Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wonderwolf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Sting, te vagy az? 2013.02.21 01:05:49
Englishman in New York, Kennedy reptér. A minap készült fotón nem lehet nem észrevenni, hogy azért Stinget is jól megcsócsálta az idő vasfoga. Hol vannak már azok az idők, amikor szőke hajával és kék szemével csajok tucatjait kábította el úgy, hogy a gitárját még elő sem…..
"A dél-chilei cseresznyefák nem ütik meg magyar fajtársaik színvonalát. Hatalmas lehetőségek vannak a két ország éghajlatbeli különbségeinek kiaknázására. Például amikor Magyarországon érik a cseresznye, Chilében nem és fordítva. Az ilyen különbségek ésszerű…..
wonderwolf 2012.02.23 17:41:30
@ketroot: Szerencsére még csak első fok, még alakulhat, de egy ilyen bűn azt hiszem nem megbocsátandó. Én drótkötelet ajánlanék, de valami forgalmas helyen...rá egy kartonpapírt, hogy "Így jár, aki gyermeket öl". Bár valami furfangos kínzást is el tudnék képzelni, az RTL-en közvetítve fő műsoridőben, hátha felébred ez a hihetetlenül bamba nép.
Idén jelent meg a fura körülmények között elhunyt jobboldali politikus fa alá kivánkozó műve. Szép címe van a könyvnek, Szabadság, ahogy én gondolom, de ugye ehhez nem kell egy kibaszott nagyot…..
wonderwolf 2010.03.11 12:34:44
 Szeretnék...  Szeretnék egészséges hosszú életet,szeretnék mindennap boldog lenni,szeretnék sok pénzt keresni,szeretnék sok szabad időt,szeretnék egy új házat és autót,szeretnék elutazni más országokba,szeretnék egy biztos jövőt a gyerekeimnek...Csak tudnám,…..