Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4runner4ever

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta próbálom megfejteni azoknak az embereknek az észjárását, lelkivilágát, akik nem valami mellett, hanem valami ellen köteleződnek el. Foglalkoztunk már számos közlekedéssel, autózással kapcsolatos "vádponttal", és mindig feltűnt néhány kommentelő, akik - a…..
  Hivatalosan is bejelentették, feloszlik a Kispál. A hír biztosan könnyeket fakaszt a IV. A osztályban, ám ha a kövérkés, csúnyuló emberek rezignált távolságtartásával szemléljük az esetet, akkor azt kell mondjuk, nincs nagy baj. Mert a Kispál és a Borz igazából Lovasi…..
Az Állatkert idén is tartja magát ahhoz az alapelvhez, hogy – akárcsak tavaly és tavalyelőtt – ezúttal sem fogad már be megunt húsvéti nyulakat, fogalmaz az állatkert közleménye.A korábbi években ugyan volt erre lehetőség, ám akkoriban sem ez volt az intézmény…..
Még hogy a Balkánon csak csajok futtatásával, vagy cigicsempészettel lehet meggazdagodni! Inkább szamarakat kell tartani! A világ egyik legdrágább sajtját ugyanis szamártejből készítik, méghozzá Szerbiában: a zasavicai Pule füstölt sajt kilogrammja ugyanis kereken 1000 euró,…..
          A PETA itt látható plakátjával ismét a nácikkal állítja párhuzamba a fajtatiszta kutyák kedvelőit, így nem csoda, hogy a világ legnagyobb kutyakiállításához, a Cruftshoz időzített kampányuk miatt feljelentést tett…..
4runner4ever 2010.03.28 14:41:31
@dildozer: Ha két beteg, vagy betegséget örökítő kutyát pároztatsz, akkor a megszülető keverékek pikk-pakk egészségesek lesznek, csak azért mer keverékek? Ugyammá... nagyon sántít a logikátok.
Styxx szerepel ma ismét - egy olyan poszttal, amit bevallottan hácsé író-költő-interjúi ihlettek.  HGV Portré: Hártyás Csanád nagyvállalkozó, a Púzószövetség Elnöke - Származásom anyai ágon szlovák, vagyis nevezzük nevén a gyereket, mint ahogy mifelénk mondták,…..
Én és az olvasó-kommentelő társaság offline világban is arcát vállaló tagjai valósznűleg épp másnaposak vagyunk, vagyis egyben harmadnaposak (nem, nem vezettünk a hétvégén autót), de az időzíthetőségnek hála ennek okán még nem kell, hogy poszt nélkül maradjatok. Vic Tor…..
4runner4ever 2010.03.28 12:51:48
Lendvai Ildikó után Verebes István is cáfolja Regőczi Miklós szavait, mondhatni teljesen elgurult a faszi gyógyszere. Emlékeztetőül az interjúrészlet: "– Mely médiumok voltak még fontosak Lelovics Ottónak és a pártnak? – A Klubrádió és a Nap-kelte. Lelovics…..
Szuper blogot találtunk és most bemutatjuk. Panka.p a bloggere a Zsebkutya blognak és nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy bebizonyítsa: "Nem kevés türelemmel és néhány ügyes trükkel egy zsebkutyából is Frakk, Lassie vagy Kántor válhat!" Az első posztban saját…..
Fighter Így eddzünk kés ellen! 2010.03.19 08:36:00
Ez a harmadik és egyben utolsó késes post foglakozik a kés elleni védekezés tréningjével. Az első részt itt, a másodikat pedig itt lehet elolvasni. Először kitárgyaljuk, hogy mi a különbség a késharcos iskolák és az utca valósága között, majd bemutatunk pár elfogadott…..
A Yogi nevű magyar vizsla az egyáltalán nem magyar John Thirwell tulajdona, de megnyerte a rendkívül rangos Crufts kutyakiállítást március 14-én. Gratulálunk, Yogi! ..
Shaun, a bárány egy wickwari farmon él, és négy testvérével ellentétben egyáltalán nincs szőre. Mostantól azonban nem kell dacolnia a hideggel, ugyanis saját pulóvere és sapkája van, ami megvédi a brit zimankótól...
retro gastro Dunakavics 2010.03.18 06:09:00
A Duna Csokoládégyár elévülhetetlen érdeme a Dunakavics! Harmadikos lehettem, amikor először kaptam zsebpénzt: heti öt forintot. Ez már akkor sem volt sok pénz, ezért jól be kellett osztanom. Harmadikban még nem járhattam egyedül haza az iskolából, így nemcsak a zsebpénz, hanem…..
Adam Foster, brit fotós a Chester állatkertben készítette ezeket a felvételeket egy pingvinpárról, akik éppen úgy pózoltak, mintha a saját esküvőjükön lennének.A Humbolt-pingvinek egyébként valóban egész életre választanak párt maguknak...
4runner4ever 2010.03.16 20:00:23
@Inimma: "Adults show high pair fidelity, with most pair-bonds remaining unless one partner dies. They also show high site fidelity, with males showing higher site fidelity than females."
A Humboldt pingvinekről szóló teljes fajtaleírás megtalálható a
www.penguins.cl/humboldt-penguins.htm
oldalon, amit garantáltan nem viktoriánus zoológusok szerkesztenek.