Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sherpa11

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük a nem spoileresekkel, aztán az ugrás után majd jönnek azok, amikkel vigyázni kell a nem naprakész rajongóknak. A Csillagkapu 10 évad után befejezte földi pályafutását, a zárórészt 2.2 millió néző látta, pont a felük esett a reklámozók szent kelyhének tekintett…..
Na kérem szépen ez az a rész, amitől én először tettem le a hajam. Valahogy így kéne sorozatot készíteni mindenkinek, gondoltam annak idején, és ezen most sem változtatunk. Ez. Kiváló. Volt. A Bennet-házban nyitunk, egy kicsit visszaugrottunk az időben, hogy kiderüljön mi is…..
Miközben a sorozatot a TV2 adásán követő rajongók még csak most kezdik kapizsgálni, hogy mi is az, amitől ez a sorozat működik, és most akkor a Szemüveges Emeber tényleg ennyire geci-e, a naprakész tábor már túl van a finálén, és meglehetősen vegyes érzelmekkel viseltetik…..
A Best Week Ever című blog gyűjtötte össze fáradtságos munkával a 24 című sorozat eddigi évadaiban előfordult böszmeségek közül a 10 legcikisebbet, mi pedig jót röhögtünk rajta, és most itt be is linkeljük az oldalt, hogy mindenki más röhöghessen. Csak naprakész…..
Láthatatlan ember márpedig van, szakállas, és ránézésre büdös, brit akcentussal beszél, de Emo látja. Itt hagytuk abba, innen megyünk tovább, pedig történt még sok érdekes az előző epizódban, és nem a Niki/Jessica/DL/Micah szappanoperára gondolok. A láthatatlan ember…..