Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csamó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiányzik...veszettül hiányzik. A szuszogása, a kis pillái, ahogy rám néznek...simogató kezei.... ölelése és aggódó tekintete. Egy hétig most a papánál van. Jó helyen, biztonságban, teli csuda jó programokkal.  Most nem hallja, hogy köhögök, hogy öklendezem...nem…..
HopeSugar ...éjjel 2 óra 05 perc 2013.07.11 02:30:38
Itt ülök a konyhában, ujjaim a billentyűt simítják és gépelek. Társaságom egy bögre, hamisítatlan tehéntej. Énekelhetném, hogy "nem jön álom a szememre" , de nem így van. Az elmúlt napok eseményei nem engedik a pilláim lecsukódását. Nem fejteném ki bővebben ezeket az…..
Hullik.... talán feltűnőbben, mint először...hullik. A párnám reggelre tele van pici apró kedves barna és fehér hajszálakkal. Reggel felkeltem elővettem "hajamat" kimostam, kiöblítettem....most szárad. Hát, ha hullik, hát hullik. Az a dolga...kemo alatt, közben....  A…..
Dr. Balázs Adrienne fogorvosi működési jogát dr. Labancz Katalinnak adta át. Rendelési idő: hétfő, szerda, péntek:  9-13        kedd,csütörtök: 14-19 Tel.: 0623/ 340-034..
csamó 2013.02.24 16:07:51
csamó 2013.04.08 14:25:46
csamó 2013.04.26 18:09:19
@Bodorka 2: Pénteken is délelőtt rendel.
Jártam nála, ajánlom. Alapos, körültekintő, kíméletes, szuri előtt elérzésteleníti az ínyt. Nekem húzott. Ráadásul ez nagy szó, mert újabban a szájsebészetre irányítottak ilyen esetben.
Szerintem meglódult a forgalom, ezért időpontot nehéz kapni, de sürgős esetet természetesen ellát. Bejelentett időponttal a 11 óra az 11 óra.
Sandytől kaptuk ezt a levelet, amelyben egy az iskolai tankönyvekkel kapcsolatos megdöbbentő élményét meséli el. Arra még fel van készülve az ember, hogy a tankönyvek megvásárlása sokszor gondot okoz a gyereknek, illetve szüleiknek, és mindent el is követ azért, hogy az ezzel…..
csamó 2009.10.16 16:17:54
@OkoskaTo:rp: Szeretném, ha utánanéznél a jogszabálynak a "sikkasztás" emlegetése előtt!
Az iskola rászoruló - tehát 3 v. több gyermekes; árva; tartósan beteg - gyerekek után kap 10 ezer forintot. Ennek 25%-át könyvállománya fejlesztésére kell fordítania. Mennyi is marad? Te láttál ma ennyiért tankönyvcsomagot? Az én gyerekeim könyvei 20-20 ezer forintba kerültek, 7. és 8. osztályban!!!
És mi van azokkal, akik 2 egészséges gyereket nevelnek ketten, de segíteni kellene rajtuk? Ez lehetetlen!
Szóval szerintem a suli próbálja megoldani a megoldhatatlant!
A tankönyv beszerzés kálváriájának úgy látszik még nem értünk a végére, hiába van már október közepe. Ancsa levelében arról ír nekünk, hogy míg az egyik diák kölcsönkönyvtárnak nézi a tanárt, a másik, inkább átmegy másik nyelvet tanulni, mert ott kisebb a könyv és…..