Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemzeti állatkert

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Litera Nemzeti Állatkert című pályázatának közönségszavazását Kerezsi Gréta Tiszavirág című írása nyerte, 204 szavazattal. Utána Lovas Nagy Anna: Gesztenyéskerti történet című műve következik, 162, majd Bencze Norbert: Zsenge és a két part című fabulája, amely 143…..
Bár a Nemzeti Állatkert tehetségkutató pályázatának nyerteseit már kiválasztotta a zsűri, de a közönségszavazás még mindig tart! Elérkeztünk a mindent eldöntő fordulóhoz - szavazzon a kedvenc fabulájára!   Azt, hogy ki lett a tehetségkutató pályázat első, második és…..
Meghozta döntését a Litera Nemzeti állatkert tehetségkutató pályázatáról a zsűri, de csak előszilveszteri partinkon tudhatják meg, kié az első díj. Közönségszavazásunk 4. fordulójához értünk, amely után következik a mindent eldöntő küzdelem. Meghozta döntését a Litera…..
lérkeztünk a Nemzeti Állatkert kortárs fabulapályázat közönségszavazásának harmadik fordulójához. A korábbi technikai probléma miatt most 51 pályaműre lehet szavazni december 17-én éjfélig. A fabulák a pályaművek rovatra kattintva olvashatók a Nemzei Állatkert…..
Elérkeztünk a Nemzeti Állatkert kortárs fabulapályázat közönségszavazásának második fordulójához. Most is 50 pályaműre lehet szavazni egészen december 11-én éjfélig. A fabulák a pályaművek rovatra kattintva olvashatók. Szakmai zsűrizés A pályázatokat szakmai zsűri…..
Kedves Pályázóink és Olvasóink! November 20-án lezárult a Nemzeti Állatkert című tehetségkutató pályázat. Összesen 208 pályamű érkezett be felhívásunkra. Szakmai zsűrizés A pályázatokat szakmai zsűri értékeli. A Litera szerkesztősége mint előzsűri kiválasztja azt a…..
Szeptember közepén megnyílt a Nemzeti Állatkert. A Literán kortárs írók tollából fabulasorozatot indítottunk. A Litera ezennel meghirdeti tehetségkutató pályázatát is. Pályázóinknak Heltai Gáspár reformáció korabeli, jól ismert Száz fabulájának nyomán kell kortárs…..
nemzeti állatkert 2009.11.03 11:23:46
@Regénytár: szőközökkel együtt 3-4 ezer karakter