszni egy szerencsétlen fidesz-felszopóval.

de azért vizsgáljuk meg a mandineren fellelhető mszp/dk/szdsz trollok munkásságát :

vadairól :
"ez a dr vadai milyen doktor? mert orvosnak tuti hogy kevés lett volna (kolbásznak még megjárná)"

"Vadaira csak rá kell nézni és az ember pontosan tudja , milyen egy ócska alak. Igazi bolsi bárisnya."

"Vadai a mocskos komcsi k*rva anyádat! :)"

andrassewről:
"mondja az elv(telenség)ből ingyenfaszszopóseggnyaló, akinek azrtá csak-csak csurrant-cseppent, és addig kussolt is. hogy dögölnének már meg ezek."

"Buta barom.Kihullott a szoczsidólibsi apanázs, a fiad fullhülye mindenhez, fosol a hajléktalanságtól.MI lesz veled? DÖGLESZ."

gyurcsányról mindig hálás téma a mandineren :
"Te félkegyelmű idióta? Bizonyítani kellene az állítást? Hát mikor bizonyítottatok ki bármi állítást, amivel Orbánt, a fideszt és Magyarországot mocskoltátok? Te szerencsétlen barom, most azt kapod az elvrásaidtól, amire tanítottad őket."

"teferi, csak nem hagytak máris cserben a maceszzabálóid????? Nem fizetsz nekik rendesen????"

tótavéről - szintén "kedvelt" író bizonyos körökben:
"es az ilyen tirpak meg csodalkozik ha nem allnak meg neki interjut adni..."

"Én meg most egy nagy segg f@szságait olvastam. Kár volt-"

és csak úgy bónuszként a népnemzeti-keresztény tempó egyik kicsúcsosodása :
"MENJETEK, BAZDMEG... TETŰ CIGÁNY, RETKES, ÓBÉGATÓ ZSIDRÁK NE LEGYEN AZ ORSZÁGBAN...a MOCSKOS TETŰ ANYÁTOKAT.MINDENKI HÚZZON EL A HALÁL VÉRVÖRÖS FASZÁRA-AKINEK NEM TETSZIK AZ ORSZÁG.Fasszopó ,retkes állatok."
-----------------------------------------

nos ezek lennének elmehibbant bloggerünk vizionált mszp/dk/szdsz trolljai. annyira buta vagy orangeorder, hogy arra nincsenek szavak. olyan szinten más világban élsz, mint a valóság, hogy arra sincsenek szavak.

idióta. sötét, hazug, gerinctelen idióta. mint a magadfajták és imádottjaitok mind, egytől egyig.
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Békés Márton (Jobbklikk) írását olvashatják.  Az első tíz év  2002 és 2012 között kis túlzással és minden ezzel ellenkező, ráadásul bőséges bizonyítékkal szemben…..
(Dr.) Schmitt Pál parlamenti lemondásakor a hatalmi tényezők zárták a pozíciót, hogy a veszteség éppen aktuális szintjén meneküljenek ki a befektetésből, remélve, hogy az elszámolásnál kiderül: viszonylag kis bukással úszták meg a kevesebb mint két évvel ezelőtti hatalmi…..
A keh.hu az utolsó menedék, náluk múlt pénteken megállat az idő, a legfrissebb hírek szerint "Magyarul tanuló diákokkal találkozott a szöuli Hankuk egyetemen Schmitt Pál". Náluk a frissítésig még Dr. Schmitt Pál a köztársasági elnök.A felelős szerkesztő Kiss Norbert,…..
Milyen tanulságai vannak Schmitt elnök úr távozásának? Egy doktori disszertációt is meg lehetne tölteni ezzel az egyszerre dicső és fájdalmas eseménnyel. Elvesztettünk egy államférfit, aki nem ténykedik tovább hazája felemeléséért. E téren egyetlen vigaszunk, hogy a Fidesz…..
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
Na már ilyenünk is van, megjelent a Fehér Könyv, benne az előző városvezetés 50 főbűne (innen lehet letölteni PDF-ben). Ahogy a bemutatón mondta Tarlós István:   "ugyan Az 50 legsúlyosabb probléma Budapest örökségéből a kiadvány címe, de lehetne jóval több is, csak a…..
Tisztelt Miniszterelnököm, édes drága Viktor!Staubinger néni vagyok, lelkes híved, régi levelezőpartnered és nemzeti konzultánsod. Remélem legutóbbi gyűjtésemet megkaptad vonalkódostól, nem volt hiábavaló fáradtság a lakónévjegyzékbe ragasztgatni azt a sok bizbaszt. Ha…..
Aucs!Tibek!..
Hoppázó Beléndek 2011.06.15 10:20:08
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Hoppázó Beléndek 2011.04.28 14:45:24
„De legalább nincs benne csalamádé.”   A valós problémákra fókuszáló, pragmatikus politizálás jegyében újabb szakaszához érkezett a közterület-átnevezési hullám. A fővárosi közgyűlés hajléktalanok és aktivisták kereplős közjátéka után átnyomta több…..
A hétfői aláírással nem csak az alkotmány elfogadásának folyamata, hanem az ellenzéki stratégia egy fontos szakasza is lezárult. Itt a blogban is többször téma volt a két baloldali párt távolmaradása, illetve a Jobbik részvétele, ugyanakkor teljes ellenállása a vita során. Ha…..
No, az álomfő ellopta a Húsvétot, a kölnit alig találtam meg a reggeli gyomorgörcs közepette, a mondókák kihullottak a fejemből, állandóan az órára sandítottam, hogy mikor írja már alá ... és minden feles után felnéztem az ég felé, hogy "add Uram, hogy ne bakizzon már…..